فیلم قفلی فیلم‌های قفلی|marym

img_e4edd2fe_1787083218.jpg

سریال ترکی: بهار
یکی از سریالهایی که وقتی حوصلت سر رفته دوس داری کمی سرگرم شی:
بهار زن خانه داری است که وقتی از یک بیماری سخت به سختی جان سالم به در می برد، زندگی اش زیرورو می شود و به شغل پزشکی بر می گردد که سال ها پیش رهایش کرده بود…​

img_27d3fe39_1787083549.jpg

سریال گودال
بی‌نظیرترین فیلمی که توی عمرم دیدم
و بهترین فیلمی که حاظرم صدبار ببینمش وهیچ وقت لحظات این سریال فراموش نکردم​
داستان سریال در محله‌ای خیالی به نام «گودال» روایت می‌شود؛ محله‌ای که قوانین خاص خود را دارد و سال‌هاست توسط خانواده قدرتمند کوچوالی اداره می‌شود. مهم‌ترین قانون این محله، ممنوعیت ورود مواد مخدر است؛ قانونی که پایه بسیاری از درگیری‌ها و اتفاقات داستان را شکل می‌دهد.

img_44fe419a_1787581099.webp

سریال اشرف رویا
ساخت ترکیه
اگه به دنبال هیجان هستی و سریالهایی مافیایی دوست داری این فیلم برای توست
نمره من۱٠/۱٠

چکیده‌ای از داستان
سریال اشرف رویا (Esref Rüya 2025) داستان مردی به نام اشرف را روایت می‌کند که در دنیای تیره و تاریک جرم و جنایت رشد کرده است. او از کودکی یتیم بوده و به ناچار وارد دنیای مافیا شده است. اشرف با قدرت و ثروت فراوانی که به دست آورده، همه‌چیز را در اختیار دارد، اما در درونش چیزی کم است. او در جستجوی آرامش و عشق حقیقی است، ولی هیچ‌وقت نتوانسته کسی را که دلش می‌خواهد پیدا کند. زندگی اشرف زمانی تغییر می‌کند که با نیسان، یک موسیقیدان جوان و با استعداد آشنا می‌شود. نیسان با تمام رمز و رازهای گذشته‌اش، اولین کسی است که قلب اشرف را به تپش می‌اندازد.

سلام سلام
یه فیلم خیلی هیجانی میخام معرفی کنم
که واقعا یکی از شاهکارترین فیلم‌هایی که در بچگی دیدم.
img_dea3eb65_1789835488.webp

ساخت ترکیه هست
وقتی کلاس دوم ابتدایی بودم این سریال دنبال می‌کردم و البته چندین بار این سریال دیدم و هر بار با دیدنش ذوق می‌کردم.
سریالی که ارزش یک بار دیدن داره
چیکده‌ای از داستان:
داستان حول محور عشق آتشین محمد و نرمین می‌گردد، دو جوان که در محله‌ای فقیر نشین در حومه استانبول زندگی می‌کنند و رویایشان ازدواج و ساختن یک زندگی ساده و مشترک است. محمد به عنوان جوشکار در یک کارخانه کشتی‌سازی کار می‌کند و نرمین در یک آرایشگاه مشغول است، اما فقر و ناملایمات زندگی مانعی بزرگ بر سر راه وصال آن‌هاست. در حالی که برای رسیدن به آرزوهایشان تلاش می‌کنند، ورود یک مرد ثروتمند و بانفوذ به نام اندر، مسیر زندگی نرمین را تغییر می‌دهد. او که از فقر خسته شده، بر سر یک دوراهی بزرگ قرار می‌گیرد و انتخابی می‌کند که نه تنها سرنوشت خودش، بلکه زندگی محمد را نیز به کلی دگرگون می‌سازد و عشقی پاک را به داستانی پر از انتقام و حسرت تبدیل می‌کند.​

عقب
بالا پایین