نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #31 ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﮔﺮﺑــــﻪ ﯼ ِ ﻧﺰﺩﯾکــــ ِ ﺗُﻨگــــ،ﻓﮑـــﺮ ﻧﮑــﺮﺩ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﯾـــﺎﺩِ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻣﺎﻫﯽ ِﯾﺘﯿــــﻢ ﻧﺒﻮﺩ ! ح.ابراهیم پور آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﮔﺮﺑــــﻪ ﯼ ِ ﻧﺰﺩﯾکــــ ِ ﺗُﻨگــــ،ﻓﮑـــﺮ ﻧﮑــﺮﺩ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﯾـــﺎﺩِ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻣﺎﻫﯽ ِﯾﺘﯿــــﻢ ﻧﺒﻮﺩ ! ح.ابراهیم پور
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #32 بیــــا که وقـــت ِ بهـــارست تا من و تو بــه هــم به دیگران بگــــذاریم باغ و صحـــرا را ... +جناب سعدی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
بیــــا که وقـــت ِ بهـــارست تا من و تو بــه هــم به دیگران بگــــذاریم باغ و صحـــرا را ... +جناب سعدی
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #33 با قهــــــربگویــی که: «ببیــــن! من رفتــــم» اما نــــروی، همین حوالـــی باشـــی نا ممکنـــیِ رفتنِ او را بچشـــی دنبال ِ دلیـــل ِ احتمالــی باشــی +محسن انشایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
با قهــــــربگویــی که: «ببیــــن! من رفتــــم» اما نــــروی، همین حوالـــی باشـــی نا ممکنـــیِ رفتنِ او را بچشـــی دنبال ِ دلیـــل ِ احتمالــی باشــی +محسن انشایی
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #34 گفتی: چـه کسی رازقِ شعـر است؟ نوشتـم: چشمـانِ پــر از شعرِ تـــو {دامت بَرَکاتُه..} مصطفی عمانیان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #35 زیباتریـــن سرودهـ ی ِ دنیــاخود ِ تویـــی مشتاق ِ شعرخوانـــی ِ من می شوی چرا ؟ +مسلم محبی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #36 تـــَن به تقدیـــر بدهـ، رنـــج مــکـــش، نالهــ مــکن آش کشکــــ است بخـــور خاله! همیـــن است که هــست سهمـــ ِ ما نیست شبـــی سرخوش و بالینـــی امــن «زلف افشانده ــُ خوی کـــرده ــُ خندان لــــب ــُ مـــست» +سمانه کهربائیان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
تـــَن به تقدیـــر بدهـ، رنـــج مــکـــش، نالهــ مــکن آش کشکــــ است بخـــور خاله! همیـــن است که هــست سهمـــ ِ ما نیست شبـــی سرخوش و بالینـــی امــن «زلف افشانده ــُ خوی کـــرده ــُ خندان لــــب ــُ مـــست» +سمانه کهربائیان
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #37 از بــــَس که ترکــــ بر دلـــمـــ انداختــهـ چشمــَت لبخنـــــد ِ من از طایفهـ ی ِ بـــُغض ِ انـــار است از اهل قبــــوراست که فهمیدهـ ام این را از تو احـــــدی دل بکنــَد ؛خود، لــــَت و پـــار اســت +سید مهدی نژاد هاشمی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
از بــــَس که ترکــــ بر دلـــمـــ انداختــهـ چشمــَت لبخنـــــد ِ من از طایفهـ ی ِ بـــُغض ِ انـــار است از اهل قبــــوراست که فهمیدهـ ام این را از تو احـــــدی دل بکنــَد ؛خود، لــــَت و پـــار اســت +سید مهدی نژاد هاشمی
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #38 مــآ اختلافــات ِ ظریفــی داشتیم ، امـّـا از ماجــرای ِ تلخــمـــان ، دنیــا خبر دارد ای کاش تیم ِ هسته ای هنگام برگشتن تحریم های ِ بین مــا را نیز بردارد... :دــی +امید صباغ نو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
مــآ اختلافــات ِ ظریفــی داشتیم ، امـّـا از ماجــرای ِ تلخــمـــان ، دنیــا خبر دارد ای کاش تیم ِ هسته ای هنگام برگشتن تحریم های ِ بین مــا را نیز بردارد... :دــی +امید صباغ نو
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #39 چون نامــ ِ رویــَت میبرمـــ دلــ می رود وللــه زجـا +حضرت مولانا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,544 پسندها پسندها 21,719 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,116 1/18/24 #40 هســــت طومــار ِ دل مــن ، به درازایِ ابــــد برنوشــــته زسرش تا سوی ِ پایانــــ : تو مــَرو +حضرت مولانا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
هســــت طومــار ِ دل مــن ، به درازایِ ابــــد برنوشــــته زسرش تا سوی ِ پایانــــ : تو مــَرو +حضرت مولانا