سخن melo:سریال ۸ قسمتی و اگه حس کردین توی قسمتهای اول جذبش نشدین. بنظرم ادامه ندین، ولی اگه مثل من از فلش بک و فلش فوروارد خوشتون میاد حتما تا آخر ببینید. پیچش داستان رو واقعاً دوست داشتم. بازیگرا مخصوصاً "شین هه" عالی بودن. درکل اگه ژانر معمایی پسندید میتونه جذبتون کنه حتما ببینید. کل سریال درمورد تلاشای سارا برای تأسیس یه برند و فرار از فقرش و اتفاقات بدی که براش میافته ولی چون هر قسمت از دیدگاه یکی از مظنونین قتلش بیان میشد یکم باعث میشه آدم قاطی کنه. شخصیت سارا با دو ساید مثبت و منفی پخته و جذاب بود. هیجان داستان رو تا آخر زنده نگه داشت و پایانبندیش رو هم دوست داشتم. مخصوصا این که اصلا نمیفهمیم سارا کی بود. یا اسم واقعیش چی بود.
واقعاً تایپ خودمه.
سخن melo:
یکی از سریالایی که چند وقت پیش دیدم. و... واقعاً تونست روم تاثیر بذاره این سریال بود. هیچ وقت به بیماری آلزایمر و این که چه سختیهایی برای شخص بهوجود میاره توجه نکرده بودم. این سریال لحظه به لحظهاش هیجان و تعلیق. در حالی که اقای پارک سعی داره بیماریش رو از خانواده و رقباش مخفی کنه روز به روز آلزایمرش وخیمتر میشه. اگه دوست دارید یک سریال قوی با فیلمبرداری و بازیگری تمیز ببینین و برای وقتتون هم ارزش قائل هستید حتما پیشنهاد میکنم که ببینیدش.
سخن melo:
نمیدونم چرا با دختر خانواده همزاد پنداری کردم، با این تفاوت که دختر توی فیلم تونست حرفش رو به پدر و مادرش که کر و لال بودن بفهمونه ولی من نه!
واقعا گاهی آدم نیاز داره که شنیده بشه.
بهترین لحظه و یکی از سکانسهای بینظیر این سریال وقتی بود که روبی روی سن میخوند و سکوت محض بود و کارگردان از زاویه دید خانوادهاش وضعیت رو نمایش میده. و اونها از روی چهرهی حضار که اشک میریختن از صدای دخترشون لذت میبردن.
سخن melo:
راستش من فیلمهای خیلیخوب زیادی دیدم و از وقتی این تاپیک رو استارت زدم، کلا مطمئن نیستم که کدوم یکی باارزشتره و بهتره که "معرفی" کنم.
برای کلاس کارم این اثر رو انتخاب کردم، درام عاشقانه، این فیلم خیلی برام جالب بود. تم اصلیش ازخودگذشتگی بود.
ماجرای گاوچرونی که باوجود تحصیلات کمش و اهدافش - که در جمع دوستان تحصیلکردۀ نامزدش تقریبا به چشم نمیاومد و مدام احساس کمبود میکرد- و نامزدش که نمیتونست درک کنه چرا بردن یه گاو چموش با وجود آسیبدیدگی سختی که براش ایجاد شده؛ اینقدر برای لوک اهمیت داره. رفتنشون و برگشتنشون بهم واقعا زیبا بود. چیزی برای گفتن نیست، بنظرم ببینین بهتره.
سخن Melo: یعنی از بازی کیم یو جونگ هرچی بگم کم گفتم، نگاهش واقعاً توی این سریال خاص بود. همبازیهاش هم عالی بودن. نمایش یه عشق بیحد و حصر بود. البته سلیقه هرکسی نیست، شایدم شما خوشتون بیاد!
الاایهالحال سریالی به شدت خفن و خوش ساخت بود با اینکه داستانش یکم خشن بود ولی بازی بازیگرا معرکه بود. اگه ژانرهای عاشقانه با پایانهای خوش دوست دارید این مینی سریال ممکنه به سلیقتون نیاد، ولی ارزش دیدن داره.
سخنmelo:
دجله نماد پاکی و صداقت، توی این سریال میبینیم که اطرافیانش چطور خواسته یا ناخواسته از اعتمادش استفاده میکنن. روند داستان تا اینجا که مناسب بود و تعلیق توی تمام پارتها پا برجا بود. من عادت ندارم از سریال ترکی تعریف کنم ولی این سریال، عالی بود.
سخنmelo:
میدونی توی این فیلم چی بیشتر توجهم رو جلب کرد.این که توی دنیا حتی یک نفر هم نبود که اونو بفهمه. حتی دنبال انتقام هم نبود. دنبال این بود که باقی عمر ابدی خودش رو کنار موجودی از جنس خودش بگذرونه. اون قسمت که با ویکتور حرف میزنن و ویکتور میفهمه که اون همیشه حس داشته. واقعاً غمانگیز بود. فرانکشتین میگه من حرف میزدم تو نمیشنیدی. این دیالوگش واقعاً قشنگ بود. فیلم بسیار قوی با دیالوگهای عمیق بود وبا این که خیلی قبل پیش دیدمش ولی هنوز بعضی از دیالوگهاش رو یادمه. بنظرم باید این فیلم رو توی خلوت و با تامل و تعمق ببینید. شدیداً پیشنهاد میشه. بازی جیکوب الوردی واقعاً جذاب بود. قلبم براش گرفت.