دیدگانــــــــدیدگانــــــــ عضو تأیید شده است. طـراح طـراح گرافیست داوری حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 6,300 پسندها پسندها 30,098 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 546 7/5/26 #21 @رها؛
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,710 پسندها پسندها 10,586 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,667 7/6/26 #22 .YEGANEH. گفت: یا آقا علی @Alirix کلیک کنید تا گسترش یابد... من حتی تو دنیای موازیم همچین چیزی از دهنم درنمیاد «سلام مهربونم» !!! + جهت اینکه اسپم نشه، حدس من: @گربه سفید=))
.YEGANEH. گفت: یا آقا علی @Alirix کلیک کنید تا گسترش یابد... من حتی تو دنیای موازیم همچین چیزی از دهنم درنمیاد «سلام مهربونم» !!! + جهت اینکه اسپم نشه، حدس من: @گربه سفید=))
وِلیاوِلیا عضو تأیید شده است. مدیر نویسندگان +مترجمآزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی رمانخـور مقامدار آزمایشی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات مسئولیت پذیر فعال برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 2,095 پسندها پسندها 13,148 امتیازها امتیازها 598 سکه 3,809 7/6/26 #23 و آخرین حدسممممم @گربه خاکستری=)) خاکستری گفت فهمیدم
گربه خاکستری=)) مترجمآزمایشی+شایعهنویس ژورنالیست ویراستار کپیـست رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 643 پسندها پسندها 3,070 امتیازها امتیازها 258 سکه 3,106 7/6/26 #24 .YEGANEH. گفت: و آخرین حدسممممم @گربه خاکستری=)) خاکستری گفت فهمیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... آقاااااا من همیشه از ایموجی استفاده میکنم این نکردههههه بعدشم من موزیک پروف دارم این نداره
.YEGANEH. گفت: و آخرین حدسممممم @گربه خاکستری=)) خاکستری گفت فهمیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... آقاااااا من همیشه از ایموجی استفاده میکنم این نکردههههه بعدشم من موزیک پروف دارم این نداره
:)MAHAK ناظرهمراه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,440 پسندها پسندها 29,851 امتیازها امتیازها 998 سکه 2,244 7/6/26 #25 خب آخرین حدس ها رو بگید میخوام رو نمایی کنم.
وِلیاوِلیا عضو تأیید شده است. مدیر نویسندگان +مترجمآزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی رمانخـور مقامدار آزمایشی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات مسئولیت پذیر فعال برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 2,095 پسندها پسندها 13,148 امتیازها امتیازها 598 سکه 3,809 7/7/26 #26 @گربه سفید=))
ب باهار ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار نوشتهها نوشتهها 371 پسندها پسندها 2,653 امتیازها امتیازها 183 سکه 934 7/7/26 #27 @Espera
:)MAHAK ناظرهمراه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,440 پسندها پسندها 29,851 امتیازها امتیازها 998 سکه 2,244 7/7/26 #28 .بَهاران. گفت: @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. قشنگم ِ کلیک کنید تا گسترش یابد... @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. کاربرمون هیس قشنگم بود.
.بَهاران. گفت: @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. قشنگم ِ کلیک کنید تا گسترش یابد... @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. کاربرمون هیس قشنگم بود.
HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. مدیر ادبیات+مترجمآزمایشی+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 5,122 پسندها پسندها 26,739 امتیازها امتیازها 958 سکه 2,009 7/7/26 #29 :)MAHAK گفت: @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. کاربرمون هیس قشنگم بود. کلیک کنید تا گسترش یابد... این بده اکثراً نشناختن با این الفاظ تابلوم
:)MAHAK گفت: @HIIISHIIIS عضو تأیید شده است. کاربرمون هیس قشنگم بود. کلیک کنید تا گسترش یابد... این بده اکثراً نشناختن با این الفاظ تابلوم
گربه خاکستری=)) مترجمآزمایشی+شایعهنویس ژورنالیست ویراستار کپیـست رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 643 پسندها پسندها 3,070 امتیازها امتیازها 258 سکه 3,106 7/7/26 #30 من که تقریبا حدس زده بودم متن مصاحبه رو دقت نکردم ولی فقط هیس اومد تمام پستا رو لایک کرد