اول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
دوم به آشنایی بده به خوانندهها، اسم واقعی، سن واقعی (روز،ماه،سال)، رشته واقعی، قد، وزن، رنگ مو، رنگ چشم، رنگ پوست، استایل، عکس با هوش مصنوعی😏 بچه چندمی ؟اهل کجایی؟
از شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، چی شد که آلفای خاکستری رو انتخاب کردی؟
تا حالا گرگ داشتی ؟
قبلاً یه مدت مدیر تالار موسیقی بودی؟
چرا استقلال ؟ سپاهان یا ذوب آهن اصفهان مگه چشه؟
چه شد الوداع استارت خورد؟ و چرا دو تا اسم بعدش هست؟
وقتی از خانواده دور میشی احساس دلتنگی میکنی؟
به نظرت اگه کارمند بودی در یک اتاق با دیوارهای یخی خستهکننده و هر روز باید میرفتی چقدر دوام میاوردی؟
به نظرم به دوستات اهمیت میدی، اینطور نیست؟
نظرت در مورد شخصیت من، الکی نگیا، مدیونی.
حرفی، سخن دلیای؟
تا حالا گرگ نداشتم ولی از ابهت و شخصیت گرگ ها خوشم میاد شاید کسی بگه شیر سلطان جنگله ولی من میگم گرگ سلطان جنگله و گرگ برای من نماد هدفمند و سخت کوشیه چون تنها حیوانیه که نه تربیت میشه و نه رام .
اوهوم توی دو مقطع مدیر تالار موسیقی بودم
نمی خوام کری بخونم ولی یه عشق عمیق به رنگ آبیه و اینکه چرا سپاهان و ذوب آهن نه مگه آدم چند بار عاشق میشه و اینکه مگه میشه عشق رو عوض کرد
خب چند وقت پیش من از انجمن خیلی یهویی رفتم و دلیلش یه جدایی خیلی سخت و طاقت فرسا بود ، الوداع هم در واقع کشمکش روحی و روانی بودم که توی خودم داشتم و دنبال مقصر گشتنم بود و اسم الوداع چرا این اسم اسم سه تا ترک آهنگ به نام الوداع یک ، دو و سه از مهراب خسته صدا بود که جزو ترانه های مورد علاقمه
من بخاطر شغل و حرفه ام تقریبا میشه گفت همیشه از خانواده دورم ، دلتنگ هم از سنگ نیستم که نشم
یک ساعت هم دوام نمی آوردم چون من آدم کار کارمندی و پشت میز نشینی نیستم
خیلی زیاد و شدید به دوستام اهمیت میدم و اصلا دوست ندارم ناراحتیشونو ببینم ، من حتی به همراه یکی از دوستام خواستگاری هم رفتم براش🤣🤣
خب بستگی داره مجازی یا واقعی
توی واقعیت که سعادت دیدارتون رو نداشتم ولی توی مجازی به نظرم شخصیت جدی ، بد اخلاق ، هدفمندی داشته باشید .
یه نصیحت دارم واسه عزیزان دلی که کوچیک تر از خودم هستن توی انجمن
دنبال عشق نرید چون باعث میشه آدم های اشتباهی رو وارد زندگیتون کنید . به راه خودتون ادامه بدید روی هدف هاتون تمرکز کنید بالاخره توی مسیر رسیدن به هدف هاتون توی یکی از ایستگاه های تقدیر عشق به سراغ شما هم میاد .
اول به نام آن که فطرت آموخت
من رضا سیاهپوشان هستم با اسم مستعار محمد امین ۲۸ سالمه(چهارم مرداد ۱۳۷۷) مدرک تحصیلیم مهندسی ایمنی و حفاظت فنی هستش و شغلم جوشکار که بنا به نیاز co2، برق و زر جوش میزنم .
استایلم همیشه اسپرته
اصالتا اهل روستای خیر آباد شهرستان بهبهان استان خوزستان هستم ولی ساکن مبارکه اصفهان
و بچه دومم