{ تاپیک جامع پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات تالار نقد }

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع raimand
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشاهده فایل‌پیوست 15818
بسمی حی توانا

ضمن تشکر از حضور و فعالیت شما عزیزان در این تالار، تقاضامندیم هر گونه اعتراض به روند کار؛
انتقاد از نحوه‌ی اجرا،
و پیشنهادی جهت بهینه‌سازی تالار نقد دارید، در این تاپیک بیان کنید؛ و بدانید تمام تلاش ما برای پیشرفت و ترقی شماست.

?️شکایات یا انتقادات خود را عاری از هرگونه فحاشی و حاشیه‌چینی بیان کنید.

?️درصورت دارا بودن مدرک، لینک مطلب یا شات و یا هرچیزی که در دسترس دارید را ارسال کنید.

?️پست باقی کاربران را ریپلای نکنید!

?️از بازگویی مجدد پیشنهادات و شکایات رد شده خودداری کنید!

?️اسپم ندهید.

با تشکر
| مدیریت تالار نقد |
...
آخرین ویرایش توسط شکارچی در ۱۹ تیر

آخرین ویرایش:
سلام
وقت به خیر?
خب در واقع پیشنهاد یا انتقاد من مروبط به برداشتن حداکثر پست برای نقد هست?
در حال حاضر این حداکثر پنجاه پست هست که تقریبا شاید بشه گفت برای رمان‌هایی با حداکثر ده صفحه انجمن مناسبه اما اگه رمانی طولانی‌تر از این حد باشه، ممکنه در این پنجاه پست اوج داستان و پیچیدگی اون دیده نشه؛ طبیعتا هم اوج داستان نیاز بیشتری به نقد داره، چون حساس‌تره و احتمال اشتباه در اون بیشتره؛ با توجه به این مورد، درخواست برداشتن حداکثر تعداد پست و اضافه کردن نقد پایانی هم دارم? چون پایان‌بندی یه رمان هم شاید اهمیتی هم‌اندازه شروع و حتی سیرش داره و نقش پررنگی در به یادموندنی کردن اون رمان ایفا می‌کنه. به علاوه کلیشه‌ها در پایان رمان هم کم نیستند.
البته متوجه‌ام برای این کار مهلت نقد توسط منتقد هم باید دستخوش تغییراتی بشه.
با تشکر?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
وقت به خیر?
خب در واقع پیشنهاد یا انتقاد من مروبط به برداشتن حداکثر پست برای نقد هست?
در حال حاضر این حداکثر پنجاه پست هست که تقریبا شاید بشه گفت برای رمان‌هایی با حداکثر ده صفحه انجمن مناسبه اما اگه رمانی طولانی‌تر از این حد باشه، ممکنه در این پنجاه پست اوج داستان و پیچیدگی اون دیده نشه؛ طبیعتا هم اوج داستان نیاز بیشتری به نقد داره، چون حساس‌تره و احتمال اشتباه در اون بیشتره؛ با توجه به این مورد، درخواست برداشتن حداکثر تعداد پست و اضافه کردن نقد پایانی هم دارم? چون پایان‌بندی یه رمان هم شاید اهمیتی هم‌اندازه شروع و حتی سیرش داره و نقش پررنگی در به یادموندنی کردن اون رمان ایفا می‌کنه. به علاوه کلیشه‌ها در پایان رمان هم کم نیستند.
البته متوجه‌ام برای این کار مهلت نقد توسط منتقد هم باید دستخوش تغییراتی بشه.
با تشکر?
سلام بانو
ما نقد پایانی هم داریم و سعی شده در تیم نقد تمامی ابعاد رمان پوشش داده بشه
و خیلی ممنون از پیشنهادتون بررسی میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

raimand

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
227
پسندها
پسندها
0
امتیازها
امتیازها
16
سکه
0
سلام
وقتتون به خیر
به عنوان پیشنهاد، فکر کنم خیلی بهتر باشه که تأکید کنید منتقدین حتماً نقد هر بخش رمانشون، این سه قسمت رو داشته باشه:

• توضیح
  • مثال
  • راه حل
تا جایی که من خوندم، بیشتر نقدها در توضیح خلاصه شدن و حتی گاهی همین توضیح هم مبهم هست؛ مثلاً به من گفتن سیر رمانم کنده. کند بودن سیر دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه: توصیفات زیاد، اتفاقات نامربوط، روایت نادرست و... اما علت در توضیح مشخص نشده! به علاوه راه حلی هم ندادن.
نویسنده اگه می‌دونست کجای رمانش ایراد داره، خب خودش ویرایشش می‌کرد! برای همین مثال زدن ضروریه. با یه گفتن کلی نویسنده درست متوجه نمی‌شه.
مثلاً به من گفتن باورپذیری در قسمتی از رمانم مشکل داره؛ خب دقیقاً چیِ اون مخالف باورپذیریه؟ من نویسنده اگه تشخیص می‌دادم، خب‌ خودم ویرایش می‌کردم و حتی با عنوان کلیش هم نتونستم به درستی متوجه شم ایرادم کجاست؛ منتقد هم استعفا داده بود و طبیعتاً پاسخی نگرفتم.
برای راه حل هم اگه نویسنده راه حل رو می‌دونست، اصلاً اون ایراد رو نداشت. می‌شه کل هدف نقد رو توی دادن راه حل خلاصه کرد و یه نقد بدون راه حل، در نهایت ناقصه.
ممنون می‌شم به این نکات در نقد تأکید بیشتری بشه. من این مشکلات رو با هر دو نقد شورای رمانم داشتم.
به منتقدین هم تأکید شه پاسخ‌گو باشن، خیلی خوبه. من درمورد باورپذیری سوال کردم و منتقد قبل استعفاش قرار بود برام توضیح بده، نهایتاً هیچ جوابی نگرفتم، تازه دو بار، هم در صفحه پروفایل، هم تاپیک نقد پرسیدم?
و لطفا ترتیبی بدین اگه به هر دلیلی نقد تأخیر خورد، نویسنده در جریان قرار بگیره؛ الکی منتظر نمونه.
دلم خیلی پر بود?
با تشکر?

آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین