اخبار حمله تند گولسیانی به اسماعیل کارتال؛ از همان اول معلوم بود غرور و کمبود دانش او مشکل‌ساز می‌شود!

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
472
پسندها
پسندها
1,441
امتیازها
امتیازها
153
سکه
641
طرفداری | گئورگی گولسیانی، که در نقل‌وانتقالات تابستانی با تصمیم اسماعیل کارتال پس از انجام ۱۰۰ بازی رسمی از پرسپولیس جدا شد، حالا ناگفته‌هایش از جدایی جنجالی، نیمکت‌نشینی در سپاهان و نگاه انتقادی‌اش به مدیریت فنی فوتبال ایران را مطرح کرده است.

گئورگی گولسیانی، مدافع باتجربه و گرجستانی که پس از جدایی از پرسپولیس به سپاهان پیوست، برخلاف انتظارات در نیم‌فصل اول لیگ برتر فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد و اغلب مسابقات را از روی نیمکت دنبال کرد. مدافع باتجربه طلایی‌پوشان، امروز در گفت‌وگویی صریح درباره کم‌رنگ شدن حضورش در فضای رسانه‌ای گفت:

ساکت بوده‌ام، اما این به معنی غیرفعال بودن نیست. گاهی سکوت بیشتر از حرف زدن معنا دارد. تمرین می‌کنم، متمرکز هستم و همیشه آماده‌ام.
بخش جنجالی گفت‌وگوی گولسیانی به صحبت‌های تند او درباره سرمربی سابق پرسپولیس بازمی‌گردد؛ جایی که بدون نام بردن مستقیم، از تصمیمات فنی و مدیریتی او به‌شدت انتقاد می‌کند:

از همان لحظه‌ای که آقای کارتال آمد، فهمیدم شرایط بی‌ثبات خواهد شد. وقتی کمبود دانش با غرور بیش از حد ترکیب می‌شود، نتیجه‌اش خطرناک است؛ مخصوصاً در فوتبال. چیزی که برایم عجیب است، این است که چطور افراد آماتور به بالاترین پست‌های مدیریتی می‌رسند. در نهایت، او آن‌قدر زرنگ بود که از زیر بار مسئولیت فرار کند و همین همه‌چیز را توضیح می‌دهد.
مدافع گرجستانی سپاهان با صراحت درباره شرایط فنی‌اش توضیح می‌دهد:

در بدترین زمان ممکن به سپاهان آمدم؛ دیر، بدون آمادگی کافی. از نظر بدنی آماده نبودم و این را صادقانه می‌گویم. زود بازی کردم و آن عملکرد، تصویر واقعی من نبود. بعد از آن عملاً کنار گذاشته شدم. نیمکت‌نشینی وحشتناک است، اما من نمی‌شکنم. مبارز هستم.
او تأکید می‌کند که تصمیمات فنی، تنها دلیل دوری‌اش از ترکیب بوده و هیچ مصدومیتی در کار نبوده است. گولسیانی درباره سرمربی سپاهان با احترام صحبت می‌کند:

محرم انسان شریفی است و مربی خوبی. پیشرفت او کاملاً مشخص است. بعد از جدایی از پرسپولیس، تنها باشگاهی که برایش انگیزه داشتم، سپاهان و محرم بودند. شاید فرصت زیادی به من نرسید، اما قدردان هستم.
در واکنش به شایعات مربوط به قرار گرفتن نامش در لیست خروجی سپاهان، گولسیانی گفت اطلاعی ندارد و در پاسخ به سؤال درباره مقصد بعدی‌اش، تنها یک کلمه گفت:

او سپاهان را تیمی با کیفیت بالا، تجربه زیاد و قوی‌ترین نیمکت لیگ می‌داند و تأکید می‌کند ثبات، کلید قهرمانی است. گولسیانی همچنین درباره فوتبال ایران می‌گوید:

فوتبال ایران و مردمش چیزهای زیادی به من داده‌اند. ارتباط احساسی عمیقی با این کشور دارم. شاید روزی بروم، اما رفتن به معنی پاک کردن همه‌چیز نیست. شاید زندگی دوباره من را به اینجا برگرداند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FOROZESH
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 2)
عقب
بالا پایین