مهدی شامحمدی مستندساز و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به یک تجربه شخصی از جنگ ۱۲ روزه ایران عنوان کرد: در ایام حمله رژیم صهیونیستی به ایران بهطور اتفاقی در شرایط بحرانی و خاصی قرار گرفتم. در یکی از اتوبانهای نزدیک تهران بودم که ناگهان میان یک کاروان نظامی گیر افتادیم. یکی از اقوام که کنار من نشسته بود به من گفت که از این ماشینها فاصله بگیر و بلافاصله پس از آن انفجار گستردهای رخ داد و تلفات و تصاویر بسیار وحشتناکی را شاهد بودیم. ما حدود ۲ - ۳ ساعت وسط این مهلکه گرفتار بودیم و ماشین نظامی که مورد اصابت قرار گرفته بود ساعتها میسوخت و ترکشهایش به اطراف پرتاب میشد. پهپادها همچنان بالای سر ما بودند و پدافند نیز فعال شده بود. ناگهان صدای ماشینهای امدادی از فاصله ۱۵-۲۰ کیلومتری به گوش رسید. چون در نزدیکی بهشت زهرا (س) بودیم میدانستم در آنجا آتشنشانی و آمبولانسهای زیادی وجود دارد اما نمیفهمیدم چرا این ماشینها به ما نمیرسند. جلوتر رفتم و دیدم که پهپادهای دشمن مانع نزدیک شدن آنها شده اند و حتی به ماشینهای امدادی شلیک میکنند. با دیدن این اتفاق شروع به تصویربرداری از این صحنه کردم.