بازگشت آدمی که مرده به دنیای ما
بترسید از روزی که همچنین تصمیمی بخواهید بگیرید👀
این واقعیه؟نحوه بازگردانند مرده به دنیای ما ((زنده کردن مرده))
کوزه از سفال درست کرده داخل ان تخم مرغ ریزید ((توجه برای کسانی که یک هفته مرده اند اگر کسی یک ماه یا چند سال مرده باشد بی فایده هست)) در تخم مرغ شکر بریزید عروسکی درست کنید در وسط میزی بگذارید هردو را و سوره زیر را خوانده و از اسم و اسم مادر مرده را ببرید (( ازسلام علیک یا ایوحل سقف به موت الله و ما کافی الولد فی کان لهو ماف سماوات و الله محمد)* ۳بار
بعد صدای مرده را از کوزه میشنوید باید سریع در کوزه را گذاشته و دست نخورده ان را بزارید بعد ۱ ساعت کوزه را در اتش به مدت ۲ دقیقه بگذارید و محتوای داخل کوزه را برزید روی عروسک حال مرده وارد عروسک شدع و با شما زندگی میکنید با شما مینوشد با شما میخورد همچنین شما میتوانید بروید شرکت هایی که ماکت ادم درست میکنند ماکتی سفارش دهید که دقیق شبیه مرده باشد و از مرده بخواهید وارد ان شود اکنون شما با موجودی زنده ارتباط دارید و برای خود مرده هم جالب میباشد که تا قیامت در زمین میماند.

امتحانش کن تا بدونیم واقعیه یانه👀این واقعیه؟
اگه واقعی هست برم امتحان کنم(نه معلومه که کسیو نمیکشم، صد درصد معلومه![]()
بهش وعده بازگشت و زندگی جاودانه بدهمن جادوگر سفیدم، اینجوری پرتم میکنن بیرونامتحانش کن تا بدونیم واقعیه یانه👀
بهش وعده بازگشت و زندگی جاودانه بده

جادوگرا با جادوی سیاه میتونن هرکاری کننمن جادوگر سفیدم، اینجوری پرتم میکنن بیرون
ولی بزار ببینم چی میشه![]()
از جادویی که داری استفاده کن ( فک نکن دارم وسوسهات میکنم)من جادوم سفیدهجادوگرا با جادوی سیاه میتونن هرکاری کنناز جادویی که داری استفاده کن ( فک نکن دارم وسوسهات میکنم)

میتونیی بیایی پیشممن جادوم سفیده
از کلیسا بیرونم میکنن
آدرس بده با باد بیاممیتونیی بیایی پیشم
من یک خونآشام هستم پس هواتو دارم
آدرس بده با باد بیام
بسلامتی جادوگری طلسم موقعیت یابی انجام بده