دَهیادَهیا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 328 پسندها پسندها 2,400 امتیازها امتیازها 233 سکه 494 8/24/25 #1 همسایه! سایه ات بر سرمان مستدام باد.. °°° مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند
دَهیادَهیا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 328 پسندها پسندها 2,400 امتیازها امتیازها 233 سکه 494 8/24/25 #2 °° در مشت خاک ریشه شمشاد می دود همچون نسیم در قفس آزاد می دود جسممرا نگاه مکن بی تو روح من آتش گرفته ایست که در باد می دود ما را به سرزمین دگر گون خود ببر آنجا که صید در پی صیاد می دود آنجا که با عبور تو از روی قبر ها خون دوباره در رگ اجساد می دود آنجا که کوچه کوچه خراسان شبیه رود پای پیاده سمت سناباد می دود می ایستم کمی به تماشای کودکیم دارد میان صحن گهرشاد می دود گویا شفا گرفته کسی باز در حرم عالم به سوی پنجره فولاد می دود من آمدم تو نیز می آیی به این امید عمرم به سوی لحظه میعاد می دود °°°
°° در مشت خاک ریشه شمشاد می دود همچون نسیم در قفس آزاد می دود جسممرا نگاه مکن بی تو روح من آتش گرفته ایست که در باد می دود ما را به سرزمین دگر گون خود ببر آنجا که صید در پی صیاد می دود آنجا که با عبور تو از روی قبر ها خون دوباره در رگ اجساد می دود آنجا که کوچه کوچه خراسان شبیه رود پای پیاده سمت سناباد می دود می ایستم کمی به تماشای کودکیم دارد میان صحن گهرشاد می دود گویا شفا گرفته کسی باز در حرم عالم به سوی پنجره فولاد می دود من آمدم تو نیز می آیی به این امید عمرم به سوی لحظه میعاد می دود °°°
دَهیادَهیا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 328 پسندها پسندها 2,400 امتیازها امتیازها 233 سکه 494 8/24/25 #3 کوچه پس کوچه مشهد بوی امام رضا مده.. مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند
دَهیادَهیا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 328 پسندها پسندها 2,400 امتیازها امتیازها 233 سکه 494 سه شنبه ساعت 12:29 #4 از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند
از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند
Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 647 امتیازها امتیازها 93 سکه 248 سه شنبه ساعت 13:34 #5 دَهیا گفت: از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند کلیک کنید تا گسترش یابد... ان شاءالله من چایی خور نیستم ولی شده چند دور تو صف وایسم برا چایی حرم ^_^ چایی حرم زندگیه نه فقط یک نوشیدنی .
دَهیا گفت: از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند کلیک کنید تا گسترش یابد... ان شاءالله من چایی خور نیستم ولی شده چند دور تو صف وایسم برا چایی حرم ^_^ چایی حرم زندگیه نه فقط یک نوشیدنی .
دَهیادَهیا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 328 پسندها پسندها 2,400 امتیازها امتیازها 233 سکه 494 سه شنبه ساعت 13:57 #6 نتم ضعیف بود تگ دوستان به مشکل خورد.. ان شا الله قسمت همتون بشه، چه دوستانیتگ شدند چه دوستانی که تگ نشدند دَهیا گفت: از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند کلیک کنید تا گسترش یابد...
نتم ضعیف بود تگ دوستان به مشکل خورد.. ان شا الله قسمت همتون بشه، چه دوستانیتگ شدند چه دوستانی که تگ نشدند دَهیا گفت: از این چاییا قسمتتون شه! @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. @PerS!aN @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. @BISEl @مرهم @Noor @حدیثه خانم وانیـلྉ پروانه !!AMINKHAN!! ماه پیشونی مرورگر شما از پخش ویدئو آنلاین پشتیبانی نمیکند کلیک کنید تا گسترش یابد...