-Taraneh
مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشهسلام و وقت به خیر.
راستش، من هنوز اثرم رو منتشر نکردم؛ اما حس میکنم شخصیتهام کلیشهای و کم عمقن. شناسنامه شخصیتها به این شکله:
نام: تاکارا ایکیوچی. سن:۱۸ سال. سن: ۱۸ سال.ظاهر: هیکل معمولی، قد متوسط به بلند، موها و چشمان مشکی، چهرهی رنگپریده.طرز لباس پوشیدن: لباسهای کمتزئین، پوشیده و آراسته.علایق: مطالعه، فلسفه، روانشناسی، تاریخ، ادبیات، عزیزانش.تنفرات: دورویی؛ خالهزنکبازی، پرخوری، ترحم سطحی و مغرورانه، تلاش برای جلب توجه، خود فرشتهپنداری و خاص دانستن خود؛ ورقبازی، ورزشهای توپی و حرفهای، پیروی کورکورانه از سنتها.شخصیت از بیرون: منزوی، ساکت، کمحرف، مودب، سازگار، اگر از چیزی خوشش نیاید؛ تا از او نپرسند نمیگوید و اگر بپرسند، نه دروغ میگوید نه بیاحترامی میکند. حساسیت روی رفتار با معلولان و بیماران(مثلا برخلاف دیگران، هرگز روی سطحهای شیبدار ویژهی معلولان راه نمیرود یا هرگز از تعبیرهای عامیانهای مثل کر، کور، لال و فلج استفاده نمیکند؛ حتی اگر مجبور باشد منظورش را با جملهای طویل بیان کند.). برای عزیزان:مراقب. تودار. در درون:وسواسی. کمال گرا. مبتلا به نشخوار فکری. اعتقادات: قضاوت سطحی و ترحم مغرورانه از هر چیز بدترند. شفقت خالص وجود ندارد.{در طول داستان دستخوش تغییر میشود.} دانشجوی ادبیات ژاپنی، دختر یک معلم. طرز لباس پوشیدن: لباس های پوشیده و کفش بدون پاشنه. {مونث}نام: کوهاکو تانازاکی سن:۱۸سال. علایق: علم منطق، جامعه شناسی، جغرافیا، ادبیاتی که واقعیتها را نشان میدهد. تنفرات: رویاپردازی بیهوده. کاهلی. نازپروردگی و احساسات سطحی. اخلاق: از بیرون: صریح، تندزبان، منزوی، دچار خندههای عصبی. قوی و مستحکم. سختکوش. برای عزیزان: محافظ. قدرشناس. در درون:حساس به حق مظلوم. واقع گرا. کینه توز. عقاید: حمله به کسی که قادر به دفاع نیست، منتهای رذالت است. فرزند مرد اشرافزادهای که پس از فرار با یک زن فقیر که البته عاشق و همفکر هم بودند، طرد شده. نوعی غرور اشرافی زخمخورده..مبتلا به تنگی دریچه میترال قلب }مذکر}{نوع رابطه تاکارا و کوهاکو: (عشق یکطرفه. تاکارا عاشق کوهاکوست؛ اما کوهاکو دختری به اسم توشیکو ایتو را که از دنیا رفته دوست دارد و تاکارا را صرفا یک دوست خوب و همدل میداند. تاکارا نیز از ترس از دست دادن دوستی کوهاکو، عشقش را پنهان میکند.)نام: ماکاتو ایکیوچی(پدر تاکارا).سن: ۴۸ سالعلایق: نجوم، شیمی، تدریس، سینما.تنفرات: پرحرفی، سنتهای پوچ و ابلهانه، اختلاف طبقاتی، بیعدالتی.شخصیت از بیرون: جدی، خوشخلق، تعادل هنرمندانه انزوا و اجتماعی بودن.برای عزیزان: مهربان، تا حدودی بدخلق به نیت محافظت.شغل: معلم شیمی.نام: هاتسوکو ایکیوچی .(مادر رزاموند)علایق: باران، طبیعت، گلها، آشپزی.تنفرات: بیرحمی، ظلم، خشونت، سگها.شخصیت از بیرون: محافظهکار، هنردوست، خوشخلق، شوخطبع.برای عزیزان: سختگیر در "تلاش کردن" و تربیت، شنونده و همپا.شخصیت از درون: ترس از "بد" شدن خودش و عزیزانش.نام: یوزو تانازاکی (پدر کوهاکو)علایق: کتاب و موسیقی.تنفرات: درک کم، سر و صدا، مهمانی. فحش و ناسزا.شخصیت از بیرون(و برای عزیزان): افسرده به دلیل مرگ همسر و خانواده. سرد. بیاعتنا و بیتوجه. نوعی غرور(از نوع کمک قبول نکردن) که به پسرش هم انتقال داده. پزشک متخصص.شخصیت از درون: نگران پسرش و علاقهمند به او. احساساتی و ناتوان در بروز دادن آن به خاطر شرایط خاص تربیتی و خانوادگی. با وجود این که از عشق به دوشیزه ساداکو آریما که از طبقه فقیر بود پشیمان نیست، ولی از این که به این عشق میدان داد و زمینه مرگ همسرش را فراهم آورد و نتوانست نجاتش دهد پشیمان است. نام:ساکورا ایکیوچی. پانزده ساله. شخصیت: خجالتی، سرزنده، مادرانه، مراقب، سرسخت، تاثیرناپذیر، سختپسند در آثار هنری و ادبی.مبتلا به سرطان ریه.{بعضی از این مطالب تو حالت خواب-بیدار نوشته شدن، پس بابت اشکالات دستوری متاسفم.}
بله.سلام
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه
الان اولین سوال اینه که پیرنگ، عنوان داستان و ژانرهای اثرت مشخص هستن؟
توضیحاتم رو مطالعه کردی؟بله.
عنوان:درناهای ماغذی.
پیرنگ: تاکارا متوجه میشه خواهرش سرطان ریه داره و این وسط، بدبینی{خودش}، خوشبینی{ساکورا}و واقع بینی{کوهاکو} در مقابل هم قرار میگیرن.
بله. دارم مسائلی که گفتین رو کامل میکنم.توضیحاتم رو مطالعه کردی؟
عالیه، پس کامل کنید تا توضیحات تکمیلی رو بگمبله. دارم مسائلی که گفتین رو کامل میکنم.