فیلم قفلی فیلم‌های قفلی|marym

cw_1785604251_92198484.jpg

داخل این تاپیک فیلم های قفلی و مورد علاقه @marym قرار میگیرد.
لطفا هیچ پیام غیرمربوطی توسط اشخاص دیگر داخل این تاپیک ارسال نگردد .

باتشکر🌹​

img_ec084979_1785609859.jpg

یکی از زیباترین سریال‌هایی که دنبال کردم
و هیچ‌وقت از دیدنش پشیمون نشدم
ارزش دیدن داره.
_ سریال تویی که دوست دارم​

آخرین ویرایش:

img_c85c1816_1785613911.jpg

سریال هنوز 17ساله نشده
ساخت ترکیه
درحال پخش هست
دومین سریالی که برای قسمت‌هاش روزشماری میکنم.
تالان 9قسمت آپلود شده.
درباره آراس که از بچگی دنبال داداشش میگرده و کلی اتفاقات براش می‌افته
ارزش دیدن رو دارهhvlk_82

img_852e9475_1785674418.jpg

سریال: تازه عروس
ساخت ترکیه
سریال کمدی هست و خانوادگی
اگه حوصلت سر رفته و دلت گرفته
این سریال نگاه کن
محتوای ضعیفی داره اما باعث خنده‌ی تو میشه پس بنظرم ارزش دیدن داره1355+=_

img_9c7aa544_1785674787.jpg

سریال چه بسا
ساخت ترکیه
هشت، نه قسمت هست.
سریال کمدی و عاشقانه هست
برای تابستون و سرگرم شدن این سریال پیشنهاد میکنم، باحاله ارزش دیدن داره 1355+=_

img_8a44a689_1787069890.jpg

- سریال اصیل‌ها-
ساخت آمریکا
به طور خلاصه، سریال "The Originals" داستان آمدن نیکلاوس مایکلسون، برادرانش الیجا و کول، و خواهرش ربکا به نیواورلانز را دنبال می‌کند. آن‌ها با پیچیدگی‌ها و مشکلات خانوادگی و شخصی روبرو می‌شوند و با دشمنان قدیمی و جدیدشان مقابله می‌کنند.
سریال "The Originals" با داستان‌های اکشن، تنش، عشق و نفرت، تراژدی و دزدی، توانست تعداد زیادی طرفدار بدست آورد. شخصیت‌های قوی و پیچیده، تصاویر زیبا، و داستان های پیچیده و پرماجرا از جذابیت‌های اصلی این سریال بوده‌اند.
- یکی از قفل‌ترین سریال‌های که دیدم " البته باید اول این سریال دید بعد سریال خون آشام، تا متوجه سریال خون‌آشام شد. "​

img_9de45f58_1787069965.jpg

در ادامه سریال خون آشام؛
یکی از بهترین سریال‌های که دیدم. قفل‌ترین سریال‌های تابستانه است. اگه دوست داری تابستان با سریال خفن بگذرونی پیشنهادم اینه:
خاطرات یک خون‌آشام» سریالی در ژانر ترسناک، تخیلی و عاشقانه است و داستان شهری به نام میستیک فالز را روایت می‌کند که سال‌هاست درحال مبارزه با خون‌آشام‌ها و جادوگر‌ها و گرگینه‌هاست. دختری به نام الینا عاشق استفنن سالواتور می‌شود که یک خون‌آشام است و داستان را به سمت اتفاقات جدیدی پیش می‌برد.​

img_99a1f2d3_1787070462.webp

در ادامه سریال خون آشام، سریال خاندان اژدها را ببینید
" اما قبل از اینکه برای دیدنش اقدام کنید، سریال بازی تخت و تاج ببینید"​

img_33a73a8e_1787070819.jpg

سریال عزیزترین دشمن من
روایتی است از زندگی دختری به نام بک سوجونگ؛ فردی پرتلاش و جدی که در محیط کار به دلیل سخت‌گیری‌هایش به «قاتل مدیر» شهرت یافته است. با ورود بان جو بون به عنوان مدیر جدید، سوجونگ به رازی در زندگی او پی می‌برد؛ رازی که سرآغاز تنشی جدی و رقابتی پنهان میان آن‌ها می‌شود. این سریال یادآور می‌شود که نباید به آسانی از چیزهایی که برایمان اهمیت دارد چشم‌پوشی کنیم.
ژانر : عاشقانه کمدی​

img_7d20c2ed_1787071100.jpg

سریال میراث
میراث یک سریال فانتزی و ماجراجویی هست.
داستان هوپ مایکلسون دنبال می‌کند که به خاطر موهبت و استعدادش وارد مدرسه سالتواره می‌شود این مدرسه در واقع یک پناهگاه امن و فراطبیعی می‌باشد... که افراد بتواند مهارتهای و توانایی کنترل کردن خودشان یاد بگیرند
سریال واقعا بی‌نظیره و به شدت توصیه می‌شود دنبال بشود👌🏻​

عقب
بالا پایین