GRIMQUILL مدیرآزمایشی تالار ترجمه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد تیمتعیینسطح رمانخـور رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 560 پسندها پسندها 2,628 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,057 7/30/25 #1 اگه یه فرصت داشتی فقط برای یه روز به گذشته یا آینده سفر کنی، کجا میرفتی؟ چی میدیدی؟ با تخیل و حس نوستالژی یا آیندهنگری جوابتو بنویس!
اگه یه فرصت داشتی فقط برای یه روز به گذشته یا آینده سفر کنی، کجا میرفتی؟ چی میدیدی؟ با تخیل و حس نوستالژی یا آیندهنگری جوابتو بنویس!
GRIMQUILL مدیرآزمایشی تالار ترجمه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد تیمتعیینسطح رمانخـور رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 560 پسندها پسندها 2,628 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,057 7/31/25 #2 اگه میرفتم گذشته، مینشستم کنارش، با همون بیرحمی خودش میگفتم چقد ازش بدم میاد. اگه تو آینده بودم، هیچوقت نمیزاشتم دوباره اینا منو بشکونن، برام تصمیم بگیرن و بجام زندگی کنن.
اگه میرفتم گذشته، مینشستم کنارش، با همون بیرحمی خودش میگفتم چقد ازش بدم میاد. اگه تو آینده بودم، هیچوقت نمیزاشتم دوباره اینا منو بشکونن، برام تصمیم بگیرن و بجام زندگی کنن.
-ALI--ALI- عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,277 پسندها پسندها 5,353 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,126 8/22/25 #3 اگه میرفتم گذشته بیشتر باهاش وقت میگذروندم اگه تو آینده بودم دیگه ادامه نمیدادم. خودمو میسپردم به جریان آروم زندگی.
اگه میرفتم گذشته بیشتر باهاش وقت میگذروندم اگه تو آینده بودم دیگه ادامه نمیدادم. خودمو میسپردم به جریان آروم زندگی.
حدیثه خانم مدیرتالار هنر،جامعهو مذهب+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم بررسی مدیریتی از تالار vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 2,178 پسندها پسندها 43,253 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 3,586 8/22/25 #4 اگه میرفتم گذشته هیچوقت باهاش حرف نمیزدم. آینده رو نمیدونم.
GRIMQUILL مدیرآزمایشی تالار ترجمه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد تیمتعیینسطح رمانخـور رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 560 پسندها پسندها 2,628 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,057 9/6/25 #5 + اگه میتونستم به 10 روز پیش برمیگشتم و سعی میکردم نگاهش رو درستتر تحلیل کنم و بیشتر بهش لبخند بزنم. و اگر میرفتم آینده، روزی رو انتخاب میکردم که اون هم توی اون روز حضور داشته باشه...
+ اگه میتونستم به 10 روز پیش برمیگشتم و سعی میکردم نگاهش رو درستتر تحلیل کنم و بیشتر بهش لبخند بزنم. و اگر میرفتم آینده، روزی رو انتخاب میکردم که اون هم توی اون روز حضور داشته باشه...
دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است. مدیر ارشد ادبیات+مدیررسمی تالارنظارت پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار کاربر VIP ناظر ارشد آثار ناظر همراه تدوینگر تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـم vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 4,773 پسندها پسندها 12,054 امتیازها امتیازها 573 سکه 3,574 9/6/25 #6 اگر به گذشت برمیگشتم اشتباهم رو تکرار نکردم و اگه به آینده میرفتم دیگه نمیدیدمش