Z A H R A خونآشام مشاور تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,734 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 1/26/26 #11 ما پیشاپیش قبل از هرکاری رفتیم پیشواز مهمون های عید، چ سرعتی !
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,907 پسندها پسندها 25,453 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #12 [ ] روز ۲ دستهبندی لباسهای اضافی و اسباببازیهای غیرضروری.
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,907 پسندها پسندها 25,453 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/28/26 #13 روز چهارم پاکسازی کمد در حالی که به آقا کوچولو مدام میفرمودن بالا بالا تو کمد که میرفتم همه لباس ها رو میریختن پایین تازه واکسنضو یعنی امروز زده بود
روز چهارم پاکسازی کمد در حالی که به آقا کوچولو مدام میفرمودن بالا بالا تو کمد که میرفتم همه لباس ها رو میریختن پایین تازه واکسنضو یعنی امروز زده بود
Z A H R A خونآشام مشاور تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,734 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 2/2/26 #14 کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/:
کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/:
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,907 پسندها پسندها 25,453 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 2/8/26 #15 سِـــودا گفت: کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/: کلیک کنید تا گسترش یابد... من که هر کار کردم برسم نمیتونم باید یه نظافتکار بگیرم
سِـــودا گفت: کنکله یا هنوز ادامه دارد؟ والا اینقدر استرس میدین به آدم. چند شب پیش خواب میدیدم عید شده مهمون اومده و خونه داغونه/: کلیک کنید تا گسترش یابد... من که هر کار کردم برسم نمیتونم باید یه نظافتکار بگیرم
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,907 پسندها پسندها 25,453 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 2/16/26 #16 من دوباره شروع کردم ولی سبک به این نتیجه رسیدم که فعلا ظاهر فقط 🤪
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 935 پسندها پسندها 7,029 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 2/20/26 #17 آقا من از اون روز به بعد، یاواش یاواش و گاماس گاماس اومدم تا رسیدم به اینجا که انباری تمیز شد و مرتب شد و وسایل اضافی که به کار نبود جدا شد تا ببینم چه کنمشون ✓ داخل کمد ها و اسباب بازی ها و لباس ها هم اوکی شد و مرتب شد و اونا که به کار نبود جدا شد و.. ✓ روبالشتی و کاور تشک و... شسته شد و مرتب شد✓ دیگه چون کم کم پیش میرفتم نمیشد همش بیام اینجا بنویسم... دیگه بیام سمت آشپز خونه روزی یک کابینت مثلا چک میکنم و مرتب و تمیز کاری و اینا کامل شد باز بهتون میگم.
آقا من از اون روز به بعد، یاواش یاواش و گاماس گاماس اومدم تا رسیدم به اینجا که انباری تمیز شد و مرتب شد و وسایل اضافی که به کار نبود جدا شد تا ببینم چه کنمشون ✓ داخل کمد ها و اسباب بازی ها و لباس ها هم اوکی شد و مرتب شد و اونا که به کار نبود جدا شد و.. ✓ روبالشتی و کاور تشک و... شسته شد و مرتب شد✓ دیگه چون کم کم پیش میرفتم نمیشد همش بیام اینجا بنویسم... دیگه بیام سمت آشپز خونه روزی یک کابینت مثلا چک میکنم و مرتب و تمیز کاری و اینا کامل شد باز بهتون میگم.