نظارت همراه رمان خونیراد| ناظر: FOROZESH

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع serena
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

serena

مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
967
پسندها
پسندها
5,744
امتیازها
امتیازها
348
سکه
3,301

نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.

لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز ۱۰ پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.

پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.

پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.

از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @دیدگـــانــــــــــ
ناظر: @FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است.

آخرین ویرایش:
@دیدگـــانــــــــــ
✒️درود برشما نویسنده‌ی عزیز، از امروز بنده ناظر همراه رمان شما هستم.
دو پارت رمانتون بررسی شد، سبک ثقیل و سختی رو انتخاب کردید. باید در بعضی نکات دقت بیشتری داشته باشید. من قسمت‌هایی رو که اصلاح کردم بلد و تغییر رنگ دادم لطفاً از این پس بعد از بررسی و خوندن نکات نگارشی در این تاپیک اون رو به حالت قبل برگردونید.
انعکاسی از اراده‌ی استوارِ پارس بود؛ اراده‌ای که حتی در آستانه‌ی نیستی نیز سر خم نمی‌کرد.
❌ارادهٔ آستانهٔ
✅ اراده‌ی، آستانه‌ی
فریاد رزم‌آوران پارس، هم‌چون طوفانی از دل میدان برخواست و همگام با من به پیش تاخت. نخستین ضربه که به شمشیرم نواخته شد، هم‌چون برق از میان تاریکی شب گذشت و دشمن نخستین در دم جان به خاک سپرد.
زیاد از کلمات تکراری استفاده شده. می‌تونی از همانند یا همانطور استفاده کنی
در میان آن همه خستگی و زوال گویی ایزدی روحی تازه در کالبد نیمه‌جانم دمیده. با اراده‌ای که از بندِ جسم رها شده بود شمشیر را از سینه‌ی سربازی که در کنار پایم به خاک افتاد بود بیرون کشیدم. تیغه‌اش، انعکاسی از اراده‌ی استوارِ پارس بود؛ اراده‌ای که حتی در آستانه‌ی نیستی نیز سر خم نمی‌کرد.
نگاه به سپاهیانم انداختم؛ به
چشم‌های‌شان که در آن هم درد تشنگی و هم اشتیاق برای جنگ موج می‌زد
❌دمید. ✅دمیده
❌چشم‌هایشان ✅چشم‌های‌شان
❌میزد ✅می‌زد

نگاه داشته بودم
❌نگه داشته بودم
✅نگاه داشته بودم
آن سرباز پست، که باید زیر دستانم جان می‌داد از این مکث یک‌ثانیه‌ای من سوءاستفاده کرد و تیغه‌اش با شتاب در ساعدم فرو کرد؛
یک ثانیه‌ای اشتباه بهتره از ثانیه‌ای یا لحظه‌ای، درنگی استفاده کنی.
سرباز بار دیگر دست بالا برد تا این بار قلبم را بشکافت اما من برای کشته شدن نیامده بودم. یک قدم به جلو خیز برداشتم؛ در یک پلک زدن دست چپم را که آزاد بود پایین آمد و قفل شد روی ساعدش
از دستش استفادع کن
سرباز باری دیگر دستش را بالا برد تا قلبم را بشکافد.
✒️با توجه به سبکی که دارین بهتره کمتر از یک استفاده کنی.
یک قدم
✅قدمی

این روزها برایم مانند
❌این روزها برام
✅این روزها برایم
با صدایی خش‌دار گفتم:
❌صدایی ختشه دار
✅صدایی خش‌دار

پوشش‌ او شگفت‌انگیز بود.
❌پوشش‌اش
پوشش او

درکل با رعایت این نکات جزیی قلمتون عالی و ماندگار است.

آخرین ویرایش:
✒️سلام عزیزم پارت سومتون بررسی شد و خب عاری از غلط املایی بود ولی از لحاظ نگارشی باید دقت بیشتری به خرج بدید.
نکاتی که باید دقت کنید تا از گرفتن تگ کمک با هوش مصنوعی حفظ بشید.
✒️اول از همه افعال در انتهای جمله استفاده میشن.
نه تار بلکه شبیه وقتی که از زیر آب سر را بیرون می‌آوری و هنوز دنیا را درست نمی‌فهمی. بوی خاک نم‌خورده، چیزی شبیه سنگ سرد… و زغال نیم‌سوخته.
یا مثلا چشم‌هایم تار می‌دید. نه تار شبیه...
✅ چشم‌هایم تار می‌دید گویی سرم را به زیر آب برده‌ام، همه چیز مواج بود.
سنگ سرد (بوی سنگ سرد؟)
✅بوی خاک نم‌خورده می‌آمد و کمی هم زغال نیم‌سوخته.
✒️حالا خودتون می‌تونید بهتر ویرایشش کنید.
❌روی زمین فرش نبود حصیرهای بافته‌شده بود، دقیق و تمیز، اما به وضوح دست‌ساز.
روی زمین حصیر‌های دست‌ساز و بافته‌شده‌ای به جای فرش پهن بود.
سخت فلز با فلز از پشت در پیچید؛ صدایی شبیه کشیده شدن زره‌ای کهنه بر سنگ.
صدایی شبیه کشیده شدن زره‌ای کهنه و فلزی بر سنگ از پشت در به گوش رسید.
نه درست به اندازه‌ی کسی که فرصت آراستن دارد اما نه برای نمایش و زیبایی.
اخم ظریف و گنگی میان ابروهایش بود. نه تهدید، نه خشونت بیشتر شبیه سر در گمی و تردید
جمله اصلاح بشه و سعی کنید از افعال در انتهای جمله استفاده کنید.
✒️شما زیادی از کلمه نهی و نه استفاده می‌کنید.
✒️و حواستون باشه مونولوگ‌هارو در گیومه قرار بدید«» و از خط دیالوگ صحیح استفاده کنید.
خط دیالوگ+ نیم‌فاصله+ فاصله+ دیالوگ
❌ـ – —
✅-
لطفاً پارت چهارم رو هم دوباره بخونید و بعد از اصلاح در همین تاپیک اطلاع بدید تا بررسی کنم.
موفق باشید.😎🫵

لطفاً پارت چهارم رو هم دوباره بخونید و بعد از اصلاح در همین تاپیک اطلاع بدید تا بررسی کنم.
  • سلام، ناظر جدید شما من هستم اگر پارت‌گذاری کردین لطفا اطلاع بدید برای بررسی.
  • اما با تشکر از نظریه ناظر قبلیتون نسبت به این موضوع ممنون می‌شم خبررسانی کنید

عقب
بالا پایین