رمان ترسناک معرفی کن ?

دورگه خون اشام و جادوگر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گذشته خونین من

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رز سیاه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان "من قاتل زنجیره‌ای نیستم"

نویسنده:دن ولز

مترجم:سید حسن رضوی

انتشارات میلکان

«من قاتل زنجیره‌ای نیستم» رمانی در ژانر وحشت، اثر دن ولز، نویسنده امریکایی خالق داستان‌های ژانر وحشت و علمی-تخیلی است که در سال ۲۰۱۶ فیلمی به کارگردانی بیلی اوبرین بر اساس آن ساخته شد.

جان پسری ۱۵ ساله است که در یک خانواده غسال متولد شده و مادر و خاله‌اش در غسالخانه کار می‌کنند. به تازگی خانم پیری به اسم اندرسون که تنها زندگی می‌کرده در محله انها مرده است و این تنها مرگ طبیعی در محله انها در شش ماه اخیر است چون یک قاتل زنجیره ای مدتی است در محله آنها جنایت می‌کند و همین دو سه روز گذشته جسد آخرین قربانی او را پشت یک خشکشویی با دل و روده بیرون ریخته پیدا کرده‌اند.

«واستادن جایی که کسی مرده، عجیب بود. ماشین‌ها به‌آرومی از توی خیابون رد می‌شدن و صداشون به‌خاطر دیوارها و فاصله خفه می‌شد. سعی کردم تصور کنم چه اتفاقی این‌جا افتاده. جب از کجا داشته می‌اومده، کجا داشته می‌رفته، چرا مسیرش رو به‌سمت کوچهٔ پشتی تغییر داده و وقتی قاتل به‌ش حمله کرده، کجا واستاده بوده. شاید به یه علتی دیرش شده بوده و داشته از توی کوچه می‌دویده که میون‌بُر بزنه یا شاید مس*ت بوده و یه جور خطرناکی تلوتلو می‌خورده و نمی‌دونسته کجاست. توی ذهنم با صورت سرخ و نیشخندزنان دیدمش که از مرگ پشت سرش بی‌خبر بود.»

این اثر حیرت‌انگیز و سرشار از ترس و هیجان برای توصیفات باورپذیری که از جامعه‌ستیزی یک نوجوان دارد و به خاطر دنیای اسرارآمیزی که با توصیفاتش از شیوه‌های قتل و تدفین برای خواننده می‌سازد از سوی منتقدان تحسین شده‌است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1پنجمین نفر
2باز مانده ای از طبیعت
3خون آشام مرموز
4همخانه ارواح
5تنها در باغ
6شکار خون آشام
7ویلا وحشت
8روهان و روان
9 کمپ تابستانی
10خانه ترس
11دوره گرد «خانه ترس 2»
12دکل
13هیچکسان 1و2و3
14 محله ممنوعه
15محله ممنوعه 2«ان دی ای»

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعضی از کتاب های آر . ال . استاین
که البته فکر کنم زیاد ترسناک باشن

آخرین ویرایش:
پسران بد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

رقیه موسیوند

کاربر جدید
کاربر انجمن
3
پسندها
پسندها
8
امتیازها
امتیازها
3
سکه
0
رمان جن گیری شیدا جلد یک و دو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین