مشاوره فعال مشاوره رمان | melorin

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هیچی تو ذهنت داری برای نوشتن نقطه شروعی یا ...؟

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: serena
نه خیلی
فقط میخوام درباره یک دختر باشه که اختلال ذهنی داره که میره توی جامعه
خب پس باید اول نوع اختلال ذهنی شو مشخص کنی چه نوع اختلالی ازاونجایی ک میخوایم ژانر روانشناختی‌مون فرعی باشه بااین توصیف بیشتر به ژانر اصلی میپیونده و ژانر معماییت اینجا سواله باید رو این مورد بیشتر کارکنیم اینکه وارد جامعه میشه و بایه سری مشکلات قطعا تو اینده پیش میاد خود به خود ژانر اجتماعی تو دربرمیگرده پس ژانرات تقسیم بندی کردیم تااینجا میدونیم رمان برچه اساسی پیش میبریم میمونه ژانر معمایی ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TAAHA
ببین اکثرا ژانر معمایی باید توی طول رمان کم کم سرنخ بدی و تموم سعیمونو هم میکنیم از کلیشه ها به دورباشیم چون هرچی بیشتر ایده‌ت تازه ترباشه کشش بیشتری داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TAAHA
خب پس باید اول نوع اختلال ذهنی شو مشخص کنی چه نوع اختلالی ازاونجایی ک میخوایم ژانر روانشناختی‌مون فرعی باشه بااین توصیف بیشتر به ژانر اصلی میپیونده و ژانر معماییت اینجا سواله باید رو این مورد بیشتر کارکنیم اینکه وارد جامعه میشه و بایه سری مشکلات قطعا تو اینده پیش میاد خود به خود ژانر اجتماعی تو دربرمیگرده پس ژانرات تقسیم بندی کردیم تااینجا میدونیم رمان برچه اساسی پیش میبریم میمونه ژانر معمایی ...
ژانر معمایی رو نمی‌دونم چه شکلی جا بدم
معمایی رو حذف می‌کنیم این شکلی بهتره
اختلال ذهنی رو باید برم تحقیق کنم

ببین خیلی ساده‌ست تو یه اتفاق یا یه سوال درنظر میگیری جوابش مثل پازل جا میدی همزمان ازاختلال هم میتونیم استفاده کنیم درسته یکم سخته اما دوسه پارت اولی بنویسی کم کم میاد دستت که چطوری گره ایجاد کنی کجا سرنخ بدی کجا مخاطب کنجکاو کنی

اختلال دوس داشتی تحقیق کن نیاز به کمک هم داشتی بهم بگو

ژانر معمایی تو میتونی فرعی کنی روانشناختی اصلی

عقب
بالا پایین