اخبار اخبار روز سیاسی

4,492
پسندها
پسندها
6,933
امتیازها
امتیازها
438
سکه
963
امیر عزیز نصیر زاده وزیر دفاع کشورمان در گفتگو با شبکه خبر گفت:
در جنگ با صهیونیست‌ها در حوزۀ موشکی آخرین دستاوردهایمان را به‌کار نگرفتیم.
وی افزود: وزارت دفاع جزو اهداف اصلی دشمن بود. در ساعت اولیه به 2 شهرک ما حمله کرد و 5 بلوک سازمانی را مورد هدف قرار داد و40 واحد مسکونی را یک جا زد.

ابعاد جنگ اخیر و تهدیدات جدید علیه جمهوری اسلامی ایران
امیر نصیرزاده وزیر دفاع در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در یک سال اخیر نسل جدیدی از موشک‌ها مورد آزمایش قرار گرفته‌اند که سرجنگی‌های بسیار پیشرفته و قابلیت مانور بالا دارند؛ به گونه‌ای که می‌توانند از سد سامانه‌های پدافندی دشمن عبور کنند.
بر اساس روایت فارس، او با اشاره به ابعاد جنگ اخیر و تهدیدات جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: این جنگ تحمیلی اخیر صحنه‌هایی را پیش روی ما قرار داد که نشان داد در چه حوزه‌هایی باید کار کنیم؛ چه در عرصه آفندی و چه در عرصه پدافندی. به گفته وی، آینده صنعت دفاعی کشور باید بر اساس این روندها و به‌صورت ساختارمند شکل گیرد.
وی درباره مقایسه توان دفاعی ایران با طرف مقابل در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: ما در این نبرد با یک تهدید معمولی روبه‌رو نبودیم، بلکه قدرتمندترین نیروی نظامی دنیا پشت این ماجرا حضور داشت. نباید صرفاً نگاه کنیم که رژیم صهیونیستی در برابر ما بود، بلکه ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و غربی نیز از لحاظ تجهیزاتی، پشتیبانی و لجستیکی وارد عمل شده بودند.
نصیرزاده با تأکید بر اینکه در چنین شرایطی طبیعی است فاصله‌هایی از نظر فناوری وجود داشته باشد، افزود: میدان نبرد تنها به برتری تجهیزات خلاصه نمی‌شود، بلکه شاخص‌های دیگری هم وجود دارد که می‌تواند صحنه را تعیین کند. به همین دلیل ما توانستیم با اتکا به این شاخص‌ها مدیریت میدان نبرد را در دست بگیریم و صحنه را به نفع خود اداره کنیم.

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به حمله روسیه به یک کارخانه آمریکایی در اوکراین گفت: «من به پوتین گفتم که به خاطر این حمله خرسند نیستم. و به خاطر هیچ یک از اتفاقات مربوط به این جنگ خرسند نیستم.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده روز جمعه گفت که خطاب به «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود تصریح کرده حمله روسیه به یک کارخانه قطعات الکترونیک ایالات متحده در غرب اوکراین باعث ناراحتی او شده است.
به نوشته وبگاه «کی‌یف ایندیپندنت»، در جریان حمله بزرگی در روز پنجشنبه ۲۱ اوت، یک موشک روسی به یک کارخانه قطعات الکترونیکی متعلق به شرکت آمریکایی Flex Ltd برخورد کرده است. این وبگاه مدعی است که این کارخانه تجهیزات نظامی تولید نمی‌کرده و در فاصله دوری از خطوط مقدم اصلی نبرد و در شهر «موخاچوو» در استان «زاکارپاتیا» قرار داشته است.
ترامپ در جریان نشستی با خبرنگاران در کاخ سفید با پرسش خبرنگاری مواجه شد که از او پرسید آیا با پوتین درباره حمله روسیه به این کارخانه شرکت آمریکایی گفت‌وگو داشته است.

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: «من به او گفتم که به خاطر این حمله خرسند نیستم. و به خاطر هیچ یک از اتفاقات مربوط به این جنگ خرسند نیستم.»

این اظهارنظر ترامپ نشان داد او در فاصله بین وقوع این حمله در روز پنجشنبه و نشست مطبوعاتی در کاخ سفید که در روز جمعه برگزار شد گفت‌وگویی با پوتین داشته که به طور رسمی اعلام نکرده است.
ترامپ در جریان نشست روز جمعه کمی قبل از مواجهه با پرسش درباره حمله روسیه به کارخانه آمریکایی، به خبرنگاران عکسی از خودش با پوتین در زمان حضور در نشست آلاسکا را نشان داده و گفت که این عکس را پوتین فرستاده است.
ترامپ درباره رئیس جمهور روسیه بیان کرد: «او خیلی به من و کشورم احترام می‌گذارد. او به دیگران چندان احترام نمی‌گذارد.»
رئیس جمهور ایالات متحده گفت انتظار دارد در عرض ۲ هفته آینده از اینکه چطور روند مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین با واسطه‌گری واشنگتن به جریان خواهد افتاد مطلع شود.

او اظهار کرد: «در طی ۲ هفته آینده ما خواهیم فهمید که این روند در چه مسیری به پیش خواهد رفت و بهتر است من بسیار خوشحال باشم.»

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 1)
عقب
بالا پایین