مناسبت هزار و یک اغو*ش در جامه یک خانواده!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اول اینکه تبریک میگم خعلی زود این روز رسید و جمعیت خونواده کافه نویسندگانی‌ها، روز به روز بیشتر و گرم تر و صمیمی‌تر میشه.❤
تبریک میگم به تک تک مدیرا که زحمت می‌کشن شبانه روز تا انجمن پاسخگوی نیازهای کاربرا باشه.?

دوم اینکه لیدی حتما باس تو جمع میگفتی من انقده قهروعم؟ قهر کنم باهات؟??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک
تبریک
خسته نباشید دوستان ایشالله موفقیت های بیشتری رو جشن بگیریم ??????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک میگم ^^
واقعا از ته دلم دوست دارم اینجا پیشرفت کنه، خیلی بیشتر و خیلی بالاتر.

موفق باشید همگی ♡~♡

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک می‌گم
ان شاءالله روز به روز شاهد موفقیت‌های بیشتر کافه نویسندگان باشیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اممم بعد از گذشت دو ماه اینجا بودم این واقعا خبر خوبیه که میبینم داریم روز به روز بیشتر میشیم.
و اینکه دیگه نمیدونم چی باید بگم اما امیدوارم با همین روند خیلی زود 2000 تایی شدنمون رو تبریک بگیم و اینکه خیلی خوشحالم که تونستم دوستای خوبی پیدا کنم و اممم تبریک میگم ✨??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
اول از اینکه خیلی خوشحالم که توی این مدت کم،از خیلی سایتای چندین ساله هم پیشرفتمون بالاتر رفته.
اینکه اینجا زحمت کشیدم چون میدونم ارزششو داره حتی اگه خودمم نباشه روزی دلم نمیسوزه که چرا اینکارارو و با چشم خود نتیجه هارو میبینم، یه آدمایی پیدا کردم که رو دستشون کسی نیست.بهترین تیم رو داریم نسبت به همه جا،بهترین مدیر،بهترین کاربرا،و اینا باعث شدن ما در کمال آرامش و به دور از حاشیه و خاله زنک بازی های که توی بعضی از سایت ها به وضوح قابل مشاهدس بالا بیاییم.
تبریک میگم
و اینو میدونم صدتا آدم وفادار که هستن و فعالیت دارن
بهتر از هزارتاس،پس به سلامتی خودتون که هستین و حضور دارین و این پیامو میخونین.
خوبه که در کنارمون هستین.
مشاهده فایل‌پیوست 14692

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
تبریک فراوان دارم ????
واقعا توی این مدتی که در انجمن بودم بهترین ساعات برای من بوده ،که همه ی ما در کنار هم مثل یه خانواده باشیم.
خیلی تشکر دارم از همه چه از مؤسس سایت تاا کاربران که همه مون کنار هم بودیم.
:icon12:
انشالله روز به روز انجمن با اقتدارتر و موفق تر از روز قبل بشه مشاهده فایل‌پیوست 14744:icon12:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام به همه کاربران انجمن کافه نویسندگان
@ali
اول از همه از دوست عزیزم بخاطر تمام حمایت هاش تشکر میکنم که اگر نبود کافه نویسندگانی هم نبود
@N.DARDAN
و اما نگار خانوم معاونت کل سایت
دوست عزیز من
بابت تمام تلاش ها و زحمت هات برای مجموعه کافه نویسندگان ممنونم. اگر تا امروز کافه نویسندگان نامی هست مدیون تو هستیم
ممنون که در هر شرایطی در کنارمون بودی و این جو دوستانه و به دور از تشنج رو ساختی
از کادر ارشد بابت تمام تلاش هاشون ممنونم
سارای عزیز،شاهین جان و پردیس خانوم و تمام مدیران ارشد قبلی که سخت ترین وظایف به عهده شماست

از تمام مدیران خوب انجمن سپاسگذارم که به همه نشون دادن با وجود تمام مشکلات و سختی ها باز هم در اوج هستیم و با قدرت ادامه میدیم
از تمام مدیرانی که توی سختی ها مارو تنها نذاشتن تقدیر خواهد شد
و در آخر از استاد نجمی و تیم همراهشون سپاسگذارم که مارو در سختی ها همراهی کردن و به انجمن ما امیدی دوباره بخشیدن. افتخار مجموعه کافه نویسندگان داشتن استادی مثل شماست
4 رقمی شدنمون رو به تمام کاربران مجموعه کافه نویسندگان تبریک میگم

سخن آخرم با دوستای عزیزی هست که در پشت پرده به من و انجمن من کمک کردند و من همیشه قدر دان آن ها خواهم بود
ممنون که هستید و خواهید بود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک میگم امیدوارم شاهد موفقیت های بیشتری باشیم که قطعا همینطور خواهد بود و تمامی کادر شایسته و لایق بهترین ها هستن، خوشحالم که در بازه ی زمانی کوتاهی انجمن اینقدر تونسته موفق باشه
:rose: :rose: :rose:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین