همگانی آیا شخصیت‌های منفی همیشه بد بودن؟

دلارامـــ!

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر اثـر
مقام‌دار آزمایشی
174
پسندها
پسندها
450
امتیازها
امتیازها
63
سکه
177
شاید همیشه فکر می‌کنیم شخصیت‌های منفی اشتباه کردن...
ولی واقعاً همیشه اینطوریه؟
بیاین یکی از شخصیت‌های منفی محبوب‌تون رو انتخاب کنین و برامون توضیح بدین چرا به نظر شما "حق" داشت.
بحث داغه! منطقی، مودب، و خلاقانه حرف بزنیم!

ما همیشه فکر می‌کنیم شخصیت‌های منفی صرفا منفی هستن، اما واقعیت اینه که خیلی از اونا مظلوم‌ترین شخصیت‌ها بودن، کسایی که طرد شدن، نادیده گرفته شدن و تشویق نشدن. نمونش تایلانگه که همیشه حق با اون بود. سال‌ها سخت تلاش کرد تا جنگجوی اژدها بشه ولی همیشه رد شد و جایگاهش رو نادیده گرفتن، اونم راه خودشو رفت. شخصیت‌های منفی از روی بی‌توجهی و تنهایی شکل می‌گیرن، نه از ذات منفی‌شون.

همیشه تو سریالا یا رمانا، یه کاراکتری هست که له میشه. همه فکر میکنن نقطه عطف داستان اونجاییه که دوتا زوج بهم برسن، ولی نمیدونن سکوی پرتاب هر نویسنده، یه کاراکتریه که قراره نادیده گرفته بشه. بیشتر خواننده ها این کاراکتر رو قضاوت میکنن تا زوج اصلی رو بهم برسونن؛ ولی هیچوقت نمیفهمن مثلث عشقی که نویسنده خلقش کرده، قدرت قضاوت رو از اونا گرفته.
خیلی پیش اومده دلم بحال نقش سوم بسوزه که قربانی دست نویسنده‌ای شده که، کاراکتر براش فقط بازیچس.
همچین حرفی شاید برای کسی که کتاب رو صرفا برای سرگرمی میخونه، گنگ و نامفهوم باشه؛ اما برای من که معتقدم هر نوشته، انعکاسی از واقعیته، سخته قبول کنم چنین نقش سوم هایی توی جهان هستن که قراره تا اخر عمرشون زجر بکشن...
این ما انسان‌ها هستیم که بدی رو خلق کردیم.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین