سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,594 پسندها پسندها 18,390 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,846 10/19/25 #1 پیامهایی که باید به طرحوارههای خودمان بدهیم
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,594 پسندها پسندها 18,390 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,846 10/19/25 #2 ✍ طرحوارهها باورهای عمیقی هستند که از کودکی شکل میگیرند و گاهی ناخودآگاه بر زندگیمان حاکم میشوند. برای تغییر آنها باید به ذهنمان پیامهای جدید و سالم بدهیم:
✍ طرحوارهها باورهای عمیقی هستند که از کودکی شکل میگیرند و گاهی ناخودآگاه بر زندگیمان حاکم میشوند. برای تغییر آنها باید به ذهنمان پیامهای جدید و سالم بدهیم:
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,594 پسندها پسندها 18,390 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,846 10/19/25 #3 • محرومیت هیجانی من شایستهی عشق و محبت هستم و میتوانم از اطرافیانم محبت دریافت کنم. • بیاعتمادی حق دارم انتخاب کنم به چه کسی اعتماد کنم؛ لازم نیست همیشه نگران باشم. • نقص و شرم من ترکیبی از نقاط قوت و ضعف هستم؛ حتی با ضعفهایم هم ارزشمندم. • انزوای اجتماعی من بیش از آنچه فکر میکنم به آدمها شباهت دارم و میتوانم با دیگران ارتباط بگیرم. • شکست هر کسی مسیر خاص خودش را دارد؛ من هم میتوانم در راه خودم موفق باشم. • عدم خویشتنداری با تمرین و استمرار میتوانم احساسات و رفتارهایم را مدیریت کنم. • استحقاق نیازها و احساسات همه—including من—ارزشمند است و باید به آنها احترام گذاشت. • ایثار اگر میخواهم به دیگران کمک کنم، باید قبل از همه مراقب خودم باشم. • معیارهای سختگیرانه لازم نیست همیشه عالی باشم؛ آرامش و شادی ارزشمندتر از کمال افراطی هستند. • بازداری هیجانی ابراز احساسات، تفریح و شادی نیاز اساسی من هستند؛ حتی در سختترین شرایط. • تنبیه اشتباه بخشی از انسان بودن است؛ میتوانم خودم و دیگران را ببخشم.
• محرومیت هیجانی من شایستهی عشق و محبت هستم و میتوانم از اطرافیانم محبت دریافت کنم. • بیاعتمادی حق دارم انتخاب کنم به چه کسی اعتماد کنم؛ لازم نیست همیشه نگران باشم. • نقص و شرم من ترکیبی از نقاط قوت و ضعف هستم؛ حتی با ضعفهایم هم ارزشمندم. • انزوای اجتماعی من بیش از آنچه فکر میکنم به آدمها شباهت دارم و میتوانم با دیگران ارتباط بگیرم. • شکست هر کسی مسیر خاص خودش را دارد؛ من هم میتوانم در راه خودم موفق باشم. • عدم خویشتنداری با تمرین و استمرار میتوانم احساسات و رفتارهایم را مدیریت کنم. • استحقاق نیازها و احساسات همه—including من—ارزشمند است و باید به آنها احترام گذاشت. • ایثار اگر میخواهم به دیگران کمک کنم، باید قبل از همه مراقب خودم باشم. • معیارهای سختگیرانه لازم نیست همیشه عالی باشم؛ آرامش و شادی ارزشمندتر از کمال افراطی هستند. • بازداری هیجانی ابراز احساسات، تفریح و شادی نیاز اساسی من هستند؛ حتی در سختترین شرایط. • تنبیه اشتباه بخشی از انسان بودن است؛ میتوانم خودم و دیگران را ببخشم.
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,594 پسندها پسندها 18,390 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,846 10/19/25 #4 این جملات سادهاند، اما اگر هر روز تکرار شوند، به مرور میتوانند باورهای ناسالم قدیمی را کمرنگ و جای آنها باورهای سالمتر و آرامشبخشتر بنشانند.
این جملات سادهاند، اما اگر هر روز تکرار شوند، به مرور میتوانند باورهای ناسالم قدیمی را کمرنگ و جای آنها باورهای سالمتر و آرامشبخشتر بنشانند.