KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 6/3/26 #21 اگه پولى كه براى دستگيرى من خرج ميكنن رو به خودم بدن, دست از دزدى بر ميدارم!🕊 🎥 Butch Cassidy and the Sundance Kid
اگه پولى كه براى دستگيرى من خرج ميكنن رو به خودم بدن, دست از دزدى بر ميدارم!🕊 🎥 Butch Cassidy and the Sundance Kid
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 6/3/26 #22 تامی: میدونی بهترین حس دنیا چیه؟ لارول: نمیدونم تامی: اینه که یه فیلمی و که خیلی دوست داری دوباره واسه بار اول ببینی🕊 🎥 Arrow آخرین ویرایش: 7/7/26
تامی: میدونی بهترین حس دنیا چیه؟ لارول: نمیدونم تامی: اینه که یه فیلمی و که خیلی دوست داری دوباره واسه بار اول ببینی🕊 🎥 Arrow
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:50 #23 اسنو وایت : چطور خودتو تحمل میکنی در حالی که بدی های زیادی انجام دادی؟ رامپل : به خودت میگی که کار درست رو انجام دادی، اگه به اندازه کافی برای خودت تکرارش کنی یک روز ممکنه خودتم باورش کنی! 🎥 Once Upon a Time
اسنو وایت : چطور خودتو تحمل میکنی در حالی که بدی های زیادی انجام دادی؟ رامپل : به خودت میگی که کار درست رو انجام دادی، اگه به اندازه کافی برای خودت تکرارش کنی یک روز ممکنه خودتم باورش کنی! 🎥 Once Upon a Time
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:51 #24 پاتریک: زندگی مثل قوطی کره بادم زمینی میمونه تا میای درشو باز کنی میبینی تموم شد رفت... 🎥 SpongeBob SquarePants
پاتریک: زندگی مثل قوطی کره بادم زمینی میمونه تا میای درشو باز کنی میبینی تموم شد رفت... 🎥 SpongeBob SquarePants
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:51 #25 کسی که پول میدزده، اعدام میشه اما کسی که زمین میدزده، پادشاه میشه 🎥 Human Condition 2
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:52 #26 وقتی میدونی که دروغ میشنوی، بهتره که نپرسی، اینو تجربه به ما یاد میده! 🎥 Like Someone in Love
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:52 #27 لعنت به جادهها اگه معنیشون جداییه... 🎥 مسافران
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:53 #28 تو به هر چیزی که بیشتر فکر کنی، در واقع داری سفارشش رو به کائنات و جهانِ هستی میدی... 👤 جیسون استاتهام
تو به هر چیزی که بیشتر فکر کنی، در واقع داری سفارشش رو به کائنات و جهانِ هستی میدی... 👤 جیسون استاتهام
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:53 #29 گاهیوقتا اونایی که قایم میشن، بیشتر از همه دوست دارن، یکی پیداشون کنه! 🎥 The Killing
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 531 امتیازها امتیازها 93 سکه 3 امروز در 11:54 #30 وقتی یه مرد بیست سالشه، هر زنی رو دوست داره. وقتی سی سالش شد، فقط یه زن رو دوست داره. و وقتی چهل سالش شد، همهی زنها رو دوست داره به غیر از همون یکی! 🎥 I'm a Killer
وقتی یه مرد بیست سالشه، هر زنی رو دوست داره. وقتی سی سالش شد، فقط یه زن رو دوست داره. و وقتی چهل سالش شد، همهی زنها رو دوست داره به غیر از همون یکی! 🎥 I'm a Killer