اخبار رونالدو: چیزی به پایان نمانده، باید گریه کنم!

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
267
پسندها
پسندها
693
امتیازها
امتیازها
93
سکه
286
ه گزارش ورزش سه، کریستیانو رونالدو دوباره روبه‌روی پیرس مورگان نشست؛ رفیق قدیمی‌اش و شاید تنها خبرنگاری که او بی‌پرده با او حرف می‌زند. مصاحبه‌ای مفصل و صمیمی که در آن ستاره پرتغالی از همه‌چیز گفت؛ از عشقش به منچستریونایتد و ناامیدی از وضعیت فعلی باشگاه، تا زندگی در عربستان، ماشین‌های لوکس، هدفش برای میلیاردر شدن و حتی روزی که آماده خداحافظی خواهد بود. گفت‌وگویی پر از احساس، رک‌گویی و لحظه‌هایی که فقط از رونالدو برمی‌آید.

دلتنگی برای منچستریونایتد
کریستیانو رونالدو در این گفت و گو به صورت مفصل درباره باشگاه سابقش منچستریونایتد صحبت کرد.

کریستیانو گفت: "وضعیت فعلی شیاطین سرخ برای من ناراحت‌کننده است، چون آن باشگاه یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های دنیاست و هنوز در قلب من جای دارد به دلایل واضح." او ادامه داد: "باید همراه آدم‌های باهوش و خردمند پیش بروی تا پایه‌ای برای آینده بسازی، همان‌طور که منچستریونایتد سال‌ها پیش این کار را انجام داد. نیکی بات، گری نویل، روی کین، بکام... آن‌ها بازیکنان بزرگی شدند اما از جوانی شروع کردند. منچستریونایتد حالا ساختار ندارد. امیدوارم در آینده این تغییر کند چون پتانسیل باشگاه شگفت‌انگیز است. داریم درباره یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های قرن صحبت می‌کنیم."

رونالدو در گفت‌وگویی صمیمی با پیرس مورگان از عشقش به منچستریونایتد، زندگی در عربستان و تصمیم برای خداحافظی گفت.
رونالدو: چیزی به پایان نمانده، باید گریه کنم!

به گزارش ورزش سه، کریستیانو رونالدو دوباره روبه‌روی پیرس مورگان نشست؛ رفیق قدیمی‌اش و شاید تنها خبرنگاری که او بی‌پرده با او حرف می‌زند. مصاحبه‌ای مفصل و صمیمی که در آن ستاره پرتغالی از همه‌چیز گفت؛ از عشقش به منچستریونایتد و ناامیدی از وضعیت فعلی باشگاه، تا زندگی در عربستان، ماشین‌های لوکس، هدفش برای میلیاردر شدن و حتی روزی که آماده خداحافظی خواهد بود. گفت‌وگویی پر از احساس، رک‌گویی و لحظه‌هایی که فقط از رونالدو برمی‌آید.

دلتنگی برای منچستریونایتد
کریستیانو رونالدو در این گفت و گو به صورت مفصل درباره باشگاه سابقش منچستریونایتد صحبت کرد.

کریستیانو گفت: "وضعیت فعلی شیاطین سرخ برای من ناراحت‌کننده است، چون آن باشگاه یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های دنیاست و هنوز در قلب من جای دارد به دلایل واضح." او ادامه داد: "باید همراه آدم‌های باهوش و خردمند پیش بروی تا پایه‌ای برای آینده بسازی، همان‌طور که منچستریونایتد سال‌ها پیش این کار را انجام داد. نیکی بات، گری نویل، روی کین، بکام... آن‌ها بازیکنان بزرگی شدند اما از جوانی شروع کردند. منچستریونایتد حالا ساختار ندارد. امیدوارم در آینده این تغییر کند چون پتانسیل باشگاه شگفت‌انگیز است. داریم درباره یکی از مهم‌ترین باشگاه‌های قرن صحبت می‌کنیم."

2255591

درباره آموریم و وضعیت فعلی یونایتد
ستاره النصر و تیم ملی پرتغال درباره شرایط روبن آموریم گفت:
"او دارد تمام تلاشش را می‌کند، چه کار دیگری می‌تواند بکند؟ او نمی‌تواند معجزه کند. ما در پرتغال می‌گوییم معجزه فقط در فاطیما رخ می‌دهد (محلی در پرتغال که مسیحیان معتقدند مریم مقدس با چند کودک چوپان صحبت کرده و در نتیجه برای مسیحیان مکانی معجزه‌آسا است)... و او قرار نیست معجزه کند. بازیکنان خوبی دارند اما بعضی از آن‌ها نمی‌دانند منچستریونایتد یعنی چه."

وقتی از او درباره شانس یونایتد برای قهرمانی در لیگ برتر پرسیده شد، پاسخ داد: "غیرممکن است. فاصله‌شان با آرسنال خیلی زیاد شده."

رونالدو افزود: "البته که این موضوع من را ناراحت می‌کند چون سال‌های زیادی آن‌جا بازی کردم. لیگ قهرمانان و توپ طلا بردم، ۱۲ یا ۱۳ یا ۱۴ جام گرفتم. همان‌طور که همیشه گفته‌ام، منچستریونایتد هنوز در قلب من است، عاشق آن باشگاهم. اما باید صادق باشیم و بگوییم در مسیر درستی نیستیم، باید تغییر کنند و این فقط مربوط به مربی و بازیکنان نیست."

سی آر سون تأکید کرد: "در یونایتد، پیشرفت صفر بود. در مقایسه با رئال مادرید و حتی یوونتوس، که با پیشرفت دنیا هماهنگ شدند و از نظر فناوری، تمرین، تغذیه و ریکاوری بسیار جلوترند. منچستر از آن‌ها عقب است و این برایم تعجب‌آور بود. باشگاهی با چنین ابعادی باید در بالاترین سطح باشد اما متأسفانه نیست. امیدوارم در سال‌های آینده به سطحی برسند که شایسته‌اش هستند. از وقتی سر الکس فرگوسن رفت، هیچ پیشرفتی ندیدم، پیشرفت صفر."

2255590

زندگی در عربستان و علاقه به خودروها
وقتی از او درباره زندگی در عربستان پرسیده شد، رونالدو گفت که عاشق جمع‌آوری خودروهای لوکس است و از میان بیش از ۴۰ خودرو که در کلکسیون او موجود است، بوگاتی را بیشتر از همه دوست دارد، در حالی که به‌تازگی یک مرسدس هم به کلکسیونش اضافه کرده است.

مورگان پرسید آیا خودش رانندگی می‌کند؟ رونالدو گفت: "در عربستان زیاد رانندگی نمی‌کنم چون معمولاً بعدازظهر تمرین داریم و همیشه با راننده می‌روم..." مورگان گفت: "و ترافیک هم وحشتناک است." رونالدو تأیید کرد: "دقیقاً، ترافیک واقعاً بد است، اما مثلاً وقتی برمی‌گردیم خانه دیگر ترافیکی نیست."

اهداف مالی و میلیاردر شدن
وقتی مورگان از کریس پرسید آیا درست است که میلیاردر شده یا هنوز نه، رونالدو پاسخ داد: "بله، سال‌ها پیش میلیاردر شدم." و افزود: "میلیاردر شدن یکی از اهداف اصلی زندگی‌ام بود."

نزدیک شدن به خداحافظی
رونالدو در ادامه گفت که بازنشستگی‌اش نزدیک است:
"به‌زودی خداحافظی می‌کنم. فکر می‌کنم برایش آماده‌ام. سخت خواهد بود، مطمئناً گریه خواهم کرد، من آدمی هستم که راحت گریه می‌کنم و احساساتم را پنهان نمی‌کنم. صادق و صریحم."

او درحالیکه مشخص بود از همین حالا با فکر کردن به بازنشستگی احسساتی شده گفت: "از ۲۵ یا ۲۶ سالگی برای آینده‌ام آماده می‌شدم، پس فکر می‌کنم بتوانم با این فشار کنار بیایم."

وقتی از کریستیانو پرسیده شد بعد از فوتبال چه چیزی می‌تواند به او شادی بدهد، پاسخ داد: "هیچ چیز. هیچ‌چیز با آدرنالین گل زدن قابل مقایسه نیست. اما هر چیزی شروعی دارد و پایانی، پس آماده‌اش هستم. علاقه‌های دیگری دارم، وقت بیشتری برای خودم، خانواده‌ام و بزرگ کردن فرزندانم خواهم داشت.

رونالدو تاریخ مراسم ازدواج خود را اعلام کرد​

ه گزارش ورزش سه، کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگز یکی از مهشورترین زوجهای دنیای ورزش هستند و البته شهرت آنها از ورزش هم فراتر رفته است. این زوج مشهور در ماه آگوست، پس از حدود ۹ سال نامزدی، با اعلام خبر ازدواج قریب الوقوع‌شان هواداران را شگفت‌زده کردند. جورجینا، مدل آرژانتینی-اسپانیایی، با انتشار تصویری از حلقه‌ی درخشانی که از رونالدو دریافت کرده بود در اینستاگرام نوشت: "بله، قبول کردم. در این زندگی و تمام زندگی‌هایم."

رونالدو که می‌گوید "آدم رمانتیکی نیست"، برای نخستین‌بار جزئیات آن شب را تعریف کرد: او قصد نداشت در همان شب به "زن زندگی‌اش" پیشنهاد ازدواج بدهد، اما حس کرد زمانش رسیده است.

کریستیانو در گفت‌وگو با پیرس مورگان گفت: "حدود ساعت یک شب بود. دخترها خواب بودند. یکی از دوستانم حلقه را به من داد تا به جیو بدهم. وقتی داشتم حلقه را برانداز می‌کردم ، دو تا از بچه‌ها آمدند و گفتند: بابا، می‌خوای به مامان حلقه بدی و ازش بخوای باهات ازدواج کنه؟."

کریستیانو رونالدو می‌گوید دو دخترش الهام‌بخش او برای تقدیم حلقه و خواستگاری از جورجینا رودریگز بودند. البته کریستیانو می‌گوید مراسم خواستگاری‌اش اصلا رمانتیک نبوده است.
رونالدو تاریخ مراسم ازدواج خود را اعلام کرد

به گزارش ورزش سه، کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگز یکی از مهشورترین زوجهای دنیای ورزش هستند و البته شهرت آنها از ورزش هم فراتر رفته است. این زوج مشهور در ماه آگوست، پس از حدود ۹ سال نامزدی، با اعلام خبر ازدواج قریب الوقوع‌شان هواداران را شگفت‌زده کردند. جورجینا، مدل آرژانتینی-اسپانیایی، با انتشار تصویری از حلقه‌ی درخشانی که از رونالدو دریافت کرده بود در اینستاگرام نوشت: "بله، قبول کردم. در این زندگی و تمام زندگی‌هایم."

رونالدو که می‌گوید "آدم رمانتیکی نیست"، برای نخستین‌بار جزئیات آن شب را تعریف کرد: او قصد نداشت در همان شب به "زن زندگی‌اش" پیشنهاد ازدواج بدهد، اما حس کرد زمانش رسیده است.

کریستیانو در گفت‌وگو با پیرس مورگان گفت: "حدود ساعت یک شب بود. دخترها خواب بودند. یکی از دوستانم حلقه را به من داد تا به جیو بدهم. وقتی داشتم حلقه را برانداز می‌کردم ، دو تا از بچه‌ها آمدند و گفتند: بابا، می‌خوای به مامان حلقه بدی و ازش بخوای باهات ازدواج کنه؟."

2255955

"گفتم واو، الان وقتشه. می‌دانستم روزی این کار را خواهم کرد اما برای آن شب برنامه‌ریزی نکرده بودم. چون دخترها گفتند و دوستانم هم فیلم می‌گرفتند، همان لحظه تصمیم گرفتم. حلقه را دادم. زانو نزدم چون برای آن کار آماده نبودم، ولی لحظه‌ی زیبایی بود. حرف‌هایی زدم، حرفهای ساده‌ای‌ بود. من خیلی رمانتیک نیستم. خب چرا هستم، ولی نه از آن نوع رمانتیک‌هایی که هر هفته گل می‌خرند. اما به سبک خودم رمانتیکم. زیبا بود و می‌دانستم او زن زندگی من است. این کار را کردم و امیدوارم خوب انجامش داده باشم."

وقتی از رونالدو درباره زمان ازدواج پرسیدند، با خنده گفت: "نه هنوز. بعد از جام جهانی و با جام ازدواج می‌کنیم! ولی جورجینا اهل مهمانی بزرگ نیست. مهمانی‌های خصوصی را ترجیح می‌دهد و من به تصمیمش احترام می‌گذارم."

رونالدو با لبخند ادامه داد: "می‌دانی از چی خیلی خوشم آمد؟ اینکه اصلاً برایش مهم نبود حلقه چقدر گران است. فقط از من پرسید آیا واقعا در این حرف صادقی؟ گفتم می‌خواهمت و می‌خواهم با تو ازدواج کنم. گریه نکردم اما اشک در چشمم حلقه زد."

کارشناسان تخمین زده‌اند حلقه‌ی نامزدی جورجینا بیش از یک‌ونیم میلیون دلار ارزش دارد. جواهر روی حلقه حدود ۱۵ تا ۲۰ قیراط وزن دارد و به گفته‌ی لورا تیلور، متخصص مشهور حلقه‌های نامزدی، "جواهری استثنایی است". او توضیح داد: "الماسی با این اندازه معمولاً در قاب پلاتین نصب می‌شود تا ایمنی بیشتری داشته باشد و همین قاب درخشش آن را تقویت کند. این حلقه واقعاً خیره‌کننده است و یکی از باشکوه‌ترین حلقه‌های نامزدی‌ای است که در سال‌های اخیر دیده‌ایم، کاملاً درخور یکی از مشهورترین زوج‌های دنیای فوتبال."

2255921

این کارشناس جواهرات در ادامه گفت: "اگر این الماس طبیعی و از نوع ممتاز در بازه رنگی D تا F با شفافیت بی‌نقص یا نزدیک به آن باشد، ارزشش به‌راحتی از ۱.۵ میلیون دلار فراتر می‌رود."

پیش از این، رونالدو نسبت به ازدواج رفتاری محتاطانه داشت. تنها یک ماه پیش از اعلام رسمی نامزدی، کریستیانو در مستند نتفلیکس در پاسخ به پرسشی درباره ازدواج گفته بود: "همیشه به او می‌گویم، وقتی آن کلیک اتفاق بیفتد ازدواج خواهیم کرد. مثل همه چیز در زندگی‌مان، خودش می‌داند که چه می‌گویم. هیچکس بهتر از جورجینا من را نمی‌شناسد. ممکن است یک سال دیگر باشد، شش ماه دیگر یا حتی یک ماه دیگر. مطمئنم که اتفاق می‌افتد."

رونالدو و جورجینا نخستین‌بار در سال ۲۰۱۶ و در دوران حضور او در رئال مادرید با هم آشنا شدند. چند سال بعد با انتقال‌ رونالدو به یوونتوس و سپس منچستریونایتد، کریس و جورینا به تورین و منچستر نقل مکان کردند و حالا در ریاض عربستان زندگی می‌کنند. رونالدو در سال‌های پایانی دوران حرفه‌ای خود برای النصر بازی می‌کند و شواهد و قرائن نشان می‌دهد احتمالا النصر آخرین باشگاه این اسطوره بزرگ فوتبال خواهد بود.

2255922

اما رابطه‌ی آن‌ها بدون روزهای دشوار و آزمونهای سخت نبوده است. رونالدو و جورجینا یک سال و نیم در شمال غرب انگلیس زندگی کردند چرا که کریستیانو برای دومین بار در فوتبالش به منچستریونایتد برگشته بود. در همان روزها، در سال 2022، این زوج با تراژدی مرگ نوزادشان "آنخل" روبه‌رو شدند. رونالدو درباره آن روزها به پیرس مورگان گفت: "احساس می‌کنم همیشه از هم حمایت کرده‌ایم. در هر رابطه‌ای لحظه‌های خوب و بد وجود دارد و این بخشی از مسیر است. شاید در همان دوره رابطه‌مان محکم‌تر شد. حتی در بدترین لحظه‌ها هم باید کنار هم باشید و مسیر را هموار کنید. خیلی چیزها یاد گرفتم. زندگی را از زاویه‌ای دیگر دیدم. دخترم که حالا سه ساله شده، ملکه‌ی خانواده است، کسی که خانه را شاد کرد. هر چیزی دلیلی دارد و من به آن باور دارم. ما خانواده‌ای خوشبختیم و به آن افتخار می‌کنم."

رونالدو و جورجینا دو فرزند مشترک دارند، آلانا مارتینا و بلا اسمرالدا. او همچنین سه فرزند دیگر به نام‌های کریستیانو جونیور، اوا و متئو دارد.

2255956

عقب
بالا پایین