@Matthew+
اول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
دوم به آشنایی بده به خوانندهها، اسم واقعی، سن واقعی (روز،ماه،سال)، رشته واقعی، قد، وزن، رنگ مو، رنگ چشم، رنگ پوست، استایل، عکس با هوش مصنوعی😏 بچه چندمی ؟اهل کجایی؟
از شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، چی شد نام کاربریت رو عوض کردی؟
یه مدت نمایهات کلا بسته بود میخواستم مصاحبهات رو کنسل کنما...
یه بنده خدایی فرمودند شما خونآشامی ، قبول داری؟
عضویت قدیمیه ولی من رمان یا شعر یا دلنوشته ندیدم، با اینکه توی نمایهات پر از شعره...
حرفی، سخنی، دردودلی؟
به نام خدا
من متین صحنه هستم از استان گلستان... ادم مشهور و معروفیم و مدیر عامل برنامه هام فرموده بودن که مصاحبه زیر رویترز کنسله 😂اما خب کافه نویسندگان جای ویژه ای تو قلبم داشته و داره.
۲۳ سالمه. فرزند اول خانواده هستم. رنگ چشمم؟ قهوه ای تیره و رنگ پوستم فک کنم گندم گون رنگ موهامم ترکیبی قهوه ای و مشکی.۱۷۵ قدمه و ۷۰ ک وزنمه... اگه برا برنامه هاتون مدل خواستین در خدمتم😂
چی شد نام کاربریم عوض کردم؟ خب اغلب بهم میگن مت یا متیو... وقتی اینطوری صدا زده میشم احساس صمیمیت بیشتری دارم.🖤
درسته یه مدت با بستن پرفایلم برای خودم حکومت نظامی اعلام کردم😂 اخه وقتی ازارم میدن با فاصله گرفتن اعتراضمو نشون میدم نه حرف زدن😏
شاید خونشام باشم اما نباید اجازه بدین که این ترس به دلتون راه بدم😈 ضمنا بگم من از خون حیوون خونگی هاتون تغذیه میکنم شما در امنیت کامل هستین😂
درسته عضویتم به شش سال پیش برمیگرده... فسیل حساب میشم سال دیگه میتونین ازم نفت استخراج کنین😂
در واقع من نویسنده تازه کار بودم... رمان نصف نیمه با دلنوشته داشتم با کلی ذوق🫣