بنام خدا
حسین هستم از مجله مگ مووی
با معرفی و نقد و بررسی یک یا چند فیلم در خدمتتتون هستم، امیدوارم بعد از تماشای فیلمها نظرتون رو در همین تاپیک مطرح بفرمائید.
من عاشق ژانر علمی-تخیلی، فانتزی و جنایی هستم. این سه دسته تمام دنیای سینمایی من را تحت تاثیر قرار داد بطوری که با دیدن فیلمی که در ادامه پست معرفی میکنم عاشق ژانر علمی-تخیلی شدم این علاقه بحدی بود که تمام دوران عشق به نویسندگی هم ژانر علمی-تخیلی پایه و اساس نوشتهها و ایدههای من شدند و حتی اکشن فیگور آرنولد رو هم برای خودم گرفتم.
تریلر فیلم ترمیناتور 2:
www.aparat.com
معرفی فیلم: Terminator 2: Judgment Day ( نابودگر 2: روز داوری)
برنده چهار جایزه اسکار:
ژانر: علمی-تخیلی
کارگردان: جیمز کامرون
بازیگران
آرنولد شوارتزنگر
لیندا همیلتون
رابرت پاتریک
موسیقی: برد فیدل
سال پخش: 1991
معرفی: فیلم ترمیناتور 2 از نظر خودم بهترین فیلم در بین سری فیلمهای ترمیناتور هستش.
با اینکه 34 سال از ساخت این فیلم میگذرد خود من بارها و بارها این فیلم را دیدم و هر زمانی که فرصت کنم میبینم.
این فیلم در زمان اکران بخاطر ایده جذاب و بازی بازیگران و جلوههای ویژه فوقالعادهاش بقدری موفق بود که در دنباله آن قسمتهای ششم هم ساخته شد ولی هیچکدام به اندازه این قسمت تاثیرگذار نبود.
در این قسمت اولین بار یک نابودگر T1000 (با بازی رابرت پاتریک) ساخته شده از جیوه به دنبال نابود کردن یکی از شخصیتهای اصلی (جان کانر) فیلم هستش که یک ربات T800 (با بازی آرنولد) ساخته شده از فلز با فنآوری بالا همزمان برای نجات جان کانر از آینده ای دور فرستاده شده.
من معتقدم شخصیتهایی در بسیاری از فیلمها و سریالها هستن که اگر همان بازیگری که نقش را ایفا کرد نبود اون شخصیت هرگز اینقدر به یاد ماندنی نمیشد مثل آرنولد در نقش نابودگر T800، هیث لجر در نقش جوکر، کریستین بیل در سه گانه بتمن اثر کرستوفر نولان، جک نیکلسون در شاینینگ، تام هنکس در مسیر سبز و خیلی شخصیتهای دیگر
سری فیلمهای ترمیناتور:
نابودگر به کارگردانی جیمز کامرون محصول ۱۹۸۴
نابودگر ۲: روز داوری به کارگردانی جیمز کامرون محصول ۱۹۹۱
نابودگر ۳: خیزش ماشینها به کارگردانی جاناتان موستو محصول ۲۰۰۳
نابودگر: رستگاری به کارگردانی جوزف مکگینتی نیکول محصول ۲۰۰۹
نابودگر: جنسیس به کارگردانی آلن تیلور محصول ۲۰۱۵
نابودگر: سرنوشت تاریک به کارگردانی تیم میلر محصول ۲۰۱۹
یک سریال تلویزیونی هم ساخته شد که به یکبار دیدنش میارزد.
نابودگر: ماجراهای سارا کانر که در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ در دو فصل از شبکه فاکس پخش شدهاست.
موسیقی این فیلم و سریال بازی تاج و تخت سالهاست که زنگخور گوشیهای من هستش حتما به موسیقیاش هم دقت کنید.
پیشنهاد من برای دیدن این فرانچایز شروع از قسمت اول هستش که شما در جریان کامل ایده داستانی و روند پیشرفت فیلم قرار بگیرید ولی اگر حوصله نداشتید به ترتیب زیر ببینید که بنظرم به ترتیب بهترین های این سری هستش
ترمیناتور 2
ترمیناتور 4
ترمیناتور 5
ترمیناتور 3 ( ورود اولین ترمیناتور زن به مجموعه)
ترمیناتور 1
ترمیناتور 6
باز هم تاکید میکنم از قسمت اول ببینید اگر به این ژانر علاقمند هستید
براتون بهترینها را آرزو میکنم
موفق باشید و سربلند
حسین یحیائی از مجله فیلم