اخبار اخبار سیاسی ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

🇪🇺 اتحادیه اروپا: ما خواستار کاهش تنش، خویشتن‌داری، حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی و احترام به قوانین بین‌المللی هستیم

🔹ما حملات بی‌هدف ایران علیه کشورهای منطقه را به شدت محکوم می‌کنیم و همبستگی خود را با کشورهای آسیب‌دیده اعلام می‌داریم.
🔹خواستار توقف حملات علیه ایستگاه‌های برق و آب هستیم.
🔹بر لزوم حفاظت از حریم هوایی در منطقه، تضمین امنیت دریایی و احترام به آزادی ناوبری تأکید می‌کنیم.
🔹ما هرگونه اقداماتی که تهدیدی برای کشتیرانی باشد یا مانع ورود و خروج کشتی‌ها از تنگه هرمز شود را محکوم می‌کنیم.

🎥 افشای نیت پلید رژیم صهیونی در متهم‌سازی ایران

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):
🔹همان‌طور که قبلا اعلام کردیم، نیروهای مسلح ایران تمام زیرساخت‌های متعلق به آمریکا و رژیم‌صهیونیستی را مورد هدف قرار خواهند داد و مسئولیت آن‌را رسما می‌پذیرد و اعلام می‌نماید.
🔹برابر اخبار دریافتی، رژیم صهیونیستی قصد حمله به زیرساخت‌های انرژی در منطقه از جمله تاسیسات آرامکو را دارد که سوابق شرارت‌های رژیم برای متهم‌سازی ایران و ایجاد فتنه بین کشورهای منطقه، مؤید این نیت پلید می‌باشد.

تاکید رئیس جمهور ترکیه بر ضرورت حل و فصل بحران خاورمیانه

🔹رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی بر ادامه تلاش‌ها برای حل و فصل بحران موجود در خاورمیانه تاکید کرد.
🔹وی در گفت وگو با پرابوو سوبیانتو رئیس جمهور اندونزی گفت: ترکیه همه تلاش خود را به منظور دستیابی به راه حلی برای بحران کنونی انجام می‌دهد.
🔹بحران و گرداب خشونتی که با تجاوز به ایران اکنون به کشورهای عربی خلیج فارس کشیده شده است باید پایان یابد.

نشست سران اروپا بدون هیچ تصمیمی درباره حمایت نظامی از آمریکا پایان یافت

🔹سران اروپا در بیانیه پایانی نخستین نشست خود در سال ۲۰۲۶، خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه شدند اما هیچ تصمیمی درباره حمایت نظامی از آمریکا اتخاذ نکردند.

🎥 تهاجم فراگیر ایران به سرزمینهای اشغالی با ۵ سامانه فوق سنگین و چندکلاهکه

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹موج شصت و شش عملیات وعده صادق چهار در ساعت یک وبیست دقیقه بامداد جمعه هدیه به روح بلند سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهان با رمز مبارک یازهرا (س) علیه اهدافی در قلب و جنوب سرزمین های اشغالی و تل آویو و پایگاه های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، به فضل الهی با موفقیت کامل به اجرا درآمد.
🔹در این موج از سامانه های سوخت جامد و مایع ، فوق سنگین ، نقطه زن و چندکلاهکه قدر، خرمشهر، خیبرشکن و میانبرد قیام و ذوالفقار و پهپادهای انهدامی استفاده شده است.
🔹زندگی آژیر به آژیر و حبس طولانی مدت ساکنان سرزمینهای اشغالی در پناهگاه ها، برجسته ترین دستاورد کابینه جنگی صهیونیستی و نتانیاهو و ترامپ جنایتکار در این جنگ است.
🔹رهایتان نمیکنیم این موج ادامه دارد....

صدراعظم آلمان: تا زمان توقف جنگ دخالتی در خاورمیانه نداریم

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد:
🔹تا زمان توقف جن در خاورمیانه دخالت نمی‌کنیم.
🔹وی با بیان اینکه نقش آلمان مشروط به توقف درگیری‌ها است، تأکید کرد: ما تنها زمانی می‌توانیم و خواهیم توانست وارد عمل شویم که صدای سلاح‌ها خاموش شده باشد.

ترامپ در موقعیتی است که هیچ استراتژی خروج خوبی از جنگ ندارد

پیرس مورگان، مجری مطرح انگلیسی:
🔹"اگر شما به ترامپ مشاوره می‌دادید، چه توصیه‌ای به او می‌کردید؟ ... چه توصیه‌ای دارید که یک راه ماهرانه و قابل دستیابی برای بیرون کشیدن آمریکا از این جنگ باشد؟"
جان مرشایمر، استاد مطرح روابط بین‌الملل:
🔹"من مدت‌ها در مورد این موضوع فکر کردم و با تعدادی از افراد بسیار باهوش صحبت کرده‌ام. چیزی که اکثراً میگویند این است که رئیس جمهور ترامپ باید سریع اعلام پیروزی کند و از جنگ خارج شود.
🔹او می‌تواند این کار را انجام دهد، اما این به عنوان یک شکست تحقیرآمیز برای ایالات متحده تلقی خواهد شد. و علاوه بر این، ایرانی‌ها ممکن است با پایان دادن به جنگ موافقت نکنند.
🔹و همانطور که گفتم، ایرانی‌ها کارت‌های زیادی برای بازی دارند. آنها می‌توانند خسارات زیادی وارد کنند. بنابراین حتی اگر ما کنار بکشیم، مشخص نیست که این مشکل را حل کند. ایالات متحده نیز طوری به نظر خواهد رسید که انگار شکست تحقیرآمیزی خورده است. بنابراین فکر می‌کنم رئیس‌جمهور ترامپ خودش را در موقعیتی قرار داده که واقعاً هیچ استراتژی خروج خوبی ندارد."

کریس مورفی سناتور ایالت کنتیکت: ما نمیتوانیم در این جنگ پیروز شویم

🔹ظاهرا قرار است بعد از توقف این جنگ حومتی بسیار خصمانه‌تر نسبت به منافعمان را در ایران باقی بگذاریم.
🔹برآوردها نشان می‌دهد ایرانیها ظرف چندماه میتوانند توان موشکی و پهپادیشان را به پیش از جنگ برگردانند.
🔹همچنین برنامه هسته آنها امکان نابودی ندارد، چون نه دانش قابل بمباران کردن است و نه امکان نابودی اورانیوم‌های مخفی شده وجود دارد.
🔹پس کسی به من بگوید که ما چرا به این جنگ ادامه میدهیم؟

اگر می‌خواهید اهمیت استعفای جوزف کنت مدیر مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ با ایران، از سمت خود استعفا داد را درک کنید؛ پیام انتصاب وی توسط ترامپ را مرور کنید

ترامپ در پیامی نوشته بود:
🔹با کمال خوشحالی اعلام می‌کنم که جو کِنت را به عنوان مدیر مرکز ملی مقابله با تروریسم نامزد می‌کنم.
🔹جو به عنوان یک سرباز، کلاه‌سبز (Green Beret) و افسر سیا، تمام زندگی بزرگسالی خود را صرف تعقیب و از بین بردن تروریست‌ها و مجرمان کرده است. مهم‌تر از همه، او هزینه وحشتناک تروریسم را به‌خوبی می‌شناسد؛ او همسر فوق‌العاده‌اش، شَنن، یک قهرمان بزرگ آمریکایی را از دست داد که در نبرد با داعش کشته شد.
🔹جو با ادامه دادن این مسیر، به میراث او احترام می‌گذارد. او به ما کمک خواهد کرد تا با ریشه‌کن کردن تمام اشکال تروریسم — از جهادی‌ها در سراسر جهان گرفته تا کارتل‌ها در داخل کشور — آمریکا را امن نگه داریم.
🔹جوزف کنت در نامه‌ استعفای خود خطاب به ترامپ نوشت: من از نظر وجدانی نمی‌توانم از جنگ جاری در ایران حمایت کنم. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای کشور ما ایجاد نکرده بود، و روشن است که ما این جنگ را به‌دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکاییِ حامی آن آغاز کردیم.

زهران ممدانی، شهردار مسلمان نیویورک پس از حضور دو روز قبلش در مراسم چهارشنبه‌سوری، این بار عید نوروز را تبریک گفت: "نوروز بر همه ایرانی-آمریکایی‌هایی که نیویورک را خانه خود می‌دانند مبارک! باعث افتخار بود که چهارشنبه سوری را با بسیاری از شما در انتظار بهار، نو شدن و امید به روزی نو برای مردم ایران جشن بگیریم

🔹نوروز معمولاً زمانی برای احساس خوب است، اما امسال متفاوت است. من همچنان مخالف این جنگ هستم و برای همه ایرانیانی که این تعطیلات ویژه را گرامی می‌دارند، لحظات شادی را آرزو می‌کنم."

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین