همگانی ●▪︎ مناجات نامه‌ی ِکافه نویسندگانی‌ها ▪︎●

اَسْئَلُکَ حُبَّکَ وَحُبَّ مَنْ یُحِبُّکَ وَحُبَّ کُلِّ عَمَلٍ یُوصِلُنی‏ اِلی‏ قُرْبِکَ،
از تو خواهم دوستی خودت و دوستی دوستدارانت و دوستی هر عملی که مرا به قرب تو واصل گرداند

وَاَنْ تَجْعَلَکَ اَحَبَّ اِلَیَّ مِمَّا سِواکَ، وَاَنْ تَجْعَلَ حُبّی‏ اِیَّاکَ قآئِداً اِلی‏
و تو را در پیش من محبوبتر از ماسوای تو قرار دهد و از تو خواهم که دوستیم را نسبت به تو جلودارم قرار دهی تا

رِضْوانِکَ، وَشَوْقی‏ اِلَیْکَ ذائِداً عَنْ عِصْیانِکَ، وَامْنُنْ بِالنَّظَرِ اِلَیْکَ‏
مرا به رضوانت بکشاند و اشتیاقم را به سویت چنان کنی که بازدارنده از نافرمانیت باشد و بر من منت نِه به اینکه بر من توجهی‏

عَلَیَّ، وَانْظُرْ بِعَیْنِ الْوُدِّ وَالْعَطْفِ اِلَیَّ، وَلا تَصْرِفْ عَنّی‏ وَجْهَکَ،
فرمایی و با دیده دوستی و عطوفت بر من بنگری و رو از من مگردانی‏

وَاجْعَلْنی‏ مِنْ اَهْلِ الْاِسْعادِ وَالْحِظْوَهِ عِنْدَکَ، یامُجیبُ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
و مرا از جمله سعادتمندان و بهره‏مندان نزد خود قرار دهی ای پاسخ دهنده ای مهربانترین مهربانان.

الحمدلله كل نعمة
اسأل الله من كل خير
اعوذ بلله من كل شر
استغفرالله من كل ذنب

شکر خدایم برای تمام نعمتهایت
ازتو میخواهم تمام خیر و خوبیها
پناه مبرم به خدا از تمام بدیها
توبه میکنم خدایم از گناهانم

• در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍

• و من خدارا دارم! بینِ تمامِ نداشته هایم!
    ‌ ‍ ‌‌‌‌
    ‌‌‌

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اللَّهِ وَ رَبَّانِيَّ آيَاتِهِ"
[سلام بر تو اي دعوت كننده به سوي خدا، و آگاه به آياتش]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: اراد
«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»
خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️

• Like
فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»
خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️

• Like
وَاجْعَلْنی‏ مِنْ اَهْلِ الْاِسْعادِ وَالْحِظْوَهِ عِنْدَکَ، یامُجیبُ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
و مرا از جمله سعادتمندان و بهره‏‌مندان نزد خود قرار دهی ای پاسخ دهنده ای مهربانترین مهربانان.

عقب
بالا پایین