اخبار اخبار ورزشی روز

4,492
پسندها
پسندها
6,933
امتیازها
امتیازها
438
سکه
963
در آخرین ساعات نقل‌وانتقالات تابستانی اتفاقی عجیب و بی‌سابقه در باشگاه مس رفسنجان که در چند سال اخیر یکی از پرحاشیه‌ترین باشگاه‌های ایران بوده است، رقم خورد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، شب گذشته و در آخرین مهلت نقل‌وانتقالات قرارداد شش بازیکن مس رفسنجان با تصمیم رسول خطیبی به صورت یک جانبه فسخ شد که هزینه‌ای معادل 48 میلیارد تومان به این باشگاه تحمیل کرد.

محسن فروزان دروازه‌بانی که با نظر خطیبی چند هفته پیش جذب شده بود با قرارداد 12 میلیاردی، حامد پاکدل مهاجم موردعلاقه خطیبی با قرارداد 15 میلیاردی و امیرمهدی جانملکی با قرارداد 15 میلیاردی بدون انجام هرگونه توافق و با فسخ یک جانبه قرارداد کنار گذشته شدند. عرفان شهریاری، ماهان کاکو و امیرحسین امانی‌پور هم سه بازیکن جوانی بودند که با مبالغ کمتری در فهرست خروج قرار گرفتند تا در مجموع باشگاه مس رفسنجان خسارتی معادل 48 میلیارد تومان تنها به دلیل فسخ یک جانبه قرارداد شش بازیکن جدا شده از این را متحمل شود.
نکته جالب توجه این است که وضعیت حسن جعفری کاپیتان سال‌های گذشته مس با قرارداد 15 میلیاردی هم نامشخص است و نه خبری در مورد فسخ قرارداد جعفری منتشر نشده و نه به باشگاه دیگری پیوسته است.

براساس قانون، تمام بازیکنانی که قراردادشان به صورت یک جانبه فسخ شده است می‌توانند علاوه بر مبلغ کامل قرارداد جریمه و غرامت مضاعفی را به باشگاه مس رفسنجان تحمیل کرده و به دلیل فسخ غیرموجه و یک طرفه قرارداد، این باشگاه را با مشکلات تازه‌ای مواجه کنند.
نکته عجیب و قابل توجه این است که خطیبی خودش نفراتی مانند فروزان و پاکدل را انتخاب کرده بود و در مورد سایر بازیکنان هم می‌توانست زودتر تصمیم‌گیری کند تا باشگاه مس مجبور به پرداخت چنین غرامت سنگینی نشود.
در نهایت باید دید مسئولان شرکت مس چه واکنشی نسبت به این اتفاق بی‌سابقه نشان می‌دهند و مدیران باشگاه مس رفسنجان نیز چه توضیحی در مورد فسخ یک جانبه قرارداد شش بازیکن این تیم خواهند داشت.

آخرین ویرایش:
در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر پرسپولیس در شرایطی برابر فجرسپاسی قرار گرفت که وحید هاشمیان چند تن از مهره‌های کلیدی این سرخ‌پوشان را به دلیل عدم رعایت سقف قرارداد توسط این باشگاه در اختیار نداشت و مجبور شد با تیم نصف و نیمه به مصاف تیم تازه لیگ برتری شده فجر برود. در پایان سرخ‌پوشان با گل دقیقه ۹۰ علی علیپور از شکست گریختند تا همانند فصل گذشته لیگ بیست و پنجم را نیز با تساوی یک بر یک آغاز کنند.
حالا سرخ‌پوشان پایتخت بعد از یک روز استراحت، از امروز تمرینات خود را برای تقابل حساس با سپاهان در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر آغاز کردند شاگردان هاشمیان با توجه به ناکامی در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر در اصفهان به دنبال جبران مافات هستند.
پیگیری‌ها نشان می‌دهد که از اردوی پرسپولیس خبر رسیده تیوی بیفوما خرید جدید این تیم که بازی با فجرسپاسی را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، حالا در بازی با سپاهان در دسترس است و در تمرینات این تیم حضور پررنگی داشته است. از همین رو هاشمیان حساب ویژه‌ای روی این بازیکن برای تقابل با سپاهان باز کرده است.
گفتنی است پرسپولیس روز دوشنبه سوم شهریور ماه از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف سپاهان خواهد رفت.

آخرین ویرایش:
تراکتور در فصل اخیر یکی از تاکتیک‌های اصلی خود برای رسیدن به گل را با ایجاد حملات و نفوذ از جناح راست زمین طراحی کرده بود، اما آنها در هفته اول لیگ برتر نتوانستند با این روش به گل برسند و عملکرد سید ابوالفضل جلالی به‌عنوان مدافع چپ آبی‌ها نگذاشت تا شاگردان دراگان اسکوچیچ تهدیدی روی دروازه حریف به وجود بیاورند.
ابوالفضل جلالی که دوباره تصمیم به ادامه همکاری با استقلال و باشگاه مورد علاقه‌اش گرفت، در نخستین مسابقه فصل جدید کمتر از همیشه به سمت محوطه جریمه حریف حمله کرد، اما در فاز دفاعی بدون اشتباه ظاهر شد و تا دقیقه 70 که در زمین بود، حتی یک موقعیت خطرناک هم از سمت او روی دروازه تیمش شکل نگرفت.
این مدافع چپ پا که در تلاش برای تکرار درخشش در ترکیب استقلال در سال منتهی به جام جهانی و حضور دوباره در این رقابت‌هاست، در جدال با تراکتور 6 عملکرد دفاعی موثر ثبت کرد و در کنار آن 59 لم*س توپ و دقت پاس 88 درصدی داشت تا یکی از بهترین‌های تیمش برای کسب پیروزی در بریز باشد.
جلالی در کنار کارهای دفاعی که مانع از ایجاد حمله و نفوذ بازیکنانی مثل دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی هاشم‌نژاد شد، یک موقعیت جدی گلزنی هم برای تیمش ساخت و یک شوت در چارچوب هم در دقیقه 41 زد که گلر تراکتور توپ را زیر طاق به کرنر دفع کرد تا در روز موفق خود در گلزنی بدشانس باشد.

طبق اعلام رسمی باشگاه استقلال، موسی جنپو وینگر چپ اهل کشور مالی با عقد قراردادی دو ساله به استقلال پیوست.
این بازیکن ۲۷ ساله سابقه بازی در ساوتهمپتون انگلیس، استاندارد لیژ بلژیک و آنتالیا اسپور را در کارنامه دارد و برای تیم ملی کشورش هم به میدان می‌رود.

با وجود پایان مهلت قانونی نقل‌ و انتقالات، پرسپولیس قرارداد وحید امیری، کاپیتان دوم خود را ثبت نکرد تا وضعیت این بازیکن پس از ۸ سال حضور در جمع سرخ‌پوشان، این روزها نامشخص باشد.
هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در تمرینات و بازی هفته اول نشان داد که اعتقادی به امیری ندارد. از طرف دیگر مصدومیت‌های متوالی این بازیکن باعث شده تا سرمربی پرسپولیس قید ماندن امیری در تیمش را بزند.
امیری اما علاقه‌ای به جدایی از پرسپولیس ندارد؛ هرچند که شنیده می‌شود او شرطش برای جدایی از این تیم را دریافت مبلغ بالایی اعلام کرده است.
از طرف دیگر مطلع شدیم که امیری در فصل نقل‌وانتقالات و پیش از تمدید قرارداد با پرسپولیس، مذاکرات مثبتی با تراکتور داشته و در آستانه پیوستن به این تیم بود اما پیشنهاد پرسپولیس مسیر او را از تبریز به تهران کج کرد تا قراردادش تمدید شود.
بااین‌همه و پس از تمدید قرارداد امیری با پرسپولیس و به دلیل عدم نیاز هاشمیان به او، امیری هم پیشنهاد تراکتور را ازدست‌داده و هم جایگاهی در پرسپولیس ندارد.
باید دید که مسئولان باشگاه پرسپولیس در نهایت در خصوص این بازیکن که عملکرد درخشان ۸ساله دارد، چه تصمیمی خواهند گرفت؛ هرچند که مصدومیت‌های زیاد امیری، متقاعدکردن مربی منضبطی مثل وحید هاشمیان برای باقی‌ماندن او در پرسپولیس را سخت کرده

است.

زمان قانونی فعالیت تیم‌های لیگ برتری در پنجره نقل‌وانتقالاتی فوتبال ایران شب گذشته چهارشنبه ۲۹ مرداد، به پایان رسید. با این حال اما هر تیم می‌تواند با استفاده از سهمیه جذب بازیکن آزاد، درصورت داشتن جای خالی، حداکثر سه‌ بازیکن به لیست نفرات خود اضافه کند.
با اعلام باشگاه اگناتیا آلبانی، رگی لوشکیا، هافبک هجومی این تیم به تراکتور پیوست.
لوشیکا فصل گذشته در پلی آف لیگ کنفرانس اروپا سه بار موفق به گلزنی شد و یک پاس گل ارسال کرد.

جلال‌الدین ماشاریپوف تا پایان نیم‌فصل در لیست استقلال قرار نخواهد گرفت.
در حالی که دبیر سازمان لیگ مدعی شده بود جلال‌الدین ماشاریپوف همچنان در فهرست استقلال حضور دارد، شنیده‌ها از باشگاه حکایت از آن دارد که این بازیکن تا پایان نیم‌فصل در لیست قرار نخواهد گرفت.
تصمیمی که بیشتر به شرایط بدنی ماشاریپوف مرتبط بوده و احتمالاً در پنجره زمستانی دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت. یکی از مدیران باشگاه استقلال در گفتگو با فرهیختگان این خبر را تایید کرد.
از سوی دیگر، شایعه مصدومیت رباط صلیبی رستم آشورماتوف نگرانی بزرگی برای هواداران ایجاد کرده بود، اما بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد این مدافع ملی‌پوش ازبک با برنامه‌های فیزیوتراپی و ریکاوری شرایط خوبی پیدا کرده و اگر روند بهبودی‌اش ادامه داشته باشد، می‌تواند پس از وقفه بازی‌های ملی دوباره به تمرینات گروهی بازگردد.

بازیکن اسبق استقلال گفت: ماجرایی که باعث شد نکونام از من شکایت کند مربوط به بیش از دو دهه پیش است و اصلاً انتظار نداشتم این موضوع زمینه ساز شکایت بشود.
«سعید لطفی» بازیکن اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال در گفتگو با خبرورزشی، پیرامون موضوع شکایت جواد نکونام از او به دلیل بازگو کردن موضوعی در رابطه با اتفاقات سال ۱۳۸۱ اظهار داشت: اگر می‌دانستم این موضوع و بیان کردنش تا این اندازه باعث ناراحتی جواد نکونام می‌شود هرگز آن را بیان نمی‌کردم. چون این موضوع بین من و مادرم سال‌ها قبل مطرح و در همان زمان هم دفن شده بود. آن روز که این حرف را زدم نمی‌دانم در چه حالی بودم. شاید تحت تاثیر اتفاقات خاص همان روزها قرار داشتم ولی به هر حال از دیدن ابلاغیه دادگاه برای ادای توضیحات درباره این موضوع از سوی جواد نکونام واقعاً شوکه شدم».
وی افزود: مطمئناً شاید بهتر بود موضوعی که مربوط به ۲۳ سال پیش می‌شود را بازگو نمی‌کردم ولی اتفاقاً وقتی این موضوع رسانه ای شد من برعکس اتفاقات امروز را انتظار داشتم و فکر می‌کردم شاید جواد نکونام بابت این قضیه به من زنگ بزند یا از در دلجویی وارد شود که البته چنین اتفاقی نیفتاد تا اینکه امروز ظهر پیامکی برایم آمد که باید به دادگاه بروم و اتفاقا با وکیل هم بروم.
بازیکن سال‌های گذشته استقلال ادامه داد: امروز که سالها از آن اتفاق تلخ گذشته هم من و هم نکونام هر دو ازدواج کردیم و تشکیل خانواده داده‌ایم و به نظرم پیگیری این قبیل داستان‌ها که مربوط به بیش از دو دهه پیش است نه مشکلی از من حل می‌کند و نه از جواد. همانطور که در همان مصاحبه هم گفتم خوشبختانه برخلاف آنچه ابتدا به نظر می‌رسید من توانستم بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت فوتبالم را ادامه بدهم و اتفاقاً پیشرفت هم کردم. اما با این همه اگر نکونام تصمیم دارد این ماجرا را جلو ببرد هیچ مشکلی نیست و من هم برای توضیحات به دادگاه خواهم رفت اما قطعاً زیر و رو کردن ماجراهای مربوط به آن سال‌ها نه دردی از من دوا می‌کند نه از جواد.
یادآور می‌شود؛ طبق ابلاغیه صادر شده از دادگاه برای سعید لطفی این پیشکسوت فوتبال باید ظرف ۷ روز از زمان دریافت ابلاغیه(امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۴) همراه با یک وکیل در دادگاه شعبه ۹ فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرده و در غیر این صورت قرار جلب برای او صادر خواهد شد. چرا که در پایان ابلاغیه آمده؛ «عدم حضور جلب است».

جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی استقلال که به‌طور قرضی راهی نفتچی شده، در هفته بیستم لیگ ازبکستان و در جریان برد ۳ بر صفر تیمش مقابل مشعل ۲ گل به ثمر رساند.

موضوع سقف بودجه در لیگ برتر ایران سومین سال حیات خود را پشت سر می‌گذارد و در این بین امسال بیشتر از فصول گذشته موضوع عدول از پایبندی به سقف بودجه در میان اهالی فوتبال مطرح شده و حالت علنی به خود گرفته است.
در حالی که بیشترین میزان هزینه‌کرد قانونی عدد ۷۰۰ میلیارد تومان برای تراکتور است، برخی شایعات از بودجه یکی دو هزار میلیارد تومانی برای چند باشگاه خاص خبر می‌دهند.
نکته جالب اینکه تنها یک باشگاه برای ثبت قرارداد بازیکنانش با مشکل مواجه شد: پرسپولیس. سایر باشگاه‌ها با اعدادی که احتمالا با قرارداد واقعی اعضای تیم متفاوت بوده، توانستند قراردادها را ثبت و ایدی کارت بازیکنان خود را دریافت کنند.
البته دبیر سازمان لیگ ایراد این موضوع را متوجه خود باشگاه‌ پرسپولیس می‌داند: باشگاه پرسپولیس روز قبل بازی، هیچ قراردادی نیاوردند ثبت کنند و مشکل خود باشگاه بود. چرا ما روز بعد ثبت کردیم؟ اگر قرار بود ثبت نشود که اصلا ثبت نمی‌شد، روز بعدی آوردند و قرارداد درست بود و ثبت شد.
او در پاسخ به این سوال که چگونه اعداد ثبت شده راستی ازمایی می‌شوند؟ اظهار داشت: سقف بودجه که ما داریم و باشگاه‌ها ثبت می‌کنند، نمیتوانند بیشتر از آن ثبت کنند. اگر ما اطلاع پیدا کنیم که بیشتر از آن هزینه شده، به ارکان قضایی میدهیم و دستگاه‌های نظارتی می‌توانند نظارت کنند.

عقب
بالا پایین