TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 143 پسندها پسندها 631 امتیازها امتیازها 93 سکه 308 5/13/26 #11 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 143 پسندها پسندها 631 امتیازها امتیازها 93 سکه 308 5/14/26 #12 آسمانِ چشمِ او، آیینهٔ کیست؟ آن که چون آیینه با من، روبهرو بود. درد و نفرین، درد و نفرین بر سفر باد. سرنوشت این جدایی، دست او بود... مرورگر شما پشتیبانی نمیکند. آخرین ویرایش: چهارشنبه ساعت 15:10
آسمانِ چشمِ او، آیینهٔ کیست؟ آن که چون آیینه با من، روبهرو بود. درد و نفرین، درد و نفرین بر سفر باد. سرنوشت این جدایی، دست او بود... مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 143 پسندها پسندها 631 امتیازها امتیازها 93 سکه 308 چهارشنبه ساعت 15:00 #13 چه کنم چه کنم چه کنم من؟ بی تو در این شب بارانی چه بگویم چه بگویم من؟ تمام مرا تو میدانی... باران! چه قطره قطره میکشی آرام... مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
چه کنم چه کنم چه کنم من؟ بی تو در این شب بارانی چه بگویم چه بگویم من؟ تمام مرا تو میدانی... باران! چه قطره قطره میکشی آرام... مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.