❀درود و سلام خدمت دوستان عزیز❀
هم کافهایهای باحال و دوستداشتنی
سری سوم زنگ مصاحبه رو شروع میکنیم با مدیر رسمی تالار رمان ....
@malihe جان

✍ سلام ملیحه جان ✍
خوبی،خوشی؟آمادهای شروع کنیم ؟
سلام فرزانه جان، عالی مثل گل قالی، من آمادهام شروع کنین!
- اسم اصلیت ملیحه هست یا این اسم رو دوس داری؟
نه من اسم واقعیم ملیحهست و خب دوسش هم دارم زیاد! از بچگی حس میکردم مامانم سلیقه خاصی داشته برای انتخاب این اسم، مخصوصا این که همیشه همه بهم میگفتن: وای چه اسمت قشنگه خیلی بهت میاد.
- پس ملیحه جان با یه نمودار ارتباط بین رشته ریاضی- فیزیک با نویسندگی رو برامون تشریح کن ؟
جاست، تمایل بسیارم به خروج از ماتریکس...(ذهن من هماکنون: آدمهای باهوش نویسندههای بهترین!)سانسور، سانسور، سانسور
- نویسندگی رو بیشتر دوس داری یا بدست آوردن لگاریتم اعداد مثبت رو؟
والا اصلاااا نمیشه بینشون یکی رو انتخاب کرد. من عاشق حل مسائل مخصوصاً همین لگاریتمم.(ضمنن درسمم اونقدر خوب نیست)
- تو توصیف خودت کمالگرایی بودنت بولد شده، کجاها بخاطرش اذیت شدی ؟
به خاطر سختگیریهام خیلیها به ستوه اومدن. ولی شاید باور نکنین من تازه فهمیدم از من سختگیر تر هم وجود داره،(درست بعد این که یکی این و بهم گفت: عزیز من داری سختگیری نمیکنی.)
- چه خبر از آکسولوتل؟ خودشو داشتی یا عروسکشو؟
هیچ کدوم بابام برام نخرید گفت خونمو کردی باغوحش!
- شنیدم زیاد مدادرنگی داری! حاضری تمام مدادرنگیاتو بدی به خیریه؟ خودت همیشه با خودکار و مداد مشکی کاراتو انجام بدی؟
مدادرنگیام به جون من بندن عمرن خیراتش کنم.
- جن خونتون رو چیکار کردی؟ هنوز هست؟
اینارو از کجا میدونید شما، نمیدونم ولی فکر کنم هنوز هست؛ همزیستی مسالمتآمیزی داریم.
- اگه بگن یا کله پاچه بخور یا نمیذاریم دیگه رمان بنویسی، حاضری کله پاچه بخوری؟
جهنم و ضرر، نهایتش اول ابگوشتشو از صافی رد میکنم. گوشتشم فقط قورت میدم.
- چرا وقتی دلت میگیره ، میرقصی؟! میشه آهنگی که باهاش میرقصی رو برامون اینجا آپلود کنی؟
همیشه اینطور نیست، ولی بنظرم بالاترین سطح درد و ناراحتی شادی، گاهی آدما با اشک فراوون میخندن. این درجهای که به هرکسی آرامش نمیده.
با کمال میل، امیدوارم لذت ببرین.
هم کافهایهای باحال و دوستداشتنی
سری سوم زنگ مصاحبه رو شروع میکنیم با مدیر رسمی تالار رمان ....
@malihe جان

✍ سلام ملیحه جان ✍
خوبی،خوشی؟آمادهای شروع کنیم ؟
سلام فرزانه جان، عالی مثل گل قالی، من آمادهام شروع کنین!

- اسم اصلیت ملیحه هست یا این اسم رو دوس داری؟
نه من اسم واقعیم ملیحهست و خب دوسش هم دارم زیاد! از بچگی حس میکردم مامانم سلیقه خاصی داشته برای انتخاب این اسم، مخصوصا این که همیشه همه بهم میگفتن: وای چه اسمت قشنگه خیلی بهت میاد.

- پس ملیحه جان با یه نمودار ارتباط بین رشته ریاضی- فیزیک با نویسندگی رو برامون تشریح کن ؟

- نویسندگی رو بیشتر دوس داری یا بدست آوردن لگاریتم اعداد مثبت رو؟
والا اصلاااا نمیشه بینشون یکی رو انتخاب کرد. من عاشق حل مسائل مخصوصاً همین لگاریتمم.(ضمنن درسمم اونقدر خوب نیست)

- تو توصیف خودت کمالگرایی بودنت بولد شده، کجاها بخاطرش اذیت شدی ؟
به خاطر سختگیریهام خیلیها به ستوه اومدن. ولی شاید باور نکنین من تازه فهمیدم از من سختگیر تر هم وجود داره،(درست بعد این که یکی این و بهم گفت: عزیز من داری سختگیری نمیکنی.)

- چه خبر از آکسولوتل؟ خودشو داشتی یا عروسکشو؟
هیچ کدوم بابام برام نخرید گفت خونمو کردی باغوحش!

- شنیدم زیاد مدادرنگی داری! حاضری تمام مدادرنگیاتو بدی به خیریه؟ خودت همیشه با خودکار و مداد مشکی کاراتو انجام بدی؟
مدادرنگیام به جون من بندن عمرن خیراتش کنم.

- جن خونتون رو چیکار کردی؟ هنوز هست؟
اینارو از کجا میدونید شما، نمیدونم ولی فکر کنم هنوز هست؛ همزیستی مسالمتآمیزی داریم.

- اگه بگن یا کله پاچه بخور یا نمیذاریم دیگه رمان بنویسی، حاضری کله پاچه بخوری؟

- چرا وقتی دلت میگیره ، میرقصی؟! میشه آهنگی که باهاش میرقصی رو برامون اینجا آپلود کنی؟
همیشه اینطور نیست، ولی بنظرم بالاترین سطح درد و ناراحتی شادی، گاهی آدما با اشک فراوون میخندن. این درجهای که به هرکسی آرامش نمیده.
با کمال میل، امیدوارم لذت ببرین.

- ملیحه جان سه تار دوس داره! حالا بلدی باهاش ساز بنوازی؟
نه بلد نیستم متأسفانه

- تخصصی سلفی گرفتنت رو تجربی یاد گرفتی یا از کسی یاد گرفتی؟
در افسانهها اومده اونقدر عکس گرفتم گوشیم سوخته!

کلا عکاسیم خوبه… سانسور، سانسور، سانسور!
- چرا باید یه دختر ۱۷ ساله تو میدون شهدای شهرش گم بشه؟!
از بس بزرگهههههه!

- اگه جی پی اس نداشتی، چه جوری راهت رو پیدا میکردی؟

- چه وقتایی دوس داری با صندلی بزنی تو مخ کسی؟
اصولا من اگه بخوام چیزی رو تو سر کسی خورد کنم، یا یک حرکتی روش پیاده کنم، سه بار اخطار میدم. میل خودشه که مثلا بهم گوش بده یا به کارش ادامه بده. البته به ندرت عصبانی میشم. بجز در مواقعی که گشنمه، تازه از خواب پاشدم یا پی ام اسم!

- خب دیگه ، تا کتک رو نخوردیم ، هر چی میخواهد دل تنگت بدون تعارف بگو ؟
میخوای برای مخاطب خاص باشه یا جملهای در وصف حال خودت یا .... ؟
ممنونم با این که انصراف داده بودم این سوالای جذاب رو برام فرستادید.

لذت بردم و برام خیلی جالب بود.
- ممنونم از وقتی که برامون گذاشتی عزیزم
قربونت