طالع بینی طالع‌بینی استاکرهای فضای مجازی که احتمالاً یکی‌شون خودتی

۱۱. استاکر الگوریتمی
همیشه یک توجیه آماده دارد:
«خود اینستاگرام آوردش.»
«تلگرام خودش نشونم داد.»
«من دنبالش نبودم، توی پیشنهادها اومد.»
جالب اینجاست که الگوریتم معمولاً دقیقاً چیزهایی را برایش می‌آورد که مربوط به تو هستند و البته هیچ‌کس نمی‌پرسد چرا این شخص هر بار روی همان پیشنهاد کلیک کرده است.

۱۲. استاکر اسکرین‌شاتی
این شخص برای هر اتفاقی مدرک نگه می‌دارد.
پیام؟ اسکرین‌شات.
استوری؟ اسکرین‌شات.
عکس پروفایل؟ اسکرین‌شات.
یک جمله مشکوک؟ سه اسکرین‌شات از زوایای مختلف.
گالری گوشی‌اش احتمالاً بیشتر شبیه آرشیو پرونده‌های محرمانه است تا گالری شخصی.

۱۳. استاکر پازل‌چین
او هیچ‌وقت فقط یک چیز را نگاه نمی‌کند.
یک استوری را کنار یک لایک، یک آهنگ، یک تغییر عکس و یک رفتار قبلی قرار می‌دهد و از آن یک داستان کامل می‌سازد. ممکن است نصف نتیجه‌گیری‌هایش اشتباه باشد، اما چیزی که مهم است این است که خودش کاملاً قانع شده.
جمله‌ی مخصوص: «همه‌چی به هم ربط داره.»

۱۴. استاکر فالوئرها
وقتی به نتیجه‌ای نمی‌رسد، دامنه تحقیقات را گسترش می‌دهد.
اول خودت.
بعد فالوئرهایت.
بعد فالوئرهای فالوئرهایت.
بعد کسی که یک بار زیر پستت کامنت گذاشته.
در نهایت ممکن است به صفحه‌ی کسی برسد که در سال ۱۴۰۱ فقط یک بار پستت را لایک کرده بود.

۱۵. استاکر مناسبتی
این یکی حافظه‌ی عجیبی دارد.
تاریخ تولد، روزی که عکس پروفایلت را عوض کردی، اولین باری که با فلانی دیده شدی، حتی روزی که یک آهنگ خاص گذاشتی. ممکن است خودت تاریخ یک اتفاق را یادت نباشد، ولی او دقیقاً می‌داند.
جمله‌ی مخصوص: «اتفاقاً یادم مونده بود.»

۱۶. استاکر «من اصلاً اهمیت نمی‌دم»
یکی از محبوب‌ترین گونه‌ها.
در ظاهر کاملاً بی‌تفاوت است.
«نه بابا، من اصلاً پیگیرش نیستم.»
اما اگر اسم طرف را بیاوری، ناگهان اطلاعاتی ارائه می‌کند که نشان می‌دهد حداقل یک پایان‌نامه درباره او خوانده. تناقض بین ادعا و میزان اطلاعات، ویژگی اصلی این گونه است.

۱۷. استاکر روح‌مانند
ماه‌ها ناپدید است. هیچ خبری از او نیست.
بعد ناگهان یک روز ظاهر می‌شود و یک واکنش کاملاً بی‌ربط نشان می‌دهد؛ طوری که می‌فهمی تمام این مدت از دور در جریان بوده.
بعد دوباره ناپدید می‌شود. این چرخه ممکن است سال‌ها ادامه پیدا کند.

۱۸. استاکر خبرنگار
به جای اینکه مستقیماً از خودت بپرسد، از منابع دیگر اطلاعات جمع می‌کند.
«فلانی کجاست؟»
«با کیه؟»
«این روزا چیکار می‌کنه؟»
«چرا عکس پروفایلشو عوض کرده؟»
اگر سه نفر از دوستانت را جداگانه بپرسی، متوجه می‌شوی هر سه نفر قبلاً با یک نفر درباره تو صحبت کرده‌اند.

۱۹. استاکر وسواسی جزئیات
این یکی حتی به چیزهایی توجه می‌کند که هیچ‌کس دیگری نمی‌بیند. مدل فونت استوری، ساعت انتشار، فاصله بین دو پست، ایموجی استفاده‌شده، آهنگ پس‌زمینه و حتی اینکه یک کلمه را با نیم‌فاصله نوشته‌ای یا نه. اگر بگویی «چیزی نیست»، جوابش احتمالاً این است:
«اتفاقاً همین که گفتی چیزی نیست، خودش یه چیزیه.»

۲۰. استاکر Boss نهایی
این دیگر یک تیپ نیست؛ ترکیب تمام تیپ‌های قبلی است. آرشیوت را دیده، استوری‌هایت را تحلیل کرده، دوستانت را می‌شناسد، تغییرات پروفایلت را متوجه شده، اکانت‌های مرتبط را پیدا کرده و احتمالاً برای بعضی اتفاقات اسکرین‌شات هم دارد. ولی اگر از او بپرسی:
«تو چرا این‌قدر از من خبر داری؟»
با خونسردی می‌گوید:
«والا من اصلاً پیگیر نیستم؛ خودم نمی‌دونم چرا اینا رو می‌دونم.»

عقب
بالا پایین