بازی قاضی انجمن سری 16/فاطیما تانیا

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Majnun
قاضی من از زهرا خیلی شکایت دارم

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: رها؛
جناب قاضی!
ایشون هی الکی. میگه پول بده و قلدری میکنه @malihemalihe عضو تأیید شده است. +37>}
مامامیا!smilies
در حضور قاضی و ملق بازی؛ مادام، بنده راجب پروتکل‌های جدید صراحتاً بهتون توضیح دادم.
من اعتراااض دارم، جناب قاضی!Fight2

شاکی محترم، با وجود آگاهی قبلی از پروتکل‌های بنده - برای هربار تگ باید ۱۰ سکه و دریافت ریکشن ۵ سکه و کامنت ۲۰ سکه از سوی متقاضی پرداخت شود- از من شکایت کردند و بدون این که به بنده یه قرون سیاه بدهند، من رو کشونده اینجا که بگه چرا پول می‌خوای؟
پس درواقع من از ایشان شکااایت دارم.:گریه:
به دلیل نقض پروتکل‌ها و افطرای قلدری!Redeye

آخرین ویرایش:
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: رها؛
جناب قاضی منم اعتراااااض دارم!
جناب قاضی، متهم به جای رد اتهام، علیه شاکی پرونده جدید باز کرده است.
بنده اتهام قلدری را پس می‌گیرم و آن را به «تلاش برای کسب سکه از راه‌های خلاقانه» تغییر می‌دهم. اما همچنان معتقدم متهم با نرخ‌های اعلامی خود، جیب شهروندان را دچار لرزش کرده!

اوه اوه خانم طوفانننن جرمات داره سنگین میشه
جرم ها:
خیانت به همسر و فرزند
پیچوندن و قطع رابطه با معشوقه خود
مس*ت کردن و زدن توهم (باعث شده به بقیه بگه چیزایی که تو خواب دیده صداش کنن)
و….
منم شکایت دارم
Tufan منو مجبور کرده بهش بگم «سرکار خانم زیبای خوشگل سرور والامقام ملقب به طوفان نازنین خانم

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: TAAHA
مامامیا!smilies
در حضور قاضی و ملق بازی؛ مادام، بنده راجب پروتکل‌های جدید صراحتاً بهتون توضیح دادم.
من اعتراااض دارم، جناب قاضی!Fight2

شاکی محترم، با وجود آگاهی قبلی از پروتکل‌های بنده - برای هربار تگ باید ۱۰ سکه و دریافت ریکشن ۵ سکه و کامنت ۲۰ سکه از سوی متقاضی پرداخت شود- از من شکایت کردند و بدون این که به بنده یه قرون سیاه بدهند، من رو کشونده اینجا که بگه چرا پول می‌خوای؟
پس درواقع من از ایشان شکااایت دارم.:گریه:
به دلیل نقض پروتکل‌ها و افطرای قلدری!Redeye
واه واه واههه چه کار بدییی

جناب قاضی منم اعتراااااض دارم!
جناب قاضی، متهم به جای رد اتهام، علیه شاکی پرونده جدید باز کرده است.
بنده اتهام قلدری را پس می‌گیرم و آن را به «تلاش برای کسب سکه از راه‌های خلاقانه» تغییر می‌دهم. اما همچنان معتقدم متهم با نرخ‌های اعلامی خود، جیب شهروندان را دچار لرزش کرده!
بله بنده شاهدم
وقتی داشتم با نازنین ازدواج می‌کردم ایشون خود را جای شخصی مذهبی جا زده و با دهانی که بوی مشروبات می‌دهد پیوند مارا ایجاد کرده و تازه ۶۰۸ سکه هم گرفته

عقب
بالا پایین