-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,236 پسندها پسندها 9,743 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,112 5/8/26 #1 نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند! - نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید. - در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد. درخواست کننده: @.Roshana مشاور: @Tufan
نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند! - نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید. - در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد. درخواست کننده: @.Roshana مشاور: @Tufan
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,236 پسندها پسندها 9,743 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,112 5/8/26 #2 درود و نور لطفا لینک اثرتون (درصورت داشتن تایید مدیران) و موضوع نیازمند به مشاوره رو بیان کنید
.Roshana کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 18 پسندها پسندها 38 امتیازها امتیازها 13 سکه 64 5/8/26 #3 سلام وقت بخیر هنوز تاپیک رمانم رو نزدم تو پیرنگ رمان میخوام خوب ترش کنم نیاز به مشورت دارم
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,374 پسندها پسندها 13,615 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,016 5/8/26 #4 سلام وقت شماهم بخیر لطفا پیرگتون رو برای بنده ارسال کنید و بفرمایید از نظرتون چه قسمتهاییش نیاز به ارتقا داره.
سلام وقت شماهم بخیر لطفا پیرگتون رو برای بنده ارسال کنید و بفرمایید از نظرتون چه قسمتهاییش نیاز به ارتقا داره.
.Roshana کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 18 پسندها پسندها 38 امتیازها امتیازها 13 سکه 64 5/8/26 #5 همین جا باید ارسال کنم؟
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,374 پسندها پسندها 13,615 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,016 5/8/26 #6 بیزحمت داخل پیام خصوصی ارسال کنید.
.Roshana کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 18 پسندها پسندها 38 امتیازها امتیازها 13 سکه 64 5/8/26 #7 فرستادم ممنونم✨
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,374 پسندها پسندها 13,615 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,016 5/8/26 #8 بله ارسال شده، عزیزدلم بیزحمت مشکلات رو همین جا اعلام کنید چون باید داخل تاپیک مشاوره رو انجام بدیم. فقط پیرنگ رو داخل خصوصی چک میکنم.
بله ارسال شده، عزیزدلم بیزحمت مشکلات رو همین جا اعلام کنید چون باید داخل تاپیک مشاوره رو انجام بدیم. فقط پیرنگ رو داخل خصوصی چک میکنم.
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,374 پسندها پسندها 13,615 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,016 5/8/26 #9 پیرنگ رو کامل مطالعه کردم. شما چه قسمتهایی از این پیرنگ رو ضعیف میبینید؟
.Roshana کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 18 پسندها پسندها 38 امتیازها امتیازها 13 سکه 64 5/8/26 #10 بهم گفتن برای پیرنگ با مشاوره مشورت بگیرم بهتره من هم درخواست دادم میخوام پیرنگ جذاب تر و قابل باور تر باشه بنظر شما کجاش مشکل دار و غیر قابل باور نیس؟
بهم گفتن برای پیرنگ با مشاوره مشورت بگیرم بهتره من هم درخواست دادم میخوام پیرنگ جذاب تر و قابل باور تر باشه بنظر شما کجاش مشکل دار و غیر قابل باور نیس؟