آیا از ترجمه رمان راضی هستید؟

• بله، روان است.

• خیر، روان نیست.

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.

ناظر: @ReiHane

نام رمان: ساحره گور (رمان الکس کرافت) Grave Witch
نویسنده: Kalayna Price
مترجم: حنانه بامیری
ژانر: فانتزی

اولین رمان پرفروش روز ایالات متحدۀ آمریکا

خلاصه رمان ساحره گور: الکس کرافت، ساحره‌ی گور، می‌تواند با مردگان صحبت کند اما این به آن معنی نیست که او از گفتن چیزهایی که می‎گوید راضیست.
الکس کرافت به عنوان بازرس خصوصی و مشاور پلیس جادوی سیاه زیادی دیده است اما با وجودی که با مرگ رابـ*ـطه‌ی خوبی دارد هیچ چیزی او را برای آخرین مورد آماده نکرده است؛ زمانی که او درگیر بررسی قتل شخص مشهوریست، سایه‌ای به او حمله می‎کند و سپس کسی تلاش می‌کند تا جانش را نجات دهد.
یک نفر نمی‌خواهد بداند که او با مردگان چه می‌گوید و او مجبور است با فلین اندروز، کارآگاه جنایی مرموز همکاری کند تا علت را بفهمد...

28546_95be46cedf6528fd9094f375d54e26fe.jpg

انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان مرجع اصلی تایپ رمان

انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان مرجع اصلی ترجمه رمان های خارجی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
IMG_20200421_125451_975.jpg

مترجم عزیز، ضمن خوش‌‌آمد گویی و سپاس از انجمن کافه نویسندگان برای منتشر کردن رمان ترجمه‌ شده‌ی خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ ترجمه‌ی خود قوانین زیر را با دقت مطالعه فرمایید.

قوانین تالار ترجمه

برای درخواست تگ، بایست تاپیک زیر را مطالعه کنید و اگر قابلیت‌های شما برای گرفتن تگ کامل بود، درخواست تگ‌‌ترجمه دهید.

درخواست تگ برای رمان درحال ترجمه

الزامی‌ست که هر ترجمه، توسط تیم نقد رمان‌های ترجمه شده؛ نقد شود! پس بهتر است که این تاپیک را، مطالعه کنید.

درخواست نقد برای رمان در حال ترجمه

برای درخواست طرح جلد رمان ترجمه شده بعد از 20 پارت، بایست این تاپیک را مشاهده کنید.

درخواست جلد رمان

و زمانی که رمان ترجمه‌ی شده‌ی شما، به پایان رسید! می‌توانید در این تاپیک ما را مطلع کنید.

اعلام اتمام رمان ترجمه شده

موفق باشید.

|کادر مدیریت کافه نویسندگان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سخن مترجم
کالینا پرایس نویسنده‌ی معاصر آمریکایی مجموعه رمان‌های الکس کرافت را در ژانر فانتزی به رشته‌ی تحریر درآورد؛ مجموعه آثار هفت گانه‌ی او به چند زبان ترجمه شده‌اند و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفتند. پرایس ایده‌های خود را از دنیای اطرافش می‌گیرد و مطالعه‌ی اساطیر قدیم و تحصیلاتش در ادبیات عامه‌ی کلاسیک او را به این درجه از نویسندگی رسانده است؛ داستان‌های او علاوه بر مضمون عارفانه‌ی فانتزی، ترکیبی از عشق و به همراه چاشنی طنز است.

سخن نویسنده
پیش نویس اولیه کتاب ممکن است در خلا نوشته شود اما پروژه نهایی فراتر از یک تلاش انفرادی است. بنابراین افراد زیادی هستند که به آنها بدهکارم و در این جهان به اندازه کافی از آنها قدردانی نمیشود. دوست دارم از مدیر مجله‌ی لوسیان دریور تشکر کنم که به من و نوشته‌هایم اعتقاد داشت و کسانی که به داستان الکس اعتماد کردند.
نمی‌دانم چگونه از سردبیر عالی‌ام جسیکا وید که داستانم را در دست گرفت و راهنمایی‌ام کرد تا آن را به بهترین شکل ممکن برسانم قدردانی کنم؛ با تشکر ویژه از آلتا رافتون که جلد هنرمندانه و زیبایی برای کتابم ساخت و از تیم Roc که در آماده کردن کتاب کمک کرد.
یک تشکر خیلی مهم از گروه منتقد فوق العاده‌ام، سازندگان افسانه‌ی مدرن، کریستی، نیکی، سارا، ورت و ویکی. این کتاب بدون تشویق و تهدیدهای شما اینجا نبود.
من به شما یقین دارم که بگویید چه عواملی مؤثر است کتابی را بخوانید یا آن را دور بیندازید. متشکرم!
یک تشکر ویژه از مریدیت، سابرینا، گیل و مت که به من کمک کردند برنامه ریزی برای کار و نویسندگی داشته باشم. تشکر از گروه کراکس شادو، الهام بخش موسیقی من، که چندین ساعت را برای نوشتن من تنها در مراسم شرکت می‌کرد.
البته بدون تشکر از حمایت فوق العاده خانواده و دوستانم که من را تشویق کردند و کنارم بودند هیچ قدردانی کامل نیست. تو می‌دانی که هستی و من امروز بدون تو این‌جا نبودم.
و در آخر تشکر از خواننده کتاب الکس؛ امیدوارم از خواندن آن لـ*ـذت ببری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین