آهو خانم کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 32 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 امروز در 08:02 #1 " به نام خدایی که در همین نزدیکیاست " یادداشتهایی برای آنکه بدانی به یاد داشتمت؛ همیشۀ همیشه.
آهو خانم کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 32 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 امروز در 08:05 #2 .یادداشت اول.شاید ندونی... ولی من وقتی گفتم شاید همدیگرو دوباره دیدیم فقط داشتم به این فکر میکردم که یه جوری تسکینت بدم. در واقع من اصلا به این فکر نکردم که این موضوع میتونه واقعیت پیدا کنه یا نه. من همه چیزو خیلی ساده دیدم، نه؟
.یادداشت اول.شاید ندونی... ولی من وقتی گفتم شاید همدیگرو دوباره دیدیم فقط داشتم به این فکر میکردم که یه جوری تسکینت بدم. در واقع من اصلا به این فکر نکردم که این موضوع میتونه واقعیت پیدا کنه یا نه. من همه چیزو خیلی ساده دیدم، نه؟
آهو خانم کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 32 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 امروز در 08:06 #3 .یادداشت دوم.هردوتامون اشتباه کردیم؛ من در مورد اینکه تو مثل بقیه نیستی و تو در مورد اینکه من مثل بقیهام.
.یادداشت دوم.هردوتامون اشتباه کردیم؛ من در مورد اینکه تو مثل بقیه نیستی و تو در مورد اینکه من مثل بقیهام.