?آناهیتا درگاهی به عنوان سومین بازیگر به فیلم سینمایی «بیمادر» به کارگردانی و نویسندگی سید مرتضی فاطمی پیوست.
?پیش از این حضور امیر آقایی و پژمان جمشیدی در نخستین ساخته سینمایی سید مرتضی فاطمی قطعی شده بود.
?دو سال پیش متوجه شدم که رودهام دچار مشکل شده است، البته رودهام را حدود ۱۶ سال پیش عمل کرده بودم؛ اما دو سال پیش دوباره همان درد را داشتم.
?بعد از جراحی چند آزمایش دادم و پزشک تشخیص سرطان روده داد. بلافاصله شیمی درمانی را آغاز کردم که این پروسه هفت ماه طول کشید اما حالا پنج ماه است که حالم خوب است.
?پزشکم به من متذکر شد حالا که سرطان را شکست دادهام باید مراقبتهای ویژهای داشته باشم چون بدنم ضعیف شده و نباید بیمار شوم.
?در این مدت پیشنهادهایی هم برای همکاری شد ولی وقتی سر صحنه یکی از همین فیلمها رفتم، دیدم که عوامل ماسک نزدهاند و پروتکلها را رعایت نمیکنند، بنا به وضعیت ویژهای هم که دارم حضور در آن پروژه را نپذیرفتم.
?دو سال پیش سر سریال «دو قلوها» به طور اتفاقی متوجه این موضوع شدم. صبح قبل از رفتن سر فیلمبرداری از خواب بیدار شدم و دیدم پاهای من تاول زده است.
?پس از آن به بیمارستان و متخصص پوست مراجعه کردم که دکتر به من گفت تاول به دلیل بیماری زونا است و با مصرف پماد برطرف میشود، اما گلبولهای سفید تو بالا است و حتما باید دکتر خون بروی. سپس پیش یکی از دوستان پزشک و متخصص خون رفتم و با انجام آزمایش مشخص شد سرطان خون دارم.
جشن خانه سینما با تغییر نام ۳۰ مهر برگزار میشود: آیین تشویق بجای جشن
?رامین حیدریفاروقی رئیس آکادمی خانه سینما با اشاره به اینکه امسال به جای استفاده از واژه «جشن»، از عبارت «آیین تشویق آثار برگزیده سینمای ایران» استفاده میشود، تاکید کرد مراسم این آیین ۳۰ مهرماه برگزار خواهد شد.
?امسال همه آثاری که در فاصله اول تیرماه ۱۳۹۸ تا اول تیرماه ۱۴۰۰ در انواع اکران روی پرده در سالنهای سینما یا از طریق پلتفرمها نمایش داده شدهاند میتوانند برای داوری شدن، ثبتنام کنند اهمیت این رخداد به جوانب متعددی بر میگردد که یکی از آنها، داوری سینماگران درباره سینماست و این ارزیابی به شکل داوری جمعی نمایندگان و برگزیدگان سینمای ایران و به رسم معروف به داوری در قالب آکادمی سینمایی صورت میگیرد و حدود ۶۰۰ نفر از اهالی سینمای ایران که عضو انجمن هنرها و فنون سینمایی ایران هستند، در خانه سینمای ایران به مرور عملکرد آثار اکران شده در سال گذشته میپردازند.
?سالنهای سینمای سراسر کشور که روز ۲۲ مردادماه با اطلاعیه انجمن سینماداران تعطیل شده بود، از فردا یکشنبه ۳۱ مردادماه بازگشایی خواهند شد.
?تعطیلی خودخواسته سینماها توسط انجمن سینماداران به احترام ایام عزاداری امام حسین (ع) و تشدید شیوع ویروس کرونا، برای ۲۳ تا ۳۰ مردادماه برنامهریزی و اعلام شده بود.
?با بازگشایی سینماها، پیشبینی میشود شورای صنفی نمایش در جلسه فردا ۳۱ مردادماه تکلیف فیلمهای تازه برای نمایش در سینماها را مشخص کند.
?جایزه حمایتی جشنواره فیلم کارلووی واری برای پروژه سینمایی در دست ساخت به فیلم سارا دولتآبادی رسید که درباره پدرش محمود دولتآبادی نویسنده مشهور میسازد.
?در شاخه فیلمهای در دست ساخت، ۱۲ فیلم داستانی و مستند از منطقه بالکان، کشورهای حوزه شوروی سابق، خاورمیانه و آفریقای شمالی که در مراحل پایانی تولید یا پیش از تولید بودند، معرفی شدند که دو فیلم ساخته سینماگران ایرانی بودند؛ «بوف، باغ و نویسنده» از سارا دولت آبادی و «سرنوشت» ساخته یاسر طالبی.