مصاحبه سری نهم زنگ مصاحبه | آسِمان؛

2,122
پسندها
پسندها
6,803
امتیازها
امتیازها
438
سکه
4,629
❀درود و سلام خدمت دوستان عزیز❀
هم کافه‌ای‌‌های باحال و دوست‌داشتنی

سری نهم زنگ مصاحبه رو شروع می‌کنیم با حضور
@آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. عزیزم

6f0205_25297901-2557e030-256b4727-25e08124-25692c20-25Negar-1760980451625-1-.jpg

سلام سلام به هنرمند با احساس خودمون

_ چه خبرا؟ یه خبرِ دستِ اول بهمون میگی؟!
سلام سلام به خاله‌ی مهربون خودم -4-+=_ 💙

خبر هم سلامتییییی. موهامو دیروز مدل پرده‌ای کوتاه کردم خیلی بهم میاد🫠 😂 دیگه خبری نیست.

_ تا حالا شده به بچه‌های تیم ژورنالیست بگی، برید نمایه‌‌ی کاربرا و سوژه بسازید؟؟
می‌بینم که از خط قرمز من سخن آورده شد! 😂 راستش من حتی سوژه بوده که چون ژورنالیست نقش اصلی رو توش داشته، ترجیح دادم ندید بگیرمش چون از نظرم سوژه سازی بوده تا سوژه یابی. و واقعا نمیپسندم این حرکت رو.

_ تا حالا شاکی هم داشتین؟چه بوده؟
شاکی خداروشکر توی دوره مدیریت من حواشی جدی‌ای اتفاق نیوفتاده. چون ما تلاشمون اینه که شوخی‌ها در کنار حفظ ادب باشه تا به کسی برنخوره. حتی گاهی قبل از ارسال خبر من پیام میدم از کاربر اجازه میگیرم تا دلخوری‌ای پیش نیاد بعدا.

_ ژونالیست‌ بودن یا نقاش بودن؟
قطعا نقاش بودن. من ژورنالیست خوبی نیستم 😅 بیشتر سعی می‌کنم مسوولیت مدیریت و انتخاب سوژه و دادنش به ژورنالیست مناسب رو انجام بدم. ولی خودم نه طنز نویسم نه خبرگوی خوبی‌ام.

_ نقاشِ هنرمندمون اولین چیزی که رو‌ بوم میکشه، چیه؟
اول از همه بوم رو به رنگ آبی آسمونی آغشته می‌کنم:) من برای آسمون میمیرم. و واقعا حس خوبی بهم میده وقتی نقاشیم طبیعت باشه و بخوام لایه زیریش رو آبی کنم.

_ بنظرت قلموی شماره ۴ زبون داشت، چی بهت میگفت؟
تو رو خدا منو بشورررررر 😂 داغونش کردم بنده خدا رو.

_ چندبار رنگات ریخته رو‌فرش و مامانت دعوات کرده؟
رنگ روغن زیاد کثیف کاری نداره. اگه رنک بریزه هم ( که همیشه یکم می‌ریزه) تا حالا نفهمیده 😂

_ عکس العملت وقتی یکی قلموی رنگی بزنه تو‌ رنگ‌ِ سفیدت ، چیه؟!
بستگی داره کی باشه. اگه خواهر زاده‌م باشه میگم قربونت برم من که انقد هنرمندی. بزن همه رو خراب کن 😂

ولی اگه خواهر کوچیکم باشه صددرصد کار به دعوای فیزیکی می‌کشه.

_ تا حالا نقاشی‌هاتو قاب کردی بزنی پذیرایی؟
یه نقاشی روی بوم از چهره بابام کشیدم که توی پذیراییه. باهاش به مهمونا پز میده 😂😂

بقیه رو وقتی نقاشی آخریم تکمیل شد قراره بزنیم.

_ مترجمی و زبان چه رنگیه؟‌
برای من سبزه. و حس می‌کنم باعث رشدم میشه.

_ صد صفحه ترجمه لذت بخش تره یا نقاشی تو طبیعت؟
همیشه نقاشی از نظر لذت بردن برام توی اولویت بوده. هیچی به اندازه رنگی کردن قلمو روحمو نوازش نمی‌کنه. دیگه اگه تو طبیعت هم باشه واقعا با بهشت برام فرقی نمی‌کنه.

_ یکی از اهدافت زدن موسسه زبانِ ... حاضری ازش بگذری و پولش رو موسسه خیریه بزنی؟
صددرصد. وابستگیم به اهدافمو خیلی وقته از دست دادم. برای همین اگه چیزی باشه که من رو بتونه از خودم راضی تر کنه، صددرصد اونو توی اولویتم می‌ذارم.

_ چرا یه نقاشِ مترجمِ با احساس باید طرفدار دوآتیشه استقلال باشه؟
دیگه از اثرات برادر بزرگتر داشتنه 😂 خواه ناخواه دلت نمی‌خواد جلوش کم بیاری. ولی خب من واقعا فوتبال رو با لذت خاصی نگاه می‌کنم.

_ اولین بار چی شد استقلال رو برگزیدی؟ :))
اولین بار مجبور شدم. چون داداشم تحریمم کرده بود و توی بازی ها رام نمیداد 😂

اما توی ۱۴ سالگی به انتخاب خودم استقلالی شدم.

_ موقع دربی ، فریاد و‌ هیاهو زیاد داری؟ برامون توصیف می‌کنی؟
تیکه کلامای خاص خودمو واسه اون موقع دارم ( ترجیح میدم نگم چون بعد میگید عجب بچه مثبت و باادبه 😂 ( نمیدونم چرا وقتی هیجانی میشم کتابی صحبت می‌کنم :/ ) )

ولی مثلا اگه استقلال گل بزنه بیشتر سوت میزنم.

_ هنوز‌ الگوی زندگیت رونالدو هست؟ چرا؟
نمیشه گفت الگو... چون من خیلی تنبل تر از اونی‌ام که الگوم رونالدو باشه. ولی همیشه یه انسان بزرگ می‌بینمش که میتونه الگوی خوبی برای همه آدم‌ها باشه.

_ بگن رایگان ، بلیط بازی رونالدو رو میخوای یا بلیط کنسرت بیلی آیلیش کدوم رو میری؟
اگه مثلا ۱۰ سال پیش بود میگفتم بلیط بازی رونالدو. ولی الان قطعا کنسرت بیلی

_ یه آهنگ ازش بیلی آیلیش برامون میذاری؟
نمیشه با صدای خودم باشه؟ 😂

_کدوم عروسی بود که متوجه شدی کِل زن حرفه‌ای هستی؟
فکر کنم حنا بندون دخترعموی مامانم بود. همینجوری توی اتاق پرو بودم گفتم یه امتحانی کنم یهو دیدم اوه مای گاااااااااادددد 😐😂😂 همه تعجب کردن

_ بعد از عروسی، با صدای گرفتت حاضری وویس بدی انجمن؟
آف کورس. تا حالا بعد از عروسی صدام نگرفته انگار حنجره‌ام عادت داره.

_ دوس داری عروسی کدوم از بچه‌های انجمن بری؟‌تگش کن
@malihemalihe عضو تأیید شده است. هر چند شک دارم حالا حالاها ازدواج کنه

_ کادو‌ براش چی میخری؟
یکی از تابلوهام که حس کرده باشم دوستش داره + پول

_ کدوم کاربرا رو دوس داری بفرستی فضا و برنگرده؟‌ تگش کن
@امیر احمد بچه‌ی بدی شدی امیر احمد دیگه یادی از این مادر پیر نمی‌کنی _nea"_

_ چه سوالی دوس داری ازت بپرسم. از خودت بپرس و جوابش رو بده
راستش حرف توی ذهنم زیاده ولی درصد تنبلیم اونقدر بالا رفته که حال ندارم بپرسم و جواب بدم 😂😂

_ ممنونم از وقتی که برامون گذاشتی ، سارا جانم ❤️
قربان شما 💙

عقب
بالا پایین