Tufan ناظرهمراه ناظر همراه فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,632 پسندها پسندها 14,940 امتیازها امتیازها 598 سکه 79 7/24/26 #21 در جستوجوی آبیها نسبت به جلد و اسمش خیلی بچهگونه بود ولی عوضش "شاید عروسدریایی" واقعا قشنگه. احساس میکنم خیلی شبیه سوزانم.
در جستوجوی آبیها نسبت به جلد و اسمش خیلی بچهگونه بود ولی عوضش "شاید عروسدریایی" واقعا قشنگه. احساس میکنم خیلی شبیه سوزانم.
Tufan ناظرهمراه ناظر همراه فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,632 پسندها پسندها 14,940 امتیازها امتیازها 598 سکه 79 یکشنبه ساعت 07:12 #22 کوری رو خوندم، قبلا پادکستشو گوش داده بودم ولی هرچی بیشتر میخونم بیشتر پی میبرم به سلیقه من نمیخوره.
Tufan ناظرهمراه ناظر همراه فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,632 پسندها پسندها 14,940 امتیازها امتیازها 598 سکه 79 یکشنبه ساعت 07:13 #23 اینکه کوریِ داخل داستان خیالیه و مبنای واقعی نداره اذیتم میکنه چون طذفدار این سبک کتابا نیستم ولی برای کسایی که فلسفی و تخیلی میخونن خوبه به نظرم.
اینکه کوریِ داخل داستان خیالیه و مبنای واقعی نداره اذیتم میکنه چون طذفدار این سبک کتابا نیستم ولی برای کسایی که فلسفی و تخیلی میخونن خوبه به نظرم.