تاپیک جـآمـع مطالــب دانســتنـی [آیــا می‌دانــید؟]

بغضی که هنگام ترس، ناراحتی، گریه و دعوا و مشاجره در گلوی خود حس می کنید واکنش طبیعی بدن برای بازتر کردن راههای عبور هوا در سیستم تنفسی است که در صورت نیاز، اکسیژن بیشتری برای بدن فراهم شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پوست گوجه کبابی را نخورید سرطان میگیرید?❌

?پوست گوجه کبابی به علت سوخته بودن سرطان زاست از خوردن آن جدا خودداری کنید.

▫️یکی از عوامل اصلی سرطان های مری معده و روده مصرف مواد غذایی سوخته است هیچوقت مواد غذایی سوخته را مصرف نکنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزی انیشتین که عینکش را در خانه جا گذاشته بود در کافه از مردی که کنارش نشسته بود خواست تا منوی غذا را برایش بخواند!

آن مرد به انیشتین گفت: متاسفانه من هم مثل شما بیسوادم ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میخائیل کلاشنيكف مخترع کشنده‌ترین اسلحه تاریخ AK-47 می‌گوید:

“هر روز صبح به خودم میگم، امروز چند نفر قراره با اختراع لعنتی من جونشو از دست بدن؟ کاش یک ماشین چمن‌زنی ساخته بودم...!”

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بر گریلز به خاطر چتر آسیب دیده اش باسرعت زیادی از ارتفاع 5000متری به زمین برخوردکرد و مهرهای کمرش شکست. پزشکان به او گفتند دیگرقادر به راه رفتن نیست. او دوسال بعدقله اورست رافتح کرد

با چرت و پرت های دکتر ها امیدتونو از دست ندین خودتونو باور داشته باشید =)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خواص بی نظیر رب انار?

ضد سرطان پروستات،ضد کلسترول بد خون،بهترین تصفیه کننده خون،رفع خستگی و افزایش انرژی،تقویت سیستم ایمنی و گوارش هر روز حتما یک قاشق رب انار بخورید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شلغم به دلیل داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی است. شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است. آرام بخش و ترمیم کننده سریع زخم ها بوده و برای تقویت کبد مفید است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هنرمند کالیفرنیایی «جان پوق» متخصص کشیدن نقاشی هایی جالب در فرانسه است،نقاشی دیواری اش روی دیوار لاس گاتوس در کالیفرنیا چشم را طوری فریب میدهد که گویی ساختمان تخریب شده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پليس آمريكا براى دستگيرى يك زندانى فرارى يك عكس قديمى از او منتشر كرد. زندانى فرارى بخاطر كيفيت بد عكس منتشر شده، يك سلفى براى پليس ارسال كرد و درخواست كرد اين عكس را منتشر كنند!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بشر هزاران سال است كه حيات خود رامديون زنبور عسل است. زنبور ها باعث تداوم كشاورزي هستند ودرواقع يك سوم مواد غذايى انسان توسط گرده افشانى زنبورهاعرضه ميشود، و اگر زنبور نبودماهم نبوديم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین