چطور شد اسم کاربریتو عوض کردی؟ از اول این اسمتو ذهنم بود، اما موقع ورود به سایت فکر نمیکردم تا چند ماه اسمم همون اولیه بمونه
شنیدم تو انجمن مادرشوهر داری؟ بله، چه مادر شوهر گلیهم هست، خیلی هوامو داره. تنها مادر شوهری که حاضرم باهاش تو یک خونه زندگی کنم.
نظرت در مورد جنبش ضد کاربر خاص چیه؟ کاربر خاص؟ درمورد چی حرف میزنید؟ اصلا ضد بودن خوب نیست.
متاهلی یا مجرد؟
مجرد پس تو گپ متاهلین چکار داری؟ اگه میدونید چرا میپرسید؟ بعدشم تجربه کسب میکنم و پای درستون مینشینم.
جانماز مخصوصت چه شکلیه؟ ندارم، راستش و بگم یک مهر سیاه وچرک هست تو خونه با اون، اما تو مدرسه به دلیل آبرو داری یک جانماز جیبی ساده ارتشی
در جایی گفتی آدمها ترسناکترین هستن، چرا؟ چون اصلا نمیتونی بشناسیشون و همیشه چیزی برای غافلگیر کردن تو دارند. گاهی هم جنبه ی منفی درونشون مثل یک هیولا سر در میآره بیرون و تو میمونی که اصلا چطور شد این آدم؟!
چقدر اهل نوشتنی؟ معمولا زیاد
جدیدا رنگی شدی، داستان چیه؟ اومدم ازتون سوژه جمع کنم، مراقب باشید ممکنه نفر بعد شما باشید
غیر از داداش بازم داداش و خواهر داری؟
خدا بخواد ۴ تا بعد منن، سه داداش، یک خواهر
سارا مرتضوی گفت: چند وقت یکبار مشهد میری؟ ساکن اونجام
طریقه حرف زدنت خیلی بیشتر از سنته، ماجرا چیه؟ (آدمی که سختی کشیده زود بزرگ میشه) قضیه اینه که بچه اولم و کتاب زیادمیخونم همین
نظرت در مورد من چیه؟ یک بانوی فعال، گاهی مرد ستیز و پرشین ستیز، مادر خوب، نویسندهی خوب، انرژی مثبت و باحال و پایه.
حرفی، سخنی دلیای، چیزی؟ مراقب خودتون باشید و خوبیاتون و حال دلتون باشید