اگر انجامش دادی؛ بگو بریم قسمت های بعدی یا اگر کمکی نیاز داشتی روم حساب کن دختری♡بله عزیزم متوجه شدم
اگر انجامش دادی؛ بگو بریم قسمت های بعدی یا اگر کمکی نیاز داشتی روم حساب کن دختری♡بله عزیزم متوجه شدم
اشکالی نداره همونی که گفتی بنویسم ؟🥺اگر انجامش دادی؛ بگو بریم قسمت های بعدی یا اگر کمکی نیاز داشتی روم حساب کن دختری♡
نه جانم... اگر یکم خودت هم توش تغییر ایجاد کنی خوشگلتر میشه؛ مثلا اگه به نظرت جمله یا کلمه ای کم داره تغییرش بده به سبک خودت؛ با هم ادغامشون کن و خوشگلترش کن متن و♡اشکالی نداره همونی که گفتی بنویسم ؟🥺
مرسی عزیزم 🥹نه جانم... اگر یکم خودت هم توش تغییر ایجاد کنی خوشگلتر میشه؛ مثلا اگه به نظرت جمله یا کلمه ای کم داره تغییرش بده به سبک خودت؛ با هم ادغامشون کن و خوشگلترش کن متن و♡
درست کردم دو پارت اول و دوم رو بانو❤️نه جانم... اگر یکم خودت هم توش تغییر ایجاد کنی خوشگلتر میشه؛ مثلا اگه به نظرت جمله یا کلمه ای کم داره تغییرش بده به سبک خودت؛ با هم ادغامشون کن و خوشگلترش کن متن و♡
خب قشنگم؛ خسته نباشی و دمت گرمدرست کردم دو پارت اول و دوم رو بانو❤️
ممنونم عزیز دلم 😘 ❤️خب قشنگم؛ خسته نباشی و دمت گرم
یک قهوه بزن خستگیت در برههه![]()
بریمحالا بریم سراغِ پارتهای بعدی؛ برای ادغام و انسجامشون ایده ای نداری؟
یکم راه بیوفتم میتونممیتونی خودت باقی و هم به همین شکل به هم مرتبط کنی یا باهم دیگه بشینیم دوتایی ادغامشون کنیم؟
♡ممنونم عزیز دلم 😘 ❤️
همچنین شما جانا 😎
ببین ایده ی اونطوری نمیخواد خب؟بریم
ایده موندم🥺
همین الانم میتونی قشنگم؛ این متنِ زیبا رو خودت نوشتی دیگه! اصلِ کاری خودتی^^یکم راه بیوفتم میتونم
اوایلش به کمک شما 🥹
بهترین مشاور خودمی

مثل واگن های قطار باید بهم وصل کنمببین ایده ی اونطوری نمیخواد خب؟
فقط اینکه این پارتها که کمی از هم جدا افتاده و به هم وصل کنی حله!
ایده رو پیاده کردی فقط باید نظم بگیره مهربونم.
بعد کلاً خودِ دلنوشته و در نظر بگیریم حجماش اندازه و حتی کنی زیاده؛ بعد یکسری جاها که هیچجوره نتونستی به هم ربطشون بدی و میتونی حذف کنی یا به شکلِ دیگهای نشون بدی و بیانش کنی.
با کمک تو میتونم 😎🫂همین الانم میتونی قشنگم؛ این متنِ زیبا رو خودت نوشتی دیگه! اصلِ کاری خودتی^^
ولی خب روی کمکِ منم حساب کن؛
بریمممخب برای متنِ بعدی تمرین کنیم؟ یکم ادغامشون کن ببینیم چطور درمیاد؟