~D.R.M~ مدیر رسمی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تیمتعیینسطح رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 485 پسندها پسندها 1,824 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,639 7/30/25 #1 اگه یه فرصت داشتی فقط برای یه روز به گذشته یا آینده سفر کنی، کجا میرفتی؟ چی میدیدی؟ با تخیل و حس نوستالژی یا آیندهنگری جوابتو بنویس!
اگه یه فرصت داشتی فقط برای یه روز به گذشته یا آینده سفر کنی، کجا میرفتی؟ چی میدیدی؟ با تخیل و حس نوستالژی یا آیندهنگری جوابتو بنویس!
~D.R.M~ مدیر رسمی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تیمتعیینسطح رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 485 پسندها پسندها 1,824 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,639 7/31/25 #2 اگه میرفتم گذشته، مینشستم کنارش، با همون بیرحمی خودش میگفتم چقد ازش بدم میاد. اگه تو آینده بودم، هیچوقت نمیزاشتم دوباره اینا منو بشکونن، برام تصمیم بگیرن و بجام زندگی کنن.
اگه میرفتم گذشته، مینشستم کنارش، با همون بیرحمی خودش میگفتم چقد ازش بدم میاد. اگه تو آینده بودم، هیچوقت نمیزاشتم دوباره اینا منو بشکونن، برام تصمیم بگیرن و بجام زندگی کنن.
A -ALI--ALI- عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار کاربر VIP vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,020 پسندها پسندها 4,132 امتیازها امتیازها 328 سکه 3,428 8/22/25 #3 اگه میرفتم گذشته بیشتر باهاش وقت میگذروندم اگه تو آینده بودم دیگه ادامه نمیدادم. خودمو میسپردم به جریان آروم زندگی.
اگه میرفتم گذشته بیشتر باهاش وقت میگذروندم اگه تو آینده بودم دیگه ادامه نمیدادم. خودمو میسپردم به جریان آروم زندگی.
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,784 پسندها پسندها 41,306 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,101 8/22/25 #4 اگه میرفتم گذشته هیچوقت باهاش حرف نمیزدم. آینده رو نمیدونم.
~D.R.M~ مدیر رسمی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تیمتعیینسطح رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 485 پسندها پسندها 1,824 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,639 9/6/25 #5 + اگه میتونستم به 10 روز پیش برمیگشتم و سعی میکردم نگاهش رو درستتر تحلیل کنم و بیشتر بهش لبخند بزنم. و اگر میرفتم آینده، روزی رو انتخاب میکردم که اون هم توی اون روز حضور داشته باشه...
+ اگه میتونستم به 10 روز پیش برمیگشتم و سعی میکردم نگاهش رو درستتر تحلیل کنم و بیشتر بهش لبخند بزنم. و اگر میرفتم آینده، روزی رو انتخاب میکردم که اون هم توی اون روز حضور داشته باشه...
Tiam.R مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشی تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تدوینگر تیمتعیینسطح تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 3,382 پسندها پسندها 7,540 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,710 9/6/25 #6 اگر به گذشت برمیگشتم اشتباهم رو تکرار نکردم و اگه به آینده میرفتم دیگه نمیدیدمش