فیلم قفلی فیلم‌های قفلی| عارفه

cw_1779601707_c18a8237.jpg

| به نام خالق زیبایی‌ها |

در این تاپیک فیلم‌های قفلی و مورد علاقه @Hermione Jean Granger قرار می‌گیرد.
لطفا پیام غیر مرتبط در این تاپیک قرار نگیرد.
باتشکر🌹​

سلام به همراهان عزیزم
من فیلم ها و سریال های مورد علاقم رو بر اساس اولویتشون توی این تاپیک به اضافه نظرات خودم درموردشون میذارم خوشحالم که همراهیم میکنین.

img_9cc91fca_1779716017.jpg

خب خب اول از همه مشخصه که من به کجا تعلق دارم. هاگوارتز خونه‌ی منه و من از بچگی عاشق مجموعه فیلم‌های هری پاتر بودم. بارها و بارها فیلم‌هاش رو دیدم داستان‌هاشو خوندم و صوتیشون رو گوش دادم و بی صبرانه منتظر سریال جدید در حال ساختش هستم.

آخرین ویرایش:
img_b6f05d93_1779716268.jpeg

نمیدونم کسیم هست که عاشق فیلمای فانتزی باشه ولی ارباب حلقه‌های مشهور رو ندیده باشه؟ این مجموعه سه قسمتی ( البته بسیار طولانی ) واقعا جذابه ولی برای من بعد از هری پاتر در رتبه دوم قرار داره. شباهتای زیادی به دنیای هری پاتر داره و به کسایی که میخوان وارد دنیای فیلمای فانتزی بشن پیشنهاد میکنم اولین فیلم ارباب حلقه ها رو ببینن چون با همه‌ی موجودات مشهور جادویی آشنا میشن.

img_46533050_1779716519.jpg

اگه دنبال یه سریالی که همه کاراکترها و بازیگراش کراش و جذاب باشن بفرمایید خاطرات یک خون‌آشام. سریال قدیمی و مشهوریه که میتونم بگم از اولین و بهترین مجموعه‌های خون آشامی دنیاس. غیر از یک کاراکتر که ترجیح میدم خودتون تشخیصش بدین -4-+=_ همه‌ی کاراکترای این سریال جذابیت خاصی دارن. فاز فیلم بیشتر تینیجریه ولی پیشنهاد میکنم ببینین چون براتون پر از خاطرات خوب میشه.

• cool
واکنش‌ها[ی پسندها]: :)MAHAK
img_7a1f7360_1779716668.jpg

حالا اگه بچه های خوبی بودید و خاطرات یک خون‌آشام رو دیدید، بعدش حتما اصیل‌ها رو ببینید. درمورد خانواده‌ی مایکلسون، خون‌آشام های اصیل هست. یک سری از کاراکترها با سریال قبلی که گفتم مشترکه و تقریبا داستان بعد از اون سریال شروع میشه. این یکی به نظر خودم خیلی جذاب تر و ماهرانه تر ساخته شده ولی من به خاطر وایب خوب و خاطرات خوبی که با خاطرات یک خون‌آشام دارم اونو توی رتبه بالاتر میذارم. سریال اصیل‌ها کمتر فاز تینیجری داره و اکشن بیشتری داره و تمرکزش بر اهمیت خانواده‌س.

• Like
img_34580429_1779716870.jpg

بیاین بریم تو کوچه پس کوچه‌های خیابون بیکر لندن. وقتی از مجموعه فیلم‌های شرلوک هولمز می‌نویسم مو به تنم سیخ میشه. کاراکتر اصلی به شدت جذاب و داستان به شدت خاصه. البته از روی یک رمان معروف ساخته شده و نسخه‌های سریال زیادی داره اما پیشنهاد میکنم سریال شرلوک هولمز با بازی بندیکت کامبریج رو ببینید. وقتی این مینی سریال رو تموم کنین میدونم که با ذوق میاین و ازم به خاطر معرفیش تشکر می‌کنید. کلا این مجموعه دری به یه دنیای خاص براتون باز می‌کنه. ژانرش جنایی و معماییه ولی بهترینه در ژانر خودش.

• Like
img_a5d862f3_1779717073.jpeg

اگه شرلوک هولمز رو دوس داشتین فیلم‌ انولا هولمز رو هم ببینید. دو قسمتش درحال حاضر پخش شده و داستان خواهر شرلوک هولمزه. البته داستانش کلا متفاوته با اون مجموعه قبلی ولی شخصیت ها مشترکه. تفاوتش با مجموعه شرلوک اینه که فضاش کمتر دارکه و حالت فانتزی و شادتری داره.

• Like
img_3c180e8a_1779717362.jpeg

و حالا سریالی که من به دشت با شخصیت اصلیش همزاد پنداری میکنم از خیلی نظر‌ها بهش شباهت دارم. سریال وایکینگ‌ها. داستان شاه رگنار لاثبروک مشهوره و فرزندانش. شاید این سریال یه سری شوک بزرگ بهتون بده ولی واقعا جذابه.

• cool
img_44c9387d_1779717445.jpeg

اینم که گیم آف ترونز مشهور. شاید براتون عجیب باشه ولی بله من بین وایکینگ ها و گیم آف ترونز که تقریباً ژانر و وایب مشابهی دارن انتخاب اولم وایکینگ ‌هاس چون یک شخصیت اصلی داره و شخصیتش واقعا جذابه ولی گیم آف ترونز جذابیت کاراکترهاش مرتب تغییر میکنه. مثلا فصل اول عاشق ند استارک میشی، بعد میره فصل بعد عاشق جان اسنو میشی، فصل بعدی مادر اژدهایان کالیسی جاشو میگیره و حتی یه جایی از شاه کش خوشت میاد. یه قسمتاییم عاشق پسر بزرگ ند استارک میشی ولی خب... میدونین که بعدش چی میشه:گریه: بعد در آخر میفهمی شخصیت جذاب داستان آریا استارکه.

• cool
عقب
بالا پایین