سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,303 پسندها پسندها 5,692 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,414 7/27/25 #11 این دنیا یک روز بیشتر نیست، همین یک روز است که همیشه تکرار میشود صبح آن را به ما میدهند و شب از ما پس میگیرند.
این دنیا یک روز بیشتر نیست، همین یک روز است که همیشه تکرار میشود صبح آن را به ما میدهند و شب از ما پس میگیرند.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,303 پسندها پسندها 5,692 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,414 9/1/25 #12 جزییات زندگی روزمرهات را بنویس و برایم بفرست، دوست دارم آن ها را بدانم حتی بی اهمیت ترین هایش را…
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #13 آدمکشها آدمهایی هستند که قوه ی تخیل ندارند. زیاد برایشان فرق نمیکند که کسی را از زندگی محروم کنند. چون هیچ تصوری، هیچ تخیلی درباره زندگی ندارند.
آدمکشها آدمهایی هستند که قوه ی تخیل ندارند. زیاد برایشان فرق نمیکند که کسی را از زندگی محروم کنند. چون هیچ تصوری، هیچ تخیلی درباره زندگی ندارند.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #14 من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه؟ من یک راست از بچگی به سن کهولت رسیدم.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #15 من آدمها را همانطور که هستند دوست دارم. با تمام کثافتها و با تمام حقه بازیها و بدی هاشان.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #16 منزه بودن عقیده ای است که به کار درویشها و کشیشها میخورد.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #17 بهترین کار آن نیست که بیش از هر کاری آدم را به زحمت بیندازد.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #18 اگر آدم میخواهد قیمت جانش را بداند باید گاهگاهی به خطر بیندازدش.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #19 تنها مزیت من نسبت به مرده ها این بود که هنوز میتوانستم فکر کنم که شما در باب من فکر میکنید.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/21/26 #20 آدم همانطور که دچار امراض میشود دچار عقاید هم میشود.