sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/15/26 #11 به یادِ همان کودک درونمان که هنوز... پشتِ تمامِ این بزرگ شدنها آهسته گریه میکند...🕊
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/15/26 #12 به یاد ما که میانِ رفتنها ماندن را آرزو کردیم...🕊 و میانِ هزار شکست... باز هم عشق را مثل چراغی کوچک روشن نگه می داشتیم🍃
به یاد ما که میانِ رفتنها ماندن را آرزو کردیم...🕊 و میانِ هزار شکست... باز هم عشق را مثل چراغی کوچک روشن نگه می داشتیم🍃
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/15/26 #13 به یاد تمام ای کاش هایی که هنوزدر دلِ شب آرام نفس میکشند…🕊
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/15/26 #14 به یادِ تو... که هنوز در هر ترانه و بارانی🦋 در کناره منی حتی اگر به شکل خاطره باشی...🕊
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/15/26 #15 به یاد خدا ... که یادم نرفت تو همه ی موانع هایی که میدونست از پسش تنهایی بر نمیام و دستم و گرفت وتنهامنزاشت... به یاد سجده ی شکر 😔🕊
به یاد خدا ... که یادم نرفت تو همه ی موانع هایی که میدونست از پسش تنهایی بر نمیام و دستم و گرفت وتنهامنزاشت... به یاد سجده ی شکر 😔🕊
YellowYellow عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,129 پسندها پسندها 2,441 امتیازها امتیازها 273 سکه 515 5/15/26 #16 به یاد اردیبهشت پارسال...
Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/15/26 #17 به یاد جیمیل، پینترست، تیکتاک و بازی آنلاینم که 70 روزه باز نکردم وکلی جم از دست دادم و کلی بنر و ایونت.....
به یاد جیمیل، پینترست، تیکتاک و بازی آنلاینم که 70 روزه باز نکردم وکلی جم از دست دادم و کلی بنر و ایونت.....
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/16/26 #18 یادم میاد ... اولین باری که خواستم خیلی رسمی حرف بزنم گفتم: «اینجانب خودم شخصاً…» هنوزم نمیدونم چرا سهبار تأکید کردم رو وجود خودم🤧😅😂
یادم میاد ... اولین باری که خواستم خیلی رسمی حرف بزنم گفتم: «اینجانب خودم شخصاً…» هنوزم نمیدونم چرا سهبار تأکید کردم رو وجود خودم🤧😅😂
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/16/26 #19 اون لحظهای که با اطمینان کامل جواب سؤال رو دادم معلم گفت: «خیلی تاثیرگذار بود… ولی مربوط به فصل بعده پیشروِ زمان بودم 😌😂😂😂
اون لحظهای که با اطمینان کامل جواب سؤال رو دادم معلم گفت: «خیلی تاثیرگذار بود… ولی مربوط به فصل بعده پیشروِ زمان بودم 😌😂😂😂
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 377 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/16/26 #20 اون روزی که وقتی می خواستم خیلی آروم از جمع رد شم، پام گیر کرد به سیم و کل جمعیت فهمیدن من وجود دارم. ورود باشکوهانه ...🤧😂
اون روزی که وقتی می خواستم خیلی آروم از جمع رد شم، پام گیر کرد به سیم و کل جمعیت فهمیدن من وجود دارم. ورود باشکوهانه ...🤧😂