فیلم قفلی فیلم‌های قفلی|melo movie

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع blue lady
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

blue lady

مدیر رسمی تالار سینما و کمیک+رهبر قبیله گرگ
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
نویسنده نوقلـم
1,206
پسندها
پسندها
3,623
امتیازها
امتیازها
328
سکه
4,901
cw_1779601707_c18a8237.jpg

در این تاپیک فیلم‌های قفلی و مورد علاقه @malihemalihe عضو تأیید شده است. قرار می‌گیرد.
لطفا پیام غیرمربوطی در این تاپیک قرار نگیرد، باتشکر🌹

آخرین ویرایش:
img_804bfb1f_1779273835.png

هنر سارا
The Art of Sarah

ژانر: معمایی، روانشناختی، جنایی
خلاصه:
سارا کیم (شین هه سان) رئیس شعبه آسیایی یه برند لوکس و درجه یکه. با اینکه اسمش همه جا هست ولی شخصیتی مرموز داره و جایی دیده نمی‌شه تا اینکه ناگهانی به عنوان قربانی یه پرونده قتل ناشناس شناسایی میشه. مو کیونگ (لی جون هیوک) کارآگاهی هست که مسئول رسیدگی به پرونده سارا کیم میشه. با پیش رفتن تحقیقاتش کم‌کم هویت مرموز و رازآلود سارا رو آشکار می‌کنه.

سخن melo:
سریال ۸ قسمتی و اگه حس کردین توی قسمت‌های اول جذبش نشدین. بنظرم ادامه ندین، ولی اگه مثل من از فلش بک و فلش فوروارد خوشتون میاد حتما تا آخر ببینید. پیچش داستان رو واقعاً دوست داشتم. بازیگرا مخصوصاً "شین هه" عالی بودن. درکل اگه ژانر معمایی پسندید می‌تونه جذبتون کنه حتما ببینید. کل سریال درمورد تلاشای سارا برای تأسیس یه برند و فرار از فقرش و اتفاقات بدی که براش می‌افته ولی چون هر قسمت از دیدگاه یکی از مظنونین قتلش بیان میشد یکم باعث میشه آدم قاطی کنه. شخصیت سارا با دو ساید مثبت و منفی پخته و جذاب بود. هیجان داستان رو تا آخر زنده نگه داشت و پایان‌بندیش رو هم دوست داشتم. مخصوصا این که اصلا نمی‌فهمیم سارا کی بود. یا اسم واقعیش چی بود. smilies
واقعاً تایپ خودمه.

آخرین ویرایش:

حافظه
Memory

سال ساخت: ۲۰۱۶
ژانرها: درام، روزمره، عاشقانه
تعداد قسمت‌ها: ۱۶
Imdb: 8.2
خلاصه:
پارک ته سوک (Lee Sung min) یک وکیل بسیار موفق است که می فهمد آلزایمر دارد و به زودی تمام خاطرات او محو خواهند شد . اما او در تلاش است تا از این کار جلوگیری کند و از ارزش هایی همانند خاطرات خانوادگی حفاظت کند و …

سخن melo:
یکی از سریالایی که چند وقت پیش دیدم. و... واقعاً تونست روم تاثیر بذاره این سریال بود. هیچ وقت به بیماری آلزایمر و این که چه سختی‌هایی برای شخص به‌وجود میاره توجه نکرده بودم. این سریال لحظه به لحظه‌اش هیجان و تعلیق. در حالی که اقای پارک سعی داره بیماریش رو از خانواده و رقباش مخفی کنه روز به روز آلزایمرش وخیم‌تر میشه. اگه دوست دارید یک سریال قوی با فیلم‌برداری و بازیگری تمیز ببینین و برای وقتتون هم ارزش قائل هستید حتما پیشنهاد می‌کنم که ببینیدش.1355+=_

آخرین ویرایش:
img_f4db941b_1779273171.png

فیلم کودا
CODA - 2021
ژانرها: کمدی، درام
Imdb:8.0
خلاصه: ماجرای دختری به نام روبی است که به خوانندگی علاقه دارد و در خانواده‌ای ماهی‌گیر که همه به جز او ناشنوا هستن به دنیا آمده. حالا کسب و کارشان به مشکل خورده و روبی باید تصمیم بگیرد که ماندن در کنار خانواده‌اش را که سال‌هاست صدای آن‌ها بوده باشد یا به دنبال رویا‌هایش برود.

سخن melo:
نمی‌دونم چرا با دختر خانواده همزاد پنداری کردم، با این تفاوت که دختر توی فیلم تونست حرفش رو به پدر و مادرش که کر و لال بودن بفهمونه ولی من نه! -2-28-{}"
واقعا گاهی آدم نیاز داره که شنیده بشه.
بهترین لحظه و یکی از سکانس‌های بی‌نظیر این سریال وقتی بود که روبی روی سن می‌خوند و سکوت محض بود و کارگردان از زاویه دید خانواده‌اش وضعیت رو نمایش میده. و اونها از روی چهره‌ی حضار که اشک می‌ریختن از صدای دخترشون لذت می‌بردن.​

آخرین ویرایش:
فیلم 2015 - The Longest Ride
سفر طولانی

ژانر‌ها: درام، عاشقانه
Imdb:۷.۱
خلاصه: لوک کالینز یک گاوچرون و تنها هدفش در زندگی بردن رنگو گاو قهرمانی که قبلا اون‌رو زمین زده و باعث آسیب‌دیدگی اون شده. این هدف و زندگی‌اش با ورود سوفیا که یک دختر تحصیل‌کرده است، دست‌خوش تغییرات بزرگی می‌شود و...

سخن melo:
راستش من فیلم‌های خیلی‌خوب زیادی دیدم و از وقتی این تاپیک رو استارت زدم، کلا مطمئن نیستم که کدوم یکی باارزش‌تره و بهتره که "معرفی" کنم.
برای کلاس کارم این اثر رو انتخاب کردم، درام عاشقانه، این فیلم خیلی برام جالب بود. تم اصلی‌ش ازخودگذشتگی بود.
ماجرای گاوچرونی که باوجود تحصیلات کمش و اهدافش - که در جمع دوستان تحصیل‌کردۀ نامزدش تقریبا به چشم نمی‌اومد و مدام احساس کمبود می‌کرد- و نامزدش که نمی‌تونست درک کنه چرا بردن یه گاو چموش با وجود آسیب‌دیدگی سختی که براش ایجاد شده؛ این‌قدر برای لوک اهمیت داره. رفتن‌شون و برگشتن‌شون بهم واقعا زیبا بود. چیزی برای گفتن نیست، بنظرم ببینین بهتره.0c9027_25105

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: blue lady
img_709a987d_1779271474.png

ایکس عزیز
Dear X
ژانرها: روانشناختی، جنایی، درام
سال ساخت: ۲۰۲۵
IMDB: 8.1
تعداد قسمت‌ها:۱۲
رده‌سنی:۱۵ تا ۱۸
خلاصه:
"بک آ جین" در فضای سیاه خشونت خانگی بزرگ شده و مجبور بوده احساساتش رو مخفی کنه تا بتونه زنده بمونه. حالا که بزرگ شده، توانایی خواندن و دستکاری دیگران رو به کمال رسونده. از بیرون آدم مهربون و سخاوتمندی به نظر میرسه، اما وقتی جاه‌طلبی‌هاش به خطر میفته، جنبه تاریک وجودش سر بر میاره.
سخن Melo: یعنی از بازی کیم یو جونگ هرچی بگم کم گفتم، نگاهش واقعاً توی این سریال خاص بود. هم‌بازی‌هاش هم عالی بودن. نمایش یه عشق بی‌حد و حصر بود. البته سلیقه هرکسی نیست، شایدم شما خوشتون بیاد!
الاایهالحال سریالی به شدت خفن و خوش ساخت بود با اینکه داستانش یکم خشن بود ولی بازی بازیگرا معرکه بود. اگه ژانرهای عاشقانه با پایان‌های خوش دوست دارید این مینی سریال ممکنه به سلیقتون نیاد، ولی ارزش دیدن داره.

img_d78388f1_1779629164.png

محبوبم تویی
sevdigimsensine
ژانرها: عاشقانه، درام
سال ساخت: ۲۰۲۶
IMDB: 6.6
وضیعیت: درحال پخش، آخرین قسمت ۱۴
روزهای پخش: پنجشنبه شب
رده‌سنی:۱۳
خلاصه:
"دجله" در فضای سیاه خشونت خانگی بزرگ شده و مجبور بوده احساساتش رو مخفی کنه تا بتونه زنده بمونه. روزی سربازی به نام "ارکان آلدور" که در روستای لب مرز‌ آنهاخدمت می‌کند گیر اشرار افتاده و دجله او را نجات می‌دهد. پس از آن پسر به او احساس دین کرده و برای این که او را نجات دهد با او ازدواج می‌کند.

سخنmelo:
دجله نماد پاکی و صداقت، توی این سریال می‌بینیم که اطرافیانش چطور خواسته یا نا‌خواسته از اعتمادش استفاده می‌کنن. روند داستان تا اینجا که مناسب بود و تعلیق توی تمام پارت‌ها پا برجا بود. من عادت ندارم از سریال ترکی تعریف کنم ولی این سریال، عالی بود.

img_36a3bbde_1779776500.png

فرانکشتین

Frankenstein -2025
ژانر‌ها: درام، فانتزی، علمی تخیلی، ترسناک
IMDB: 7.4
رده‌سنی: ۱۸+
خلاصه:
مخلوقی که می‌تواند انسانیت را زیرسوال ببرد!
داستان دکتر ویکتور فرانکشتین است، دانشمندی که با تلاش‌های علمی خود موفق به ساخت موجودی زنده از اجزای مرده می‌شود. اما هنگامی که مخلوق او به خاطر بی‌توجهی و ترس از سوی جامعه کنار گذاشته می‌شود و به یک موجود خشمگین و انتقام‌جو تبدیل می‌شود.

سخنmelo:
می‌دونی توی این فیلم چی بیشتر توجهم رو جلب کرد.این که توی دنیا حتی یک نفر هم نبود که اونو بفهمه. حتی دنبال انتقام هم نبود. دنبال این بود که باقی عمر ابدی خودش رو کنار موجودی از جنس خودش بگذرونه. اون قسمت که با ویکتور حرف می‌زنن و ویکتور می‌فهمه که اون همیشه حس داشته. واقعاً غم‌انگیز بود. فرانکشتین میگه من حرف می‌زدم تو نمی‌شنیدی. این دیالوگش واقعاً قشنگ بود. فیلم بسیار قوی با دیالوگ‌های عمیق بود وبا این که خیلی قبل پیش دیدمش ولی هنوز بعضی از دیالوگ‌هاش رو یادمه. بنظرم باید این فیلم رو توی خلوت و با تامل و تعمق ببینید. شدیداً پیشنهاد میشه. بازی جیکوب الوردی واقعاً جذاب بود. قلبم براش گرفت.

عقب
بالا پایین