کار من مشاوره دادنه نه دلیل و برهان کار بقیه، خواستید چند پارتتون با هم اصلاح میکنیم..همکاری!
آخه آرایه هم داره مثلا بزارید براتون چند نمونه رو جدا کردم و کامل توضیح دادم هم تصویرسازیها رو نشون دادم و هم آرایهها روتصویر سازی دو نوع داریم، تصویر سازی عینی و درونی..توی شعر هر دو نیازه، تو دلنوشته درونی و در داستان عینی!
یعنی چی؟ یعنی شما در کنار اینکه میآید مینویسید کوچه ای که قبلا با تو در آن قدم میزدم...به جاش باید بال و پر و فضا سازی عاطفی و استفاده از ارایه کنید..
امروزم چگونه گذشت؟ گذر از خیابانی که برایم غریبه است ولیکن خاطرهای دور از صدای خنده دو زوج در کوچه بهارنارنج پلاک ۱۲ به وقت غروبی بی وصال!(فعلا ذهنم کار نمیکنه همچین چیزایی باید گفت)
از ارائه استفاده کنید، چیزی که برای هررررر شعر و سبکی نیازه، چیزی که شعر رو شعر میکنه ارایهاس و شعر بدون ارائه یه دلنوشتهاس!
ارایه کار کنید، اینجوری هم تکرار واژه هاتون کنترل میشه(چون هی معشوق به یه چیز تشبیه میکنید، یا درد کشیدن به یه چیز مثال میزنید)
بله کاملا متوجه هستم هم شما دارید زحمت میکشید و هم من کلی وقت برای تایپ گذاشتممتوجه نشدید.. بلعکس اگه قوی بود باید به هوش مصنوعی دقت میشد، صرفا چون کمی بهم ریخته نوشتید نمیشه گفت هوش مصنوعی!
یه چیزی براتون اول کار بگم!
بنده نه اطلاعی داشتم که از قبل نوشتید و نه چیزی، صرفا شعرتون مطالعه و سعی در زیبا سازی داشتم..درک میکنم حرف نابجا به اثری که از خودتون مایه میذارید یه انگ بخوره چه حسه بدیه!
اگه میخواید اصلاح کنید که یا علی، اگه دنبال توجیه و غیر هستید که اینش به من مربوط نیست!
بله کاملا متوجه میشمکار من مشاوره دادنه نه دلیل و برهان کار بقیه، خواستید چند پارتتون با هم اصلاح میکنیم..همکاری!
چرا سنگین و کوبنده استفاده نمیکنید؟آخه آرایه هم داره مثلا بزارید براتون چند نمونه رو جدا کردم و کامل توضیح دادم هم تصویرسازیها رو نشون دادم و هم آرایهها رو
«درخت بهشتی من، ریشههایت را خدایم با نفسهایت در وجودم کاشته است.»
استعاره: درخت بهشتی
تشخیص : ریشه در وجودم کاشته شده.
تصویرسازی.
«برگهایت در آغوش باد»
تشخیص: آغوش برای باد
تصویرسازی.
«میوههای شیرین تو ... مانند سجدهای بر خاک دوست دارم.»
تشبیه: مانند سجدهای بر خاک
تصویرسازی.
«شاخههای زندگانیات را تا بهشت بالا ببر!»
استعاره: شاخههای زندگانی
نماد: بهشت
«اگر روزی باران اندوه ببارد»
استعاره: باران اندوه
تصویرسازی.
«تو مرا در سایهات پناه بده»
استعاره از پناه و امنیت
تصویرسازی.
کنایه به درخت
«هرکه ز تو بنوشد از عشقت جاودانه میماند.»
تشخیص: از تو نوشیدن، عشق
اغراق
«با خودت مزهٔ شیرین میوهها، گرمای آفتاب تابستان، برف براق زمستان و معنای زندگی را بردی.»
مراعات نظیر: میوه، آفتاب، تابستان، برف، زمستان
تصویرسازی
اغراق
سلام وقت شما بخیر اعتراض دارید با بنده و @HIIIS گفت و گو بزنید تا راهنماییتون کنیمبله کاملا متوجه هستم هم شما دارید زحمت میکشید و هم من کلی وقت برای تایپ گذاشتم
مطمئنا که من هم علاقهمند به ویرایش و بهتر کردن اثر هستم اما دلایلی که اورده میشه قانع کننده نیستن
چون به شخصه روی همین موارد[چون توی شعرنویسی خیلی مهم هستن] چندین بار کار کردم و حتی زیر نظر چندتا نویسنده دیگه هم دیده شده
فقط میخوام بدونم که دقیقا کدوم قسمت شعر اون مشکلاتی رو داره که توی تگ گفته شده من ویرایششون کنم
@Tiam.Rبله کاملا متوجه میشم
ولی وقتی من خودمم نمیدونم مشکل اثر چی میتونه باشه، هردومون هم سردرگم میشیم
امکانش هست من با تیمی که برای اثر تصمیم گیری تگ رو کردن صحبت کنم؟
منظورتون و متوجه نمیشمچرا سنگین و کوبنده استفاده نمیکنید؟
نه که میگم بده ولی میگم د کناره کوتاه هم استفاده بشه خوبه
کعبهای منه بت پرستی!منظورتون و متوجه نمیشم
یعنی مثلا از کلمات سنگینتری استفاده کنم؟ یا آرایهها رو بیشتر کنم؟
متوجه شدمکعبهای منه بت پرستی!
کوتاه، متناقص، تصویرساز..