س سِـــودا (: کاربر VIP ژورنالیست نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه ویژه نوشتهها نوشتهها 5,225 پسندها پسندها 16,702 امتیازها امتیازها 783 سکه 121 1/26/26 #11 ما پیشاپیش قبل از هرکاری رفتیم پیشواز مهمون های عید، چ سرعتی !
افسون قلمافسون قلم عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار سرگرمی + طراح [کاور و بنر] آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی نویسنده افتخاری مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 4,900 پسندها پسندها 19,410 امتیازها امتیازها 813 سکه 12,744 1/27/26 #12 [ ] روز ۲ دستهبندی لباسهای اضافی و اسباببازیهای غیرضروری.
افسون قلمافسون قلم عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار سرگرمی + طراح [کاور و بنر] آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی نویسنده افتخاری مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 4,900 پسندها پسندها 19,410 امتیازها امتیازها 813 سکه 12,744 1/28/26 #13 روز چهارم پاکسازی کمد در حالی که به آقا کوچولو مدام میفرمودن بالا بالا تو کمد که میرفتم همه لباس ها رو میریختن پایین تازه واکسنضو یعنی امروز زده بود
روز چهارم پاکسازی کمد در حالی که به آقا کوچولو مدام میفرمودن بالا بالا تو کمد که میرفتم همه لباس ها رو میریختن پایین تازه واکسنضو یعنی امروز زده بود
س سِـــودا (: کاربر VIP ژورنالیست نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه ویژه نوشتهها نوشتهها 5,225 پسندها پسندها 16,702 امتیازها امتیازها 783 سکه 121 2/2/26 #14 کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/:
کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/:
افسون قلمافسون قلم عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار سرگرمی + طراح [کاور و بنر] آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی نویسنده افتخاری مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 4,900 پسندها پسندها 19,410 امتیازها امتیازها 813 سکه 12,744 دیروز ساعت 20:42 #15 سِـــودا گفت: کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/: کلیک کنید تا گسترش یابد... من که هر کار کردم برسم نمیتونم باید یه نظافتکار بگیرم
سِـــودا گفت: کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/: کلیک کنید تا گسترش یابد... من که هر کار کردم برسم نمیتونم باید یه نظافتکار بگیرم