مشاوره فعال مشاوره رمان کوتاه|دکتر آرش نوروزی ایران زاد

پیرنگم مشکلی نداره؟
البته بهتره درباره پیرنگ، جزئیات بیشتری را بنویسید تا بررسی کنیم. با این مطلب بسیار کوتاه و خلاصه واقعا نمیشه گفت که چه مشکلاتی هست یا نیست.
به نظرم سرحوصله و با دقت فراوان یک پیرنگ جامع و کامل بنویسید تا روی اون مشاوره و بررسی داشته باشیم.

اگه پیرنگم تایید بشه درخواست رمان بدم؟
بله حتما. شما پیرنگ را که به امید خدا نوشتید درست و حسابی روی اون کار می کنیم تا بتونه تأیید بشه. بعد هم حتما درخواست رمان بدین و نگران هیچی نباشید. اینجا بهترین و مناسب ترین فضا رو داره و همه همراهی و همکاری دلسوزانه دارند. من هم تا جایی که قوانین اجازه میده و امکانش باشه با عشق و افتخار در خدمتتون و کنارتون هستم. پس فقط با انگیزه بسیار بالا بنویسید و نگران هیچی نباشید جانم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: spideh27
اگه پیرنگم تایید بشه درخواست رمان بدم؟
من براتون توی دفتر کار مشاوره، مواردی را یادداشت کردم که به نظر می رسه اشتباه وارد کردم و باید دوباره اینجا خدمتتون بنویسم.
لطفا ایده و پیرنگ را در گپ خصوصی ارسال بفرمایید همیشه. از شما خیلی عذرخواهی می کنم. همیشه سلامت و موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mah.sa
نویسنده محترم سرکار خانم سپیده عزیز و گرامی
درباره پیرنگ و ایده ارسالی شما ذکر چند نکته لازم است:
اول اینکه پیرنگ شما خیلی کلی و سطحی نوشته شده. مثلا اتفاقای جالبی واسشون میوفته یعنی چی؟ اتفاقای جالب رو باید بدونید و توی پیرنگ تون بنویسید. خواننده که با یه اتفاقای جالب قانع نمیشه.
دوم. دختره وارد ماموریتی میشه، خب چه ماموریتی؟ چه کسی بهش ماموریت داده؟ چرا؟ اینا باید توی پیرنگ مشخص باشه وگرنه داستان گنگ و نامفهوم میشه.
سوم. انگیزه دختر برای خوندن ذهن مردم خیابون چون تفریحه واسش، این انگیزه خیلی سطحیه. اگر این کار براش تفریحه، پس چرا باید ریسک کنه و وارد ماموریت بشه؟ این یه تناقضه.
چهارم. شخصیت شاهرخ فقط به این توصیف شده که هیکلی و قدبلنده، این برای یه شخصیت اصلی خیلی کمه. شما باید بدونید که شاهرخ کیه، چه انگیزه یی داره و چرا باید به دختر کمک کنه یا چرا دختر باید بهش اعتماد کنه.
پنجم. پایان باز خوبه اما باید مسیر داستان برای شما مشخص باشه. پایان باز یعنی انتخاب نهایی رو به خواننده بسپاره نه اینکه خودش هم ندونه داستان به کجا میره.
یادآوری می کنم که ایده و پیرنگ باید توی گپ خصوصی ارسال بشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mah.sa
عقب
بالا پایین