RED Qᴜᴇᴇɴ
مدیر رسمی تالار ردهبندی+ شایعه نویس
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
منتقد
طـراح
ژورنالیست
تیمتعیینسطح
گرافیست
نویسنده نوقلـم
فرشته زمینی
پرسنل کافهنـادری
السلام علیکم
همه ما دوست داریم یه کاری رو آموزش ببینم، برای مثال، من دوست دارم کلاس موسیقی، آرایشگری، خیاطی، نقاشی و ... ثبت نام کنم.
یا هم دوست داریم غذاهای جدیدی رو امتحان کنیم.
یا از همه مهمتر دوست داریم به فیلم مورد علاقهمون سفر کنیم یا هم دوست داریم یک بازیگر رو از نزدیک ببینیم؛ یا دوست صمیمی یه ادم معروف بشیم؛ شایدم خود همون آدم معروف شدیم.
شاید بگین «مگه میشه؟»
بله که میشه.
ذهن انسان فراتر از اونچیزی هست که فکر میکنید، ما میتونیم از طریق ذهن وارد دنیاهای موازی بشیم و شیفت کنیم
شاید هم با خودتون بگین این یه چیز چرته، و بیخیال بشین.
ولیییی
من بلاخره بلاخره بعد از یک سال موفق شدم و یک ماهی هست که واقعا این کار هیجان انگیز و انجام دادم و شیفت شدم.
«میتونید توی گوگل سرچ کنید و کمی راجبش تحقیق کنید.»
اگه واقعا دوست دارین این کار هیجان انگیز و انجام بدین؛ اعلام آمادگی کنید تا یک گپ بزنیم و آموزشات و براتون بفرستم.
امتحانش که ضرری نداره!
داره به نظرتون ؟
پس بسم اللّٰه

همه ما دوست داریم یه کاری رو آموزش ببینم، برای مثال، من دوست دارم کلاس موسیقی، آرایشگری، خیاطی، نقاشی و ... ثبت نام کنم.
یا هم دوست داریم غذاهای جدیدی رو امتحان کنیم.
یا از همه مهمتر دوست داریم به فیلم مورد علاقهمون سفر کنیم یا هم دوست داریم یک بازیگر رو از نزدیک ببینیم؛ یا دوست صمیمی یه ادم معروف بشیم؛ شایدم خود همون آدم معروف شدیم.

شاید بگین «مگه میشه؟»
بله که میشه.
ذهن انسان فراتر از اونچیزی هست که فکر میکنید، ما میتونیم از طریق ذهن وارد دنیاهای موازی بشیم و شیفت کنیم

شاید هم با خودتون بگین این یه چیز چرته، و بیخیال بشین.
ولیییی
من بلاخره بلاخره بعد از یک سال موفق شدم و یک ماهی هست که واقعا این کار هیجان انگیز و انجام دادم و شیفت شدم.
«میتونید توی گوگل سرچ کنید و کمی راجبش تحقیق کنید.»
اگه واقعا دوست دارین این کار هیجان انگیز و انجام بدین؛ اعلام آمادگی کنید تا یک گپ بزنیم و آموزشات و براتون بفرستم.
امتحانش که ضرری نداره!
داره به نظرتون ؟
پس بسم اللّٰه