چالش سومین دوره‌ کتابخوانی | اعلام آمادگی و نظرسنجی

AlirixAlirix عضو تأیید شده است.

مدیر تالار نویسندگان + مدیر آزمایشی تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
666
پسندها
پسندها
2,932
امتیازها
امتیازها
203
سکه
4,016
به نام حق.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران انجمن کافه نویسندگان
مفتخریم که سومین دوره چالشِ کتابخوانی 1404 را برگزار کنیم.

⭕لطفا قبل از شرکت در چالش حتما قوانین را مطالعه کنید⭕
قوانین کتابخوانی ( روی متن کلیک کنید)

در فهرست زیر اسامی کتابهای این دوره ذکر شده است.
جهت شرکت در چالش، همراه با اعلام آمادگی، کتاب مدنظر خود را از فهرست انتخاب کرده و ارسال کنید.
درنهایت کتابی که بیشترین رای را بیاورد، کتاب منتخب دوره خواهد بود.
تا 21 شهریور این تاپیک جهت اعلام آمادگی و نظرسنجی باز خواهد بود.

🔽 فهرست کتاب‌های سومین چالش کتابخوانی 🔽

دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل و هشتم اثر دیوید سلینجر
«دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل و هشتم» رمانی روانشناسانه و عمیق از دیوید سلینجر است که با زبانی ساده و در عین حال شاعرانه، داستان یک هنرمند جوان را روایت می‌کند که در جستجوی هویت و معنا در دنیای پر از تنش و سردرگمی است. این کتاب به موضوعاتی مثل تنهایی، دلتنگی، و رابطه انسان با هنر و جهان پیرامونش می‌پردازد و خواننده را به دنیایی سرشار از احساسات و تأملات دعوت می‌کند.

جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جوزف شوارتز
«جادوی فکر بزرگ» کتابی انگیزشی و خودیار است که به شما کمک می‌کند نگرش و طرز فکر خود را تغییر دهید تا بتوانید به موفقیت‌های بزرگ در زندگی و کار برسید. دیوید جوزف شوارتز در این کتاب به اهمیت داشتن اهداف بزرگ، اعتماد به نفس و باور به توانایی‌های خود تأکید می‌کند و راهکارهایی عملی برای غلبه بر تردیدها و ترس‌ها ارائه می‌دهد.

دریا رندگان جزیره آبی‌تر اثر عباس معروفی
«دریا روندگان جزیره آبی‌تر» رمانی تاثیرگذار و شاعرانه از عباس معروفی است که با نثری روان و خیال‌انگیز، داستانی از جستجو، رهایی و امید را روایت می‌کند. این کتاب به موضوعاتی چون هویت، سرنوشت، و پیوند انسان با طبیعت می‌پردازد و با فضایی نمادین، خواننده را به سفری در درون خود و دنیای اطراف دعوت می‌کند.

چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم اثر زویا پیرزاد
«چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم» رمانی است از زویا پیرزاد که زندگی روزمره و درونیات یک زن به نام «آذر» را در خانواده‌ای ایرانی-ارمنی به تصویر می‌کشد. این کتاب با زبانی ساده و روان، مسائل اجتماعی، خانوادگی و دغدغه‌های زنان را به شکلی دقیق و عمیق مطرح می‌کند و روایتگر دنیای پیچیده احساسات، خواسته‌ها و محدودیت‌های زنانه است.

قوانین و شرایط:
1. تعداد صفحات برای خوانش گروهی و مدت زمان آن مشخص و اعلام می شود.
2. خواندن و اتمام بخش مشخص شده را در همین تایپک اعلام کنید.
3.در تایپک گپ و گفت با طعم کتاب حتما شرکت کنید. ( در آینده لینک تاپیک بارگزاری خواهد شد. )

ارادتمند
مدیریت نویسندگان​

جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جوزف شوارتز
«جادوی فکر بزرگ» کتابی انگیزشی و خودیار است که به شما کمک می‌کند نگرش و طرز فکر خود را تغییر دهید تا بتوانید به موفقیت‌های بزرگ در زندگی و کار برسید. دیوید جوزف شوارتز در این کتاب به اهمیت داشتن اهداف بزرگ، اعتماد به نفس و باور به توانایی‌های خود تأکید می‌کند و راهکارهایی عملی برای غلبه بر تردیدها و ترس‌ها ارائه می‌دهد.

اعلام آمادگی
۱- دریاروندگان جزیره‌ی آبی‌تر
۲- دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل‌و‌هشتم

عقب
بالا پایین