مشاوره فعال مشاوره‌ی داستانک | مشاور Ravi

°•°•به نام یزدان پاک•°•°

img_581db8f9_1784928490.jpg

نویسنده قلم را در دست می‌گیرد تا جان سخن بگوید و روح بشر را در کالبد کلمات بدمد. اما مشاور، همچون یک مهندس باتجربه مسیر ساخت این بنای باشکوه را هموار می‌سازد و از استحکام و زیبایی نهایی آن اطمینان حاصل می‌کند.

لطفاً با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید، هماهنگی، پیگیری و ارائه‌ به‌موقع موارد لازم، شرط پیشرفت درست و استاندارد فرایند است.

این مقررات جهت حفظ کیفیت اثر، صیانت از استانداردهای کاری و تضمین روند صحیح تولید در نظر گرفته شده است.

درخواست دهنده: @گربه نقره ای=))
مشاور: @RAVI M
موضوع: ساختار و بازنویسی

لینک اثر

موفق باشید🌿

سلام و درود. احوال شما؟
امیدوارم که همکاری خوبی داشته باشیم.
مشکلتون رو مطرح کنید تا با هم حلش کنیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
سلام عزیزم، ممنونم شما چطورید؟
همچنین گلم
راستش من میخوام دلنوشته‌ام رو تبدیل به داستانک کنم و برای ساختار و... به کمک شما احتیاج دارم
سلام و درود. احوال شما؟
امیدوارم که همکاری خوبی داشته باشیم.
مشکلتون رو مطرح کنید تا با هم حلش کنیم

ممنونم من هم خوبم
قصد دارید اثرتون رو دوباره بنویسید یا می‌خواید ویرایشش کنید؟

• Like
می‌خوام باز نویسیش کنم دیگه

• Like
سلام مجدد و عذرخواهم بابت تاخیر
ببینید اولین چیزی که باید در بازنویسی رعایت کنید اینه که ساختار بخش های مختلف دلنوشته رو به طوری ویرایش کنید که نه آسیبی به موضوع و ایده داستانتون بخوره و نه از شکل داستانک خارج بشه.
اولین چیزی هم که باید بهش توجه کنید اینه که داستانک هدف، شخصیت و یک روند از ندونستن به دونستن داره، چون پارت‌ها کوتاه هستند باید بتونید در همون پارت‌های کوتاه چیزی رو منتقل کنید که خواننده رو توی داستانک نگه داره.
دقیقا مشکلتون در کدوم بخشه؟ ساختار؟ شخصیت پردازی؟ فضاسازی؟ چون تا جایی که من دارم می‌بینم دلنوشته شما هم هدف داره، هم شخصیت پردازی.

ساختارش
چون دلنوشته‌اس و من نمیدونم چجوری داستانکش کنم

عقب
بالا پایین